SumatraPDF-3.0 Yeni

Beymelikli18

Onursal Üye
26 Eyl 2014
18,824
52,199
Kendi Koltuğunda
SumatraPDF-3.0 ve 3.1 yeni
[url=http://hizliresim.com/l1JdAr][/URL]
Sumatra PDF küçük, açık kaynak kodlu, ücretsiz bir PDF görüntüleme yazılımıdır. Sumatra PDF gerçektende çok küçük bir yazılım ve bir o kadar da hızlı. Türkçe desteğinin de olması önemli bir artı.
Özellikler :

Küçük boyutlu olmasının yanında hızlı başlangıç zamanına sahiptir, açmak istediğiniz .PDF biçimli belgeleri çok hızlı açar.
Sık kullanılanlar ya da yer imi desteği bulunmaktadır, eğer bir PDF belgesi yer imi desteği ile oluşturulmuşsa, belge açıldığı anda ekranın sol tarafında yer imlerinin otomatik olarak göründüğünü fark edeceksiniz.
Sisteme kurulum gerektirmeyebilir, bu nedenle .zip arşivi olarak kendi sitesinin yükleme sayfasından edinebileceğiniz taşınabilir biçimini USB gibi aygıtlarda da çalıştırabilirsiniz.
Eğer PDF belgesi izin veriyorsa, yani belge şifrelenmemişse ve kopyalama koruması içermiyorsa, PDF belgesi içerisindeki metinleri panoya kopyalayıp daha sonra istediğiniz bir belgeye yapıştırabilirsiniz. Bunu yapmak için arayüzde bir araç yokmuş gibi görünebilir ancak yapmanız gereken şudur; Ctrl tuşuna basılı tutarak kopyalamak istediğiniz metni fare ile seçin, daha sonra CTRL tuşundan elinizi çekmeden C tuşuna basın, bu seçtiğiniz bölümü panoya kopyalamayı sağlayacak, bu içeriği mesela bir Word belgesine yapıştırmak istiyorsanız CTRL+V tuş kombinasyonu ile bunu sağlayabilirsiniz.
PDF belgesi içinde arama yapabilirsiniz.
PDF belgesi içeriğini yakınlaştırabilir ya da uzaklaştırabilirsiniz (zoom özelliği).
PDF belgesini saat yönünde ya da ters yönde çevirebilirsiniz.
Çoklu dil desteği bulunmaktadır, bu diller içerisinde Türkçe de olup, uygulamayı Türkçe kullanma kolaylığı sağlamaktadır.
Sayfaları tek sayfa, çift sayfa, devamlı tek sayfa, devamlı çift sayfa ya da kitap biçiminde gösterme gibi seçenekleri bulunmaktadır.
PDF belgesinin sayfaları arasında rahat dolaşabilmeniz için istediğiniz sayfaya gitmenizi sağlayan, etkin bir sayfa tarayıcısı bulunmaktadır.
Sumatra PDF'yi sisteminizde varsayılan ya da öntanımlı tarayıcı olarak belirleyebilirsiniz, böylelikle PDF belgelerinize çift tıkladığınızda artık Sumatra ile açılacaktır.
Yazıcı desteği bulunmaktadır, Sumatra ile açtığınız PDF belgelerinin çıktısını yazıcıdan alabilirsiniz.
PDF belgelerini bilgisayarınızın ekranını tamamen kaplayacak şekilde görüntülemenize olanak sağlar.
(Ayrıca çizgi roman için CBZ and CBR açar)
İNDİR

Tüm versiyonlar 32*64 ve yeni sürü 3.1 istediğinizi indirin

 
Son düzenleme:
Üst