Online Dosya Dönüştürme Sitesi www.online-convert.com

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,064
Online Dosya Dönüştürme Sitesi

Dosyalarınızın formatını hızlı bir şekilde hiç bir program yüklemeden dönüştürmek ister misiniz? O zaman tam size göre bir site var online-converter. Ses dosyaları, görüntü dosyaları, resim dosyaları, ofis dosyaları, ebook, sıkıştırma formatlarına dosyalarınızı dönüştürebilir hatta çeşitli şifreleme algoritmalarına dahi ulaşabilirsiniz.

Büyük boyutlardaki dosyaları dönüştürmede sorun yaşıyorsanız ve bilgisayarınızada program kurmak istemiyorsanız sizin için uygun bir site olacaktır. Bu site ile dosyalarınızı online olarak dönüştürebileceksiniz. Yazımızın devamından detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
Online-Convert sitesinde resimlerinizin , belgelerinizin , ses dosyalarınızın ve videolarınızın formatını site üzerinden rahatlıkla yapabileceksiniz. Online-Convert sayesinden dosya dönüştürme işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde yapabileceksiniz.
Site girdiğinizde;
onlineconvert.jpg

karşınıza direk resimdeki gibi anlaşılır şekilde dönüştürebileceğiniz alanlar geliyor. Sizde size uygun alan hangisi ise dönüştürmek istediğiniz dosyanızı bilgisayarınızdan seçip dönüştürmek istediğiniz formatı belirtiyorsunuz.
Site tamamen ücretsiz olarak kullanıyor. Dilerseniz üyede olabilirsiniz. Site ses dosyalarınızı, videolarınızı ve resimlerinizi dönüştürürken size kaliteli ve büyüklük ayarlarını yapabilmenize imkan sağlıyor.
Online Dosya Dönüştürme Sitesine Burayı Tıklayarak Ulaşabilirsiniz.



Online dönüştürme formatları ise şu şeklide;
Çevrim içi Ses Dönüştürücü: AAC, FLAC, M4A, MMF, MP3, OGG, WAV, WMA
Çevrim içi Video Dönüştürücü: 3G2, 3GP, AVI, FLV, MKV, MOV, MP4, MPEG-2, OGG, WEBM, WMV, Android, iPad, iPhone, iPod, Nintendo DS, PS3, PSP, Wii, XBOX360
Çevrim içi Resim Dönüştürücü: BMP, EPS, GIF, HDR/EXR, JPG, PNG, SVG, TGA, TIFF, WBMP, WebP
Çevrim içi Doküman Dönüştürücü: DOC, Flash, HTML, ODT, PDF, TXT
Çevrim içi Arşiv Dönüştürücü: 7Z, TAR.BZ2, TAR.GZ, ZIP
Çevrim içi E-book Dönüştürücü: ePub, FB2, LIT, LRF, MOBI, PDB, PDF, TCR
 
Üst