Mega.co Sitesinden İndirme Sınırını Kaldırmak

dıgılmıgıl

Kıdemli Üye
2 Mar 2016
186
582
Mega.co.nz sitesinden özellikle "daltas" üstadın paylaşımlarını indirirken hepimizin başına gelmiştir "indirme kotasını aştınız,daha fazla indirmek isterseniz vs...vs.."şeklinde sizi premium hesap almaya ya da başka bir gün indirmeye davet ederler.Saygı duyarız ama bunu aşmanın bir yolu yok mu diyenlere gelsin çözümümüz.Basit bir google crom eklentisi ile bu sorunumuz çözülüyor.İlginizi çektiyse buyrun devam edelim.

Adrese tıklayalım:

gcmqvvpcyq4qy2o6g.jpg

Yukarıdaki resim gibi bir görüntüyle karşılaşacaksınız.Sağ üst köşedeki "CHROME'A EKLE" butonuna tıklayalım.Aşağıdaki görüntü gelecektir.

xnqfx72ux10441x6g.jpg

Gelen ekrandan "uzantı ekle" yazan yere tıklayalım.

e5v79h3vz403akg6g.jpg

Gördüğünüz üzere uzantı crome'a eklendi.

ujocz5tj1fsqv3r6g.jpg

Google crome' unuzun ayarlar-uzantılar bölümüne gelip resimde görülen yerleri "tik"leyelim.

564kooidr46sxwj6g.jpg

Ekranınızın sağ üst köşesinde vpn programı gri renkli bir kürek şeklinde görünecek.Tıklayalım ve ekranda görülen "connect" yazan yere tıklayalım.

axhq02c27b912826g.jpg

Vee...Tebrikler.Artık Amerika'dan bağlanıyorsunuz ve orada kota 5gb.Ola ki Amerika'nın da kotası bitti."Seleckt location" yazan yere tıklayarak bu sefer İngiltere'den devam ediyoruz.Hepsi bu.

Bir de eğer aranızda jdownloader indirme yöneticisi kullananlar varsa günlük olarak premium hesap yayınlayan bir yer var youtube'de.İşe yarar hesaplar birkaç gün içerisinde patlıyor genellikle ama günlük takip edersenia işinize yarayan hesaplara erişim mümkün.Nasıl indirilip kurulacağı videoda anlatılmış ve videonun altına premiun linkler eklenmiş.
Buyrun video link:
www.youtube.com/watch?v=pcYeJwYMnUw&feature=youtu.be
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

dıgılmıgıl

Kıdemli Üye
2 Mar 2016
186
582
İşinize yaramasına sevindim arkadaşlar.Beni böyle bir arayışa sevkeden Assad&drzeko ve daltas paylaşımlarını indirirken karşılaştığım sıkıntılardı.
Onlara emekleri için çok teşekkür ediyorum.Bu eklenti free olduğu için ekledim ama anlatımdan sizin de anlayacağınız gibi eklentinin yaptığı bir ip değiştirme işi.Ip değiştirerek konumunuzu başka başka ülkelerde ve şehirlerde gösteren vpn programları web ortamında yığınla mevcut.Onları arayıp bularak(özellikle full sürümleri) bilgisayarınıza kurarsanız daha fazla seçeneğiniz olur,dolayısıyla daha fazla kotanız da.Amacım sadece sorunun çözümü olduğunu farkettirmekti ve sanırım amaca ulaşıldı.

Hepinize de mutlu bir ömür diler,güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
 

itsari

Yeni Üye
9 Şub 2024
20
78
Merhaba, eklentiyi indirip aktif duruma getirmeme rağmen %25'te kotanız doldu uyarısı alıyorum sürekli. Bu çözüm geçerliliğini kaybetti mi?
Modem resetleme de çözüm olmuyor.
Mega'ya üye olmadan, kota sınırı olmadan indirmenin yeni/başka yolu var mıdır?
daltas üstadın Teks'leri için gerekiyor:(
 
Üst