işte kitaplarımın bazıları :)

virgo_bsk

Süper Üye
13 Haz 2012
100
322
file


file


İşte kitaplarımın bazıları :) Ben çizgi romana yeni başlayanlardanım. Sağolsun eniştem TEX bana gerekli yardımları yapıyor ona çizgi roman konusunda çok şey borçluyum ve bilgisinden öğrendiklerinden kendime bir şeyler katabilmek çok güzel. Biz birbirlerine bağları kuvvetli bir aileyiz. Daha başla kitaplarım da var ancak bazılarını fotoğrafladım umarım ilerde kocaman bir kütüphanem olur. İyi bir kahve ve iyi bir kitap her zaman kocaman gülümsetir :)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

Doktor Kim

Aktif Üye
17 Mar 2011
325
14,124
Sayın Virgo_bsk; İnşallah dediğiniz gibi ilerde kocaman bir kütüphaneniz olur. Benim çok şükür epeyce geniş bir kütüphanem var. Tamam "İyi bir kahve ve iyi bir kitap her zaman kocaman gülümsetir" size katılıyorum ama bende umarım bir gün kar yağarken, kır yada dağ evinde kütüphanem etrafımı çevrelemiş odamda, sımsıcak bir şöminenin önünde rahat bir koltukta kitaplarımı okurum.
Gördüğünüz gibi, yaşadığı sürece beklentileri bitmek bilmiyor insanın...
 

virgo_bsk

Süper Üye
13 Haz 2012
100
322
evet bende bunu kast ettim size katılıyorum :) ben 20 yaşındayım ve yaşıtlarım gürültülü yerlere bayılırken ben kışın yatağın altına girip güzel bir kitap okuduğumda aynı hazzı yaşayabiliyorum. Bu bir tutkudur ve umarım herkese bulaşır o zaman çok daha güzel bir yer olur ülkemiz :)
 

İskenderunlu

Onursal Üye
29 Tem 2012
5,361
12,903
iskenderun-Hatay
Güzel kitaplar..Kitabı gerçek kitaptan okumak her zaman daha keyiflidir, indirdiğimiz kitapları laptop veya tabletten okumak göz sağlığında zamanla kalıcı problemler yaratıyor..
 

KARAOĞLAN

Onursal Üye
2 Şub 2010
3,004
20,647
Gaziantep
virgo_bsk benim hanımın yeğeni.Hatay M.Kemal Üniversitesi öğrencisi gencecik bir kız.Kitap delisi.Kendisine poşetler dolusu çizgi roman verdiğimde çıldıracak gibi oluyor.Peki Başak sana verdiğim onca çizgi romanın fotoğrafları nerede
 

virgo_bsk

Süper Üye
13 Haz 2012
100
322
mutlaka onları da çekeceğim :D onlar zaten gözümün nuru hatta birazdan çekip koyayım fotoğrafları :)
 

Tombrax

Aktif Üye
3 Ağu 2010
397
349
İzmit/Gölcük
Sherlock Holmes'un 3 romanını ve hikeylerinin de çoğunu okudum, gerçekten harika bir seri. Özellikle bazı hikayelerde Sir Arthur Conan Doyle müthiş bir kurgu yapmış.
Olasılıksız ve Anna Karenina kitapları da dikkatimi çekti, ikisi de merak ettiğim kitaplardan. Olasılıksız benim kitaplığımda da var ancak henüz okuma fırsatım olmadı.
Güzel bir kitaplığın sadece bir kısmı. Eminim kalanı da böyle güzel kitaplarla doludur :)
Umarım birgün herkes istediği kitaplığa kavuşur, tüm kitap dostlarına saygı ve sevgilerimle iyi günler dilerim.
 

Shoryuken

Yönetici
9 Nis 2013
4,044
20,234
Kamlançu
Şanslısınız, bizim Çizgi Roman hediye edecek bir eniştemiz bile olmadı :) Ama Allah'tan babamızdan kalan kitaplarımız var. Onlar da çizgi roman değil, o ayrı mesele :)
 
12 Şub 2010
15,006
543,774
Dost Kitabevi'nin bir kaç Corto Maltese kitabı var, solundaki çizgi roman olabilir ama ihtiyar gözlerim hangisi olduğunu seçemedi. Hepsi bu mu diye soracaktım ama sevgili tex dostum sorusuyla açıklama getirmiş oldu..

Çizgi roman sever bir dayısı olmak bir şanstır.

Benim 20 yaşında iken elimde olan hiç bir kitabım maalesef şimdi yok. Siz iyi muhafaza etmeye bakın. Bizim yaşlarda kitaplarınızı koyacak yer bulamayacaksınız:)

Evlenme teklifini kabul etmeden önce müstakbel eşinize " kitapların çok yer tutuyor, bunları atalım, eskiciye verelim demeyeceksin " diye şart koşmayı unutmayın:D
 

virgo_bsk

Süper Üye
13 Haz 2012
100
322
hepinize teşekkürler :) kitaplar benim hayatımda çok önemli bir yer kaplıyor bu yüzden hep daha fazlası olmalı ve hepsini okumalıyım diyorum :) inşallah hepimizin çok daha büyük bir kütüphanesi olur
 

İmmortals

Yeni Üye
18 May 2013
57
164
Bazen insan kocaman bir kütüphaneye gitmeli;kitapların arasında kaybolmalı.İnşaAllah çok daha büyük bir kitaplığınız olur :)
Kitaplarımızın,kitap okuma hevesimizin ve bize kitap,çizgi roman,manga vs.. hediye eden büyüklerimizin değerini bilelim.
 

virgo_bsk

Süper Üye
13 Haz 2012
100
322
evet aslına bakarsanız etrafınızda okuyan insanlar olması harika bir duygu. Ama malesef ben üniversitede öyle aman aman okuyan görmedim. Benim gibi okuyan okulumda sadece bir arkadaşım var. Okuduğum kitapları heyecanla birilerine anlatmak ve kendimi bu konuda çok daha fazla geliştirmek istiyorum ve doğru adresteyim. Bütün çizgidiyarı.com a teşekkürler :) hayatımız renkleniyor ne mutlu :)
 

İmmortals

Yeni Üye
18 May 2013
57
164
Haklısınız maalesef çok fazla kitap okuyan bir ülke değiliz.Kitapların değerini bilmiyoruz umarım çok geç olmadan farkına varırız bu değerli hazinelerin :)
Hiç unutmadığım bir anımı paylaşmak isterim;lisede bir kitap aldığımda arkadaşlarım bunu garipsemişlerdi sanki kitap okumak veya bu hazinelere biçilen değeri ödemek çok saçmaydı onlara göre.O günden sonra ülkemizin kitaplara ve okuyanlara bakışı hakkında çok daha fazla bilgi sahibi oldum :)
 
Üst