![]() |
#1 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 05.Şubat.2016
•Rep Puanı : 70185
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() Adım Aykut Aydoğdu. 1986 yılında Ankara’da doğdum. Küçük yaşlardan beri çizime olan ilgim beni güzel sanatlara yönlendirdi. 2000 yılında girdiğim Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinden 2004 yılında mezun oldum. İstanbul’a taşındım ve Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümüne girdim. İstanbul’la ve okulla aram iyi gitmeyince okulumu bırakıp Ankara’ya döndüm. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümünü kazandım ve 2009′da mezun olduktan sonra Ankara’da reklam ajanslarında sanat yönetmenliği yapmaya başladım. İstanbul’dan çok fazla uzak kalamayınca yeni bir kararla İstanbul’a yerleştim ve sanat yönetmenliğine devam ettim. Bir süre sonra daha fazla çizimden uzak kalamadığımı anlayıp sevdiğim işe döndüm. Hala freelance olarak illüstratörlük yapıyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu Nejat tarafından (04.Aralık.2016 Saat 23:54 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
Ellerine sağlık üstadım hepside birbirinden güzel Yabani dergisinin 7 sayısında da cam gözlü kız kullanılmış yanılıyormuyum..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 21.Temmuz.2015
•Rep Puanı : 290543
•Rep Seviyesi :
![]()
Gerçekten mükemmel illustrasyonlar.
Daha önce adını duymadığım bu sanatçıyı tanıttığınız için çok teşekkürler.
![]() |
![]() |
#4 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 05.Şubat.2016
•Rep Puanı : 70185
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Aykut kocaman istifa etti! | büyük beyaz | Genel Duyurular | 10 | 23.Aralık.2012 19:55 |