Rassoulı

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
178
RASSOULI
kendisi onun bilinçaltından tuvale şekilleri ifade ederek yansıtan manevi tecrübenin benzersiz bir yoluna sahip olan hayali bir sanatçıdır. O çoğunlukla, kendisi doğal bir koymada gündoğumunu izliyor olan şafakta düşünerek yaratıcılığı uyarır, veya bir gece gökyüzü boyunca gizemci bir seyahat görerek. Onun tarzı, tam olarak sanatçı tarafından neyde görüldüğünü odaklamaz, ama kavramsal olarak teslim ederek, daha derin bir düzeyde neye hissedilir.
Rassouli, tekniğin, Fusionart olarak bilinen olduğunu boyuyor, onun, yarattığı ve kaydettiği bir tarz, ve güney California'da birçok sanatçıya birazdan öğretmektir. Fusionart'ın ana teması, kozmik birliktir. Boyayan tarz, gizemcilik, neredeyse-doğu dinsellikten türetilir, ve Avrupalı resim teknolojisinde bir kuruluş.
Fusionart'ın kavramsal yaklaşımı, Rassouli'de erken çocukluktan beri geliştirmekte#MKT#'dir, ve onun resimlerinde açıktır, mimari tasarım olan ferahlıklar, yontar, ışıklandırma ve duvar resimlerini ayırır. O, Isfahan, İran'da doğmuştu, ve kaldırıldı, tarihsel bir evde, duvar resimleri ve karmaşık çiçeklerle ilgili tasarımlarla dekore etti. İlham veren, ve onun mistik amcası tarafından cesaretlendirdi, Rassoulisi, boyamak ve gizemci şiir için erken bir takdiri geliştirdi, ve klasik ve izlenimci sanatçılardan dersleri alıyor olan, ve gizemciliği çalışıyor olan sonsuz saatleri harcadı. O yakında, onun, diğerleriyle paylaşabildiği formlara onun bilinçaltında yatan şekillerini dönüştürmesi için yeni yolları keşfetti.
Öyle on beş yaşında "İran'da en iyi öğrenci sanatçısı"ı tanıdı, Rassouli, Avrupa'da boyamayı çalışması için bir hükümet bağışı hükmen verildi. O, onun, boyamayı çalıştığı 1963'te Birleşik Devletler'e göç etti, ve New Mexico üniversitesinde mimari, ve uluslararası eğitimin enstitüsünden liderlik ödülüyle şereflendirildi. Onun, bir mimar olarak onun profesyonel kariyerine başlamasına rağmen, onun sanatsal sürüşünü tatmin etmek için üç boyutlu yapıları yaratmak, Rassouli'nin tutkusu, sebat edilen boyamak olduğu için. Zaman boyunca, o, onun benzersiz Fusisi için global tanımayı alan artworksun yüzlercesini yarattı



ras80.jpg


ras81.jpg


ras82.jpg


ras1a.jpg


ras2.jpg


ras3.jpg


ras4.jpg


ras5.jpg


ras6.jpg


ras7.jpg


ras8.jpg


ras9.jpg


ras10.jpg


ras11.jpg


ras12.jpg


ras13.jpg
 
Üst