"Kim Bilir" Eğitici Programı (Sungun ve Meral Babacan)

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,210
3,857
Osmaniye
file


Kim Bilir Eğitici Programı...
1979 yılında TRT'de çocuklara yönelik yayınlanan eğitici yarışma programını iki duayen iki ses ustası insan Sungun Babacan ve eşi Meral Babacan (şu an evli değiller, Allah ikisine de uzun ömürler versin) sunumu ile...
Şimdi sizden gözlerinizi kapatmanızı ve bu iki güzel insanın seslerini dinlemenizi istiyorum. Biraz ruhunuz cilalansın....

 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,919
İstanbul
Bu yarışmayı ismini okuyunca değil de videoyu izleyince hatırladım ama bende herhangi bir heyecan uyandırmadı zira 6 -7 yaşlarındaki bir çocuk olarak beni pek cezbetmiyordu. :)
Bu arada Meral Babacan'ın sesi bana hiç yabancı gelmediğinden ufak bir araştırma yaptım; meğersem kendisi Küçük Ev'de Mary, Dallas'ta Lucy ve Mavi Ay'da bayan Topesto'yu seslendirmiş. :)

Bu nostaljik paylaşımınız için teşekkür ederim sevgili melih_..
 

melih_

Onursal Üye
24 Ara 2015
1,210
3,857
Osmaniye
Meral Babacan bir zamanlar TRT'de (kamera karşısında değil, aynı zamanda radyoda da) dizi ve film seslendirmelerinde ve çocuklar için yarışmalarda sunucu ve seslendirme olarak aranan bir isimdi. Sesi mükemmeldir, araştırmaya gerek duymak :) tanımamanın zaten bir işareti.
Zaten bu paylaşım bu iki insanı ve seslerini aynı programda göstermek amacıylaydı, kimsenin heyacanlanmasını beklemiyoruz :)
 
Üst