Bee Gees - You should be dancing (1976)

lecagot

Kıdemli Üye
2 Ara 2012
108
321
bgshouldance.jpg

1976'nın hit şarkılarından olan You Should Be Dancing'in Bee Gees'in en sevilen şarkılarından birine dönüşmesine şarkının çıkmasından bir yıl sonra çekilen başrolünde John Travolta'nın olduğu Saturday Night Fever (1977) filmi büyük katkı sağlamıştır.
Yapımcılar her ne kadar John Travolta'ya disko sahnesi için "Night Fever" şarkısının daha uygun olacağını söyleser de John Travolta şarkının "You Should Be Dancing" olması konusunda ısrar etmiştir ve bu sahnenin dans kareografisini bu şarkıya göre hazırlamıştır.

Bu sahneyle özdeşleşen bu şarkıyı sahneden ayrı vermek istemedim. Hem Travolta'nın dansını izler hem şarkıyı dinlerseniz daha çok keyif alacağınızı düşünüyorum. Sevgili "Baltimora" dostum bu şarkıyı ve videoyu en çok senin beğeneceğini düşünüyorum. Herkese iyi seyirler...
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,593
34,928
İstanbul
Mükemmel bir paylaşım. "Saturday Night Fever, You Should Be Dancing" 70'lerin disco soundunun en güzel örneklerinden birinin olmasının yanısıra tüm zamanların en çok satan soundtrack albümlerinden biridir. Paylaşımlından büyük keyif aldım dostum. Ellerine sağlık, teşekkürler..
 
Son düzenleme:
Üst