Sinan Özen - Öpsene Beni (1992)

Lami Tiryaki

Onursal Üye
21 Nis 2009
513
3,729
Elektrik ve doğalgaz %9 zamlandı. Fena öpüldük yine. Enerji bakanı doğalgazın zamma rağmen ülkemizde AB'den ucuz olduğunu söylemiş. Ben de bu adama ülkemin insanlarının gelir düzeyinden bahsetmek isterdim. ve daha bir sürü şey...

Selamlar
Lami Tiryaki



 

denizkara

Yeni Üye
28 Mar 2010
98
165
denizci
Bırak adamlar o paralarla gemi memi alıyorlar ne karışıyorsun be dostum :D

csanmc8kyec1uj2x5.jpg


Şimdi bu nerden çıktı diyeceksin dostum, e bak oku:

Çarşı artık bu sloganı rahatça atabilecek: Her yer rüşvet her yer yolsuzluk.

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonun ardından statlarda atılan "her yer rüşvet her yer yolsuzluk" sloganına Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan kovuşturmaya yer olmadığı kararı çıktı. Savcılık her yer rüşvet her yer yolsuzluk sloganın hakaret içermediğini, siyasi slogan olduğunu belirtti.

Eski bakan çocuklarının da adının karıştığı yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrasında spor müsabakalarında sık sık atılan "her yer rüşvet her yer yolsuzluk sloganı yargının gündemine taşındı. Ankara Emniyet Müdürlüğü, 27 Aralık 2013 tarihinde Ankara'da 19 Mayıs Stadyumu'nda Gençlerbirliği ile Beşiktaş arasında oynan spor müsabakasında bazı Beşiktaş taraftarlarının her yer rüşvet her yer yolsuzluk sloganı attığı, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunu'nun Hakaret içeren tezahürata başlığını taşıyan 14. maddesine aykırı davranıldığı ihbar yazısıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu. Olaya ilişkin soruşturma başlatan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "her yer rüşvet her yer yolsuzluk" sloganını hakaret içermediğini belirterek, olaya ilişkin kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.

Eh artık rahat rahat:

HER YER RÜŞVET HER YER YOLSUZLUK !

Ha bir de:

csanznp67ef0ebdl5.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,004
20,648
Gaziantep
Uçak ve sarayın maliyeti 1 milyar lira (eski para ile 1 katrilyon lira). Bunun bedeli halkın sırtına yükleneceği belliydi.
 
Üst