![]() |
Foruma pratik şekilde resim yükleme (Resimli anlatım)Resimli ve Görüntülü Anlatımlar |
![]() ![]() |
|
Seçenekler | Stil |
![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
arkadaşlar foruma en basit şekilde resim yüklemeyi şu şekilde yapabiliriz..ilk olarak bu adrese gidiyoruz..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve karşımıza bu sayfa çıkıyor.. ![]() gözat kısmına tıklıyoruz ve bilgisayarımızdan yüklemek istediğimiz resmi seçiyoruz ![]() seçilen resmi tıklayıp aç butonuna tıklıyoruz. seçilen resmin görüntüsü ekrana geliyor sayfanın üst kısmında resmin url adresi var kırmızı içine aldığım yeri sağ tuşla tıklayıp kopyalıyoruz. ![]() şimdi kopyaladığımız url adresini konuya ekleyelim şekildeki işaretlediğim butona tıklıyoruz ve bu görüntü çıkıyor. ![]() kutunun içindeki htttp yazısını siliyoruz ve linkimizi buraya yapıştırıp tamama tıklıyoruz konuyu aç butonuna tıkladığımızda artık resmimiz yüklendi.. ![]() bazen resim boyutları sayfaya sığmayacak kadar büyük olabilir resmi uygun boyuta getirmek için anlatım bu linkte.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] takıldığınız yerde yazın çözüm buluruz.. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
![]()
Tesekkurler, oldukca kolaymis
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 23.Nisan.2010
•Rep Puanı : 5209
•Rep Seviyesi :
![]()
sevgili kardeşim eline sağlık,bir deneme yaptım oldu,ama bir sorun var
siteye eklemiş olduğum kitaplar için nasıl kapak oluşturacağım selamlar asimreis |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Çeviri Balonlama |
![]()
Teşekkür ederim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
•Rep Seviyesi :
![]()
Bilmeyen arkadaşlar bu konu size yardımcı olacaktır.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 24.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 730634
•Rep Seviyesi :
![]()
Büyük beyaz Ali Bey dostum verdiğiniz 666...kodlu pencereyi tıkladım."Gözat"filan yok.Almanca bir sürü yazı var.Resmi seçtim.Kopyaladım (sanırım!)ama kocaman bir resim ne kesebildim ne de
yapıştırabildim.Yok mu bu resim yüklemenin anlaşılır,pratik,kolay bir yolu? Mesaja resim ekleyeceğim "cevapla"kısmına mı yükleme yapılacak? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() Ağabey 1 nolu yere tıkladığınızda resmi seçeceğiniz pencere açılacak resmi seçip tamam deyin sonra 2 nolu yere tıkladığınızda resim yüklenecek (eğer çok devasa boyutlu değilse) ve resmi sayfada göreceksiniz. ![]() sonra işaretlediğim yerdeki linki kopyalayıp foruma dönüp sağ klik ile yapıştırın tamamdır. Önce küçük bir resim yükleyip deneyin. Resim yükle sitesinden resmi boyutlandırıp yükleme yapabilirsiniz, ancak 666kb sitesi resmi çok çok uzun yıllar silmeden sakladığı için onu tercih ediyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Süper Üye |
![]()
Resim yükleme de sıkıntı yaşıyorum başka nasıl bir alternatif var?
![]() |
![]() |
#9 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
![]() Resim yükleme de sıkıntı yaşıyorum başka nasıl bir alternatif var? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yönetici Üyelik tarihi: 06.Ocak.2013
•Rep Puanı : 1344484
•Rep Seviyesi :
![]() Nasıl yazı yazayım diye düşünürken direnç11 imdadımıza yetişti. Bende buraya yükleyip daha sonra buraya yüklediğim resimleri foruma konu açarken kullanıyorum.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Foruma gif (hareketli resim) eklemek (Resimli anlatım) | büyük beyaz | Resimli ve Görüntülü Anlatımlar | 4 | 20.Temmuz.2017 17:10 |
Resim yükleme sitelerine resim yükleme ve 116 adet resim yükleme sitesi | Doktor Kim | Resimli ve Görüntülü Anlatımlar | 7 | 12.Mart.2016 14:53 |
Resim boyutlandırma (Resimli anlatım) | büyük beyaz | Resimli ve Görüntülü Anlatımlar | 7 | 06.Kasım.2012 20:35 |