Rodeo Albümler Dizisi No: 9 - Şafak Ayazı

comedian

Onursal Üye
13 Tem 2012
1,275
4,694
436390.jpg


Rodeo Albümler Dizisi No: 9 - Şafak Ayazı

Heyecan ve korku unsurlarına dayalı çizgi roman anlayışı, bu kitapta ülkemiz kültürüyle bütünleşmekte. Şafak Ayazı'nda karşınıza çıkacak karakterler, günümüze uzanan bir Türkiye retrospektifine yerleşiyor. Dünün darbeci generalinden bugünün polisine kadar çok sayıda gerçek korku unsuru, varlığını sürdürmek arayışındaki vahşi, genç ve güzel Şafak'ın öyküsünde yer buluyor.

Yarım kalmış hesaplaşmalar, gölgeleri uzun yıllar sonrasına düşen şiddet... Ve bunların orta yerinde, adeta kadere inat yerşermiş taze hayatlar... Birbirine dolanan sarmaşıklar misali kucaklaşan, iç içe geçen efsaneler...

Siz sayfaları çevirdikçe, İstanbul gecelerinin kargaşasından Marmaris dinginliğine akan sular, umudu ve trajediyi yan yana yüzdürecek. Geçmiş ve gelecek, aynı rüzgâra kapılacak. Bilinmeze doğru açılan yelkenler, öğrenmenin lânetiyle şişecek. Aşk ve nefret, Ege'de bir yerlerde çarpışacak.

Türkçe (Orijinal Dili:Türkçe)
119 s. -- 2. Hamur-- Ciltsiz -- 14 x 20 cm
İstanbul, 2013

idefix Fiyatı :10,99 TL (KDV Dahil)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

savok

Admin
30 Eki 2009
19,988
83,571
Kasımpaşa
Bende deve kini var galiba, ben hala bu yayınevine ait kitap almıyorum.. Hatta bunu yazarak bu yayınevinin reklamını da yapsam içimden öyle geldi..
 
Üst