Ulozto.net sitesinden Uptobox sitesine uzak yükleme yapma - resimli anlatım

SiyahTurk

Aktif Üye
23 Ara 2017
141
474
Zonguldak
Pek çok kişiye faydalı olacağını düşündüğüm bu konuda resimli anlatım hazırlamaya karar verdim. Bize gereken internet download manager programı ve uptobox sitesi üyeliğidir. Öncelikle uptobox sitesine girip register yazan yere tıklayarak kayıt oluyoruz. Bir kullanıcı adı belirleyip, e posta adresi de girerek üyeliğimizi oluşturuyoruz. Şimdi ulozto sitesinden bir uzak yükleme yapalım.

KW3nW.jpg


Örnek olarak aşağıdaki link'e tıklayıp ulozto.net sitesine gidiyorum. Slow download for free yazan yere tıklıyorum.

KW8Dh.jpg


KWKhM.jpg


Capctha kodunu giriyoruz. Ve idm programı link'i yakalayıp indirmeye başladı. Burada iptal'e basarak indirme işlemini durduruyoruz. İnternet download manager programını açıyoruz. İptal ettiğimiz indirmenin üzerinde sağ tıklıyarak, dosyanın özelliklerini görüntüle diyoruz.

KWJok.jpg

KmSZM.jpg


Gelen pencerede adres satırına geçip önce ctrl+a sonra da ctrl+c' ye basarak indirme adresini kopyalıyoruz. Şimdi uptobox sitesine girip, remote url upload yazan yere tıklayıp, kopyaladığımız indirme adresini yapıştırıyoruz.

KmNsH.jpg


Görülebileceği üzere 1 link detected yazdı. Şimdi son olarak - burada ufak bir hata sonucu gözükmese de 1 link detected yazan yerin altında, üzerinde start upload yazan basmalı düğme var. Start upload yazan yere basarak yüklemeyi başlatıyoruz.

KmdBD.jpg


Hepsi bu kadar, yükleme sayfasını kapatsak da filmimiz biz iptal etmedikçe uptobox sunucusundaki hesabımıza yüklenmiş olacaktır. Son 1 saat zarfında hazırladım bu konuyu, hatamız olduysa affola. Anlatım resimlerini toplu indirmek için link ;
 
Son düzenleme:
Üst