Erkin Koray - The Best Of (1991) [FLAC]

Erkin Koray - The Best Of (1991) [FLAC]

RETRO / Yüksek Kaliteli Yerli Kayıpsız Müzik Paylaşım Odası (Flac, Dts, Wav)

Like Tree139Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 02.Ocak.2021, 15:06   #11
Onursal Üye

Beymelikli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
Beymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond repute
Alıntı: misterno´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç elden çıkarılır mı öyle yahu nasıl kıydınız?!

Kafa mı var bizde!? "Nasılsa PC'de hepsi avucumda istediğim zaman dinlerim." dedik o değiş, sonuç hüsran ve pişmanlık doğurdu. Sen şanslısın.
Bu senin arşiv mi? Maşallah üstadım. Nazar değmesin.
Ne güzel ve itinalı.
İmrenmemek elde değil.
Off!! Of!!! çıra gibi yanıyorum. Bana bir şeyler oluyor..
Çıldırmaya az kaldı nerdesin agartan üstat, bir şeyler de teselli bulalım.
Of of yine de of..
Baltimora, misterno, huso2634 ve 5 kişi bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (02.Ocak.2021 Saat 17:14 ) değiştirilmiştir.
Beymelikli18 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Ocak.2021, 15:32   #12
Onursal Üye

agartan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 530050
•Rep Seviyesi :
agartan has a reputation beyond reputeagartan has a reputation beyond reputeagartan has a reputation beyond reputeagartan has a reputation beyond reputeagartan has a reputation beyond reputeagartan has a reputation beyond reputeagartan has a reputation beyond reputeagartan has a reputation beyond reputeagartan has a reputation beyond reputeagartan has a reputation beyond reputeagartan has a reputation beyond repute
Teselli olacaksa...
Ben tam 650 kasetimi (570-580 kadarı orijinal, kartonetli)
verdim.
200'e yakın audio cd, 150 kadar dvd film, 1200 kadar çizgi roman...

Unutmamak gerekir, her insanın hayat hikayesi farklıdır.
Travmalarda ilk vazgeçilen keyifler oluyor. ()

Yaralara merhem olması önemli.
agartan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Ocak.2021, 17:41   #13
Onursal Üye

•Rep Seviyesi :
Beymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond reputeBeymelikli18 has a reputation beyond repute
Alıntı: agartan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teselli olacaksa...
verdim.

Sen ücretli işi ticarete dökmüşün. Biz ne yapalım isteyene dağıttık dünyanın kasetini. sonradan sonuç baka kaldık!
misterno, huso2634, yeryüzü ve 3 kişi bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (02.Ocak.2021 Saat 19:15 ) değiştirilmiştir.
Beymelikli18 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 02.Ocak.2021, 18:28   #14
Yönetici

yeryüzü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1871705
•Rep Seviyesi :
yeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond reputeyeryüzü has a reputation beyond repute
Alıntı: misterno´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Hiç elden çıkarılır mı öyle yahu nasıl kıydınız?!
Sizleri okuyunca aynı hatayı yapmadığım için kendimi şanslı hissettim. Gerçi askerdeyken ilk dönem (89 öncesi) kasetlerimden kaybolanlar oldu ama 1984 yazında ilk aldığım üç kasetimden biri olan Neşe Karaböcek'in "Yağmur Altında" adlı kaseti hala duruyor.
Neyse ki 91 sonrası aldıklarımı çok iyi muhafaza ettim.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Harika bir arşiv. Çok sevindim.
Biz Beymelikli dostumla kıymetini
bilemedik ama bilen dostumuzun
olması da mutluluk verici. Şimdi
artık "kayıpsız" kayıtlarla bu keyfi
sürdürmeye devam edeceğiz...

Alıntı: agartan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Teselli olacaksa...
verdim.

Zor durumları keşke hiç yaşamasak ama
hayatın gerçeği bu sanırım...
ve "agartan" dostuma tekrar teşekkür
ediyorum, paylaştıkça artan mutluluklar
verdiği için.

Konu yeryüzü tarafından (02.Ocak.2021 Saat 18:30 ) değiştirilmiştir.
yeryüzü isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Ekim.2021, 14:10   #15
Yeni Üye

cihaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
cihaner is on a distinguished road
Emeğinize sağlık, çok teşekkür ederim...
Baltimora, yeryüzü ve scanfan bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (21.Ekim.2021 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir.
cihaner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 21.Ekim.2021, 15:44   #16
Süper Üye

melih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5095
•Rep Seviyesi :
melih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond reputemelih_ has a reputation beyond repute
Depo olarak kullandığımız eski evde bir büyük çuval seksenli yıllara ve doksanlı yılların bir kısmına ait bir çok kaset mevcut. Çoğunluğu Arabesk ve Türk Sanat Müziği sanatçıları, Pop Müzik de var. Hepsi ablamın. Bana ait de karışık doldurulmuş zamanın hit olmuş yabancı şarkılarının olduğu karışık kasetler, Barış Manço, Grup Vitamin, MFÖ vs gibi şarkıcı ve grupların olduğu kasetler. Çürümeye terkedilmiş. Belki de fareler icabına bakmışlardır bilmiyorum.
Zamanında elimizden ne çizgiromanlar ne çocuk dergileri geçti ama değerini kıymetini bilmedik, evde kadınlar olduğu için bu yayınların tamamı yakıldı. Biz de ne yapalım bu diyarlarda çizgiroman açlığımızı gideriyoruz...
Baltimora, huso2634, yeryüzü ve 3 kişi bunu beğendi.

Konu melih_ tarafından (21.Ekim.2021 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.
melih_ isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Ekim.2021, 00:28   #17
Onursal Üye

•Rep Seviyesi :
4000'e yakın kasetim oldu şu an hala arayış içerisindeyim. Kasetten dinlemek çok zevkli ve hoş tüm tınıları duyuyor bütün duyguyu alıyoruz.
Baltimora bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (16.Ocak.2022 Saat 22:31 ) değiştirilmiştir.

Bookmarks

Etiket
müzik, yerli

Seçenekler
Stil