Calibre v2.60.0Türkçe

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,824
52,199
Kendi Koltuğunda
Calibre v2.60.0Türkçe
[url=http://hizliresim.com/J2V9jY][/URL]


Calibre bilgisayarınızı sanal bir kütüphaneye çevirir. Bilgisayar ortamında e-kitaplar, dergiler okumanızı, program içerisinde kitaplarınızı organize etmenizi sağlar. Kitaplarınızı başlık, yazar, tarih, puanlama, seri, dosya boyutuna göre sıralayabilirsiniz. Kitaplarınıza yorumlar, etiketler tanımlayabilirsiniz. Bazı yayın kanallarından haber, kitap indirebilirsiniz. İndirmiş olduğunuz dosyaları e-kitap formatına dönüştürebilirsiniz. İçeriğinde ayıca dosya dönüştürme özelliği bulunur.

Kitap dönüştürme işleminde AZW, AZW3, AZW4, CBZ, CBR, CBC, CHM, DJVU, DOCX, EPUB, FB2, HTML, HTMLZ, LIT, LRF, MOBI, ODT, PDF, PRC, PDB, PML, RB, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ formatında olan dosyaları AZW3, EPUB, DOCX, FB2, HTMLZ, OEB, LIT, LRF, MOBI, PDB, PMLZ, RB, PDF, RTF, SNB, TCR, TXT, TXTZ, ZIP formatlarına dönüştürebilirsiniz.

Kindle, Kobo, Sony vb. üreticilerin cihazları ile uyumlu olarak çalışabilmektedir. Bu firmara ait bir ürün kullanıyorsanız basit bir sihirbaz ile kitaplarınızı programa aktarabiliyorsunuz. Elbette kitapların farklı cihazda kullanım izni olması gerekiyor. Calibre yazılımını Türkçe olmak üzere farklı dillerde kullanbilirsiniz.

Tam ekran, yazı boyutu büyütme, küçültme, not alabilme, dilediğiniz bir kısmı yer imlerine ekleyebilme, kitap içinde arama, sayfalara geçiş gibi özellikler bulunuyor. Yine program içerisinde halka açık yada ticari kaynakları içeren ortamlardan kitap arayabiliyor, indirebiliyor yada satın alabiliyorsunuz. Ücretsiz olan bu yazılım oldukça başarılı diyebilirim.
Hadi İndiriniz Arkadaşlar
iyi iftarlar dilerim şimdiden
 

mustibey

Süper Üye
23 Ara 2010
2,161
4,968
Uzun zamandan beri kullanıyorum, belirtildiği gibi; bilmeyenler ve kullanmayanlar varsa tavsiyeye değer. Emeğinize sağlık.
 
12 Şub 2010
15,006
543,642
Beymelikli18 dostumuz şapkasından bir tavşan daha çıkardı

Her yönüyle faydalı olduğu belli

Teşekkür ederim sevgili dostum
 
Üst