Kraftwerk - Das Model (1978)

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,891
İstanbul
"Elektronik müzik tarihi" denince akla gelen ilk gruplardan olan Kraftwerk'in en beğendiğim parçası sizlerle. "Das Model" ilk kez 1978'de Almanya'da yayınlanmasına rağmen bir çok ülkede 80'lerin ilk yarısında yayınlanmış ve listelerde üst sıralarda kendisine yer bulmuştur. Keyifli seyirler ve dinlemeler..
 
Son düzenleme:

misterno

Onursal Üye
7 Ara 2009
2,378
17,801
Tam da bu parçayı paylaşacaktım ki "belki forumda vardır" diyerek arama yapınca "Bingo!", :)Baltimora dostumuz paylaşmış yıllar önce.
TRT Radyo 1 de yayınlanan ''Gecenin içinden'' programının bana sevdirdiği bu şahane parçanın hd videosunu paylaşayım gene de,saygılar.www.youtube.com/watch?v=TDLhBYqNzv8
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,592
34,891
İstanbul
Tam da bu parçayı paylaşacaktım ki "belki forumda vardır" diyerek arama yapınca "Bingo!", :) Baltimora dostumuz paylaşmış yıllar önce.
TRT Radyo 1 de yayınlanan ''Gecenin içinden'' programının bana sevdirdiği bu şahane parçanın hd videosunu paylaşayım gene de,saygılar.
Çok önemli bir konuya değinmişsiniz sevgili Mister No, paylaşım yapmadan önce paylaşmayı düşündüğünüz konunun daha önce açılıp-açılmadığına bakmak biz yöneticilerin yükünü hafifletiyor. Hem bu hassasiyetiniz hem de paylaşmış olduğunuz HD video için çok teşekkür ediyorum. Onu da hemen indirip video arşivime katacağım. Saygılar..
 
Son düzenleme:
Üst