Nitroflare sitesinden dosya indirmek resimli anlatım

Nitroflare sitesinden dosya indirmek resimli anlatım

Resimli ve Görüntülü Anlatımlar

Like Tree13Likes

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 19.Şubat.2020, 20:50   #1
Süper Üye

kuriboh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10034
•Rep Seviyesi :
kuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond repute
kuriboh - MSN üzerinden mesaj gönder
Icon14 Nitroflare sitesinden dosya indirmek resimli anlatım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

(Slow download sekmesine tıklıyoruz)

(çıkan reklamı [close'ye basıp] kapatıyoruz)

(Free download sekmesini tıklıyoruz)

(Geri sayımın bitmesini bekleyip)

(Ben robot değilim'i tıklıyoruz)

(Çıkan resimlerden seçmemiz gereken resimleri seçip doğrula'yı seçip bir sonraki ekrana geçiyoruz. [Eğer yanlışsa bir daha seçiyoruz])

(Slow download'ı seçip çıkan reklamı kapatıyoruz.)

(click here to download ) Tıkladıktan sonra dosyamız "nihayet" iniyor!

[İDM] programı kullananlar ayarlar bölümünden bir parça halinde indirebilirler. Yoksa program bir süre sonra download'ı kesiyor.
[Benim gibi internet hattı berbatsa başka bir indirme veya başka işlem yapıp internet hattı "meşgul" etmesinler, yoksa bağlantı sürekli kopar.]
büyük beyaz bunu beğendi.

Konu kuriboh tarafından (19.Şubat.2020 Saat 20:58 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla.
kuriboh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                
Alt 19.Şubat.2020, 21:07   #2
Çeviri Balonlama

Enver Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 30041
•Rep Seviyesi :
Enver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond reputeEnver Yılmaz has a reputation beyond repute
20 kb ile inmiyor arkadaşlar, idm kullanmıyorum ne olacak, paylaşım yapan arkadaşlar bizi nitroflare sitesine mahkum etmesinler yeter.
ramo78 ve green bunu beğendi.
Enver Yılmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                
Alt 19.Şubat.2020, 21:12   #3
Süper Üye

ed86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5051
•Rep Seviyesi :
ed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond reputeed86 has a reputation beyond repute
İdm ile inmiyor maalesef. İdm kullananlar ayarlar kısmından nitroflare sitesini otomatik indirme başlanmayacak siteler arasına eklesin derim.
ed86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                
Alt 19.Şubat.2020, 21:27   #4
Yeni Üye

turgay75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
turgay75 is on a distinguished road
Arkadaşlar, rapidshare dönemlerinden beri yıllardır dosya paylaşım sitelerinden birşeyler indiririm. Az çok deneyimim var. Şu anda indiren açısından en iyisi mediafire ve megaupload siteleridir. Fakat onlarda da yükleyen için dosya kotası var. Yükleyen kişi kotasız kalıyor ve daha fazla paylaşım yapmaktan kaçınabiliyor. Nitroflare sitesinde yükleyen için kota yok, hatta başka avantajları olabilir, fakat bu kez indiren kişi 18-20 kb hıza mahkum oluyor. Ben indirmeler için evdeki bir bilgisayarı server olarak kullanıyorum ve aynı zamanda usenet ve jdownloader için kullanıyorum, captcha işini her captchayı 0.3 cent gibi bir ücret karşılığı jdownloader programına otomatik çözdürüyorum. Ertesi gün baktığımda dosyalar inmiş oluyor, fakat ne şekilde kullanırsam kullanayım nitroflare indirmelerini beklemek tam bir eziyet. Sanırım son dönem yavaş indirme grubuna uploaded.to sitesi de eklendi. Bu iki siteden uzak durulmasından yanayım. Tinyupload sitesi var, 50 megabyte altı dosyalar için kesinlikle onu tavsiye ederim. Bir de filer.net sitesi çizgi roman paylaşanlar arasında epey revaçta ancak filer.net sitesinin koşullarını tam bilmiyorum şu anda. Fakat hepsinden daha kolayı var, Gandor08 abi ile biz dosyları artık telegrama yüklemeye başladık. Kota yok, reklam yok, yavaşlık yok, limit yok hiç birşey yok. Tek tıklamayla dosya indirebiliyor, bir sürükle bırak yaparak dosyayı upload edebiliyoruz. Almanca bölümündeki paylaşımlarımı artık telegramdan yapıyorum. Herkese de bu yöntemi tavsiye ederim.
altay1944, kuriboh ve aziz balıkçı bunu beğendi.
turgay75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                
Alt 19.Şubat.2020, 21:33   #5
Çeviri Balonlama

