Foruma pratik şekilde resim yükleme (Resimli anlatım)

Foruma pratik şekilde resim yükleme (Resimli anlatım)

Resimli ve Görüntülü Anlatımlar

Like Tree10Likes
  • 6 Post By büyük beyaz
  • 1 Post By direnc11
  • 3 Post By direnc11

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 22.Aralık.2010, 22:34   #1
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

büyük beyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1299141
•Rep Seviyesi :
büyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond repute
Icon2 Foruma pratik şekilde resim yükleme (Resimli anlatım)
arkadaşlar foruma en basit şekilde resim yüklemeyi şu şekilde yapabiliriz..ilk olarak bu adrese gidiyoruz..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ve karşımıza bu sayfa çıkıyor..

gözat kısmına tıklıyoruz ve bilgisayarımızdan yüklemek istediğimiz resmi seçiyoruz

seçilen resmi tıklayıp aç butonuna tıklıyoruz.

seçilen resmin görüntüsü ekrana geliyor sayfanın üst kısmında resmin url adresi var kırmızı içine aldığım yeri sağ tuşla tıklayıp kopyalıyoruz.

şimdi kopyaladığımız url adresini konuya ekleyelim şekildeki işaretlediğim butona tıklıyoruz ve bu görüntü çıkıyor.

kutunun içindeki htttp yazısını siliyoruz ve linkimizi buraya yapıştırıp tamama tıklıyoruz konuyu aç butonuna tıkladığımızda artık resmimiz yüklendi..

bazen resim boyutları sayfaya sığmayacak kadar büyük olabilir resmi uygun boyuta getirmek için anlatım bu linkte..

takıldığınız yerde yazın çözüm buluruz..
Alt 22.Aralık.2010, 22:35   #2
Yönetici

direnc11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
direnc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond repute
Tesekkurler, oldukca kolaymis
scanfan bunu beğendi.
direnc11 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 07.Şubat.2011, 19:34   #3
Kıdemli Üye

asimreis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5209
•Rep Seviyesi :
asimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond reputeasimreis has a reputation beyond repute
sevgili kardeşim eline sağlık,bir deneme yaptım oldu,ama bir sorun var
siteye eklemiş olduğum kitaplar için nasıl kapak oluşturacağım selamlar
asimreis
asimreis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 16.Şubat.2011, 23:25   #4
Çeviri Balonlama

Şükrü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 141750
•Rep Seviyesi :
Şükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond reputeŞükrü has a reputation beyond repute
Şükrü - İCQ üzeri Mesaj gönder Şükrü - AİM üzeri Mesaj gönder Şükrü - MSN üzerinden mesaj gönder Şükrü - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Teşekkür ederim
Şükrü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 16.Ağustos.2017, 23:27   #5
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

•Rep Seviyesi :
büyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond reputebüyük beyaz has a reputation beyond repute
Bilmeyen arkadaşlar bu konu size yardımcı olacaktır.
Alt 07.Ekim.2017, 22:05   #6
Onursal Üye

caretta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 730634
•Rep Seviyesi :
caretta has a reputation beyond reputecaretta has a reputation beyond reputecaretta has a reputation beyond reputecaretta has a reputation beyond reputecaretta has a reputation beyond reputecaretta has a reputation beyond reputecaretta has a reputation beyond reputecaretta has a reputation beyond reputecaretta has a reputation beyond reputecaretta has a reputation beyond reputecaretta has a reputation beyond repute
Büyük beyaz Ali Bey dostum verdiğiniz 666...kodlu pencereyi tıkladım."Gözat"filan yok.Almanca bir sürü yazı var.Resmi seçtim.Kopyaladım (sanırım!)ama kocaman bir resim ne kesebildim ne de
yapıştırabildim.Yok mu bu resim yüklemenin anlaşılır,pratik,kolay bir yolu?
Mesaja resim ekleyeceğim "cevapla"kısmına mı yükleme yapılacak?
caretta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 07.Ekim.2017, 22:49   #7
Çeviri Balonlama
Yönetici
E-Dergi

•Rep Seviyesi :

Ağabey 1 nolu yere tıkladığınızda resmi seçeceğiniz pencere açılacak resmi seçip tamam deyin sonra 2 nolu yere tıkladığınızda resim yüklenecek (eğer çok devasa boyutlu değilse)
ve resmi sayfada göreceksiniz.

sonra işaretlediğim yerdeki linki kopyalayıp foruma dönüp sağ klik ile yapıştırın tamamdır.
Önce küçük bir resim yükleyip deneyin.
Resim yükle sitesinden resmi boyutlandırıp yükleme yapabilirsiniz, ancak 666kb sitesi resmi çok çok uzun yıllar silmeden sakladığı için onu tercih ediyorum.
Alt 11.Eylül.2020, 01:06   #8
Süper Üye

ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 49799
•Rep Seviyesi :
ertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond reputeertekin has a reputation beyond repute
ertekin - İCQ üzeri Mesaj gönder ertekin - AİM üzeri Mesaj gönder ertekin - MSN üzerinden mesaj gönder ertekin - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Resim yükleme de sıkıntı yaşıyorum başka nasıl bir alternatif var?
Alt 11.Eylül.2020, 01:24   #9
Yönetici

direnc11 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1065616
•Rep Seviyesi :
direnc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond reputedirenc11 has a reputation beyond repute
Alıntı: ertekin´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Resim yükleme de sıkıntı yaşıyorum başka nasıl bir alternatif var?

ertekin, GüvenGüven ve gandor08 bunu beğendi.
direnc11 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 11.Eylül.2020, 09:34   #10
Yönetici

gandor08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1344484
•Rep Seviyesi :
gandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond reputegandor08 has a reputation beyond repute
Alıntı: direnc11´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Nasıl yazı yazayım diye düşünürken direnç11 imdadımıza yetişti.

Bende buraya yükleyip daha sonra buraya yüklediğim resimleri foruma konu açarken kullanıyorum.

Bookmarks

Seçenekler
Stil