bergill - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 176161
•Rep Seviyesi :
bergill has a reputation beyond reputebergill has a reputation beyond reputebergill has a reputation beyond reputebergill has a reputation beyond reputebergill has a reputation beyond reputebergill has a reputation beyond reputebergill has a reputation beyond reputebergill has a reputation beyond reputebergill has a reputation beyond reputebergill has a reputation beyond reputebergill has a reputation beyond repute
bergill isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                
Alt 19.Şubat.2020, 21:39   #6
Süper Üye

ramo78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10031
•Rep Seviyesi :
ramo78 has a reputation beyond reputeramo78 has a reputation beyond reputeramo78 has a reputation beyond reputeramo78 has a reputation beyond reputeramo78 has a reputation beyond reputeramo78 has a reputation beyond reputeramo78 has a reputation beyond reputeramo78 has a reputation beyond reputeramo78 has a reputation beyond reputeramo78 has a reputation beyond reputeramo78 has a reputation beyond repute
Arkadaş bu siteden indireceğime o kitabı okumuyorum uğraşmıyorum.
Niye zorluk çıkartırlar bilmem.
Madem paylaşıyorsunuz niye eziyet çektiriyorsunuz.Demi ya..
İndirmiyorum.
Kafam rahat..
ramo78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                
Alt 19.Şubat.2020, 21:42   #7
Süper Üye

jeriko67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5014
•Rep Seviyesi :
jeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond reputejeriko67 has a reputation beyond repute
Bu yükleme işlerinden pek anlayan biri değilim ama toplu indirme işlemlerinde torrent uygulaması nasıl olur?..
Örneğin Tommiksin hoz serisini indirmek için mediafare ile tek tek uğraşacağımız yerde tüm seriyi torrent ile indirmek nasıl olur?..

Torrent ile film indirdiğim için biliyorum, ne indirme yarım kalıyori ne bağlantı kopuyor nede kota var.
jeriko67 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                
Alt 19.Şubat.2020, 21:50   #8
Süper Üye

•Rep Seviyesi :
kuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond reputekuriboh has a reputation beyond repute
Alıntı: jeriko67´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu yükleme işlerinden pek anlayan biri değilim ama toplu indirme işlemlerinde torrent uygulaması nasıl olur?..
Örneğin Tommiksin hoz serisini indirmek için mediafare ile tek tek uğraşacağımız yerde tüm seriyi torrent ile indirmek nasıl olur?..

Torrent ile film indirdiğim için biliyorum, ne indirme yarım kalıyori ne bağlantı kopuyor nede kota var.

Toplu indirme yöntemlerini "yönetim" olarak karşı.
Büyük bir emek olduğu için bir zahmet indirsinler.
jeriko67 ve aziz balıkçı bunu beğendi.
Alt 19.Şubat.2020, 21:53   #9
Süper Üye

•Rep Seviyesi :
Alıntı: ed86´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İdm ile inmiyor maalesef. İdm kullananlar ayarlar kısmından nitroflare sitesini otomatik indirme başlanmayacak siteler arasına eklesin derim.

(click here to download ) sayfasına kadar bekle ben indirdim.
Yalnız dosyaları parçalara bilmeden indirmek lazım.
Alt 19.Şubat.2020, 21:57   #10
Yeni Üye

turgay75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
turgay75 is on a distinguished road
Alıntı: jeriko67´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Torrentte ip numaranız ortalığa saçılıyor, bazen hukuki açıdan sorun olabiliyor, dosyayı elinde bulunduranlar indirme yaparken bir yandan daima seed yani gönderim yapıyorlar, internet trafiğiniz felce uğruyor. Eğer yabancı içerik indiryorsanız kesinlikle ve kesinlikle hem hız açısından hem de gizlilik açısından usenet tavsiye ederim. Aylık birkaç dolar ücreti var fakat her defasında yeni yeni hesap açarak 3-5 gün bedava kullanabiliyorsunuz. Ben kampanya yakalamıştım, sadece 6 TL ödüyorum ayda ve indirmeler tüm internet bant genişliğinizi kullanarak yavaşlamadan yapılıyor. Seederların online olmasını beklemeye gerek kalmıyor. 20 mbit hızınız var ise o hızda, 60 mbit hızınız var ise o hızda indiriyorsunuz. Gönderim hiç yok. Torrent gibi değil, ssl bağlantı yapıyor, Harika birşey. Fakat bizler çizgi romanlarımızı oraya upload edemeyiz. Farklı bir sistemi var. Google'dan daha fazla bilgi bulabilirsiniz.
jeriko67 bunu beğendi.

Konu turgay75 tarafından (19.Şubat.2020 Saat 22:00 ) değiştirilmiştir.
turgay75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Seçenekler
Stil