Süpermen Neden Yumruğunu Uzatıp Uçar?

hadon

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
10 Mar 2010
3,056
9,086
Kastamonu
Başlıktaki sorunun yanıtı sanıyorum bu fotoğrafta! Kahramanımız daha bebekken bile böyle uyuyormuş...

spermen.jpg
 

harp55

Çeviri & Balonlama
27 Eki 2009
1,841
6,236
Sanırım nishe (nasıl yazılıyordu bu :) ) den geliyor. Up Up Up Go
yukarı yukarı ileri. ve lütfen sağ kol ile.
 

abartman

Onursal Üye
13 Ocak 2011
2,000
11,943
Metropolis'te kötü adam çok, her birine teker teker yumruk sallamak yerine, uçarken bu posizyonu alınca toptan, önüne gelene çakıyor yumruğu. Yani paratik adam Süpermen.
 

Kurşunkale

Kıdemli Üye
10 Ağu 2010
125
96
Hayır hiçbiriniz bilemediniz.:15: İşin doğrusunu ben size açıklayayım.:D
Bütün güç (uçma gücü) yumrukta olduğu için mecburen yumruk önde vücut arkadan geliyor.:d Sizlerde sanıyorsunuz ki Süpermen yumruğunu ileriye doğru uzatıyor.:Ğ Oysa ki tüm vücudu çeken o yukarıya doğru çıkmış olan yumruk.:D
 

albay

Süper Üye
14 May 2010
1,143
4,913
Bak şimdi süperman deyince bayağıdır paylaşmak istediğim bir şey vardı, unutuyordum, görünce aklıma geldi yazıvereyim dedim.
İlk olarak çizgi romanına değilde filmine değinmek istiyorum.
Soru:-süpermanın uçuş hızı nedir ?
Cevap : bilmiyorum ama aşağıdan bi tahminle 300 km/sn dir diyebilirim. En azından bi ferrariyle yarışabilecek hıza sahiptir.
Soru : hiç motorsiklete bindiniz mi, bindiyseniz ne kadar sürat yapıldı.
Cevap : bindim, eh aşağı yukarı 80 -100 km hızla gittiğimizi söyleyebilirim.
Soru : neler hissettiniz?
Cevap : valla yüzüme çarpan rüzgarın şiddetinden hiçbir şey düşünemedim, kaskta yoktu. Arka tarafta önce yüzümü sürücünün sırtına dayayıp saklamaya çalışsamda yanlardan vuran soğuktan kaçamadım, olmadı montun içine kaplumbağa gibi kafayı çekip korunmaya çalıştım. Ha ; yüzümü korusamda vücudum yine tir tir titredi o da başka bir maceranın konusu
Soru : hiç arabayla giderken motor sürenin veya arkada oturanın neye benzediğini gördünüzmü.
Cevap: motor süren zevkini çıkartmaya çalışsada, gerek motoru süren gerekse arkada oturanın hali pek bi ilginçti. Saçlar darmadağın suratı ise cin çarpmış bir görünümdeydi, yüzün üstünde olması gereken organlar yer değiştirmiş ve bu değişimden memnun olmamış bir görünümdeydi. Aşırı derecede basınca maruz kalan yüz bambaşka bir görünüme bürünmüş, hava hafif soğuk bile olsa sanki kutuplardaymışcasına bir üşüme ve yüzde şekil bozukluğu oluyor gibiydi sanki.
En iyimser bir durumla şöyle bir şey
n8zxx9hvuntitled1.jpg

Soru : e be kardeşim, o halde neden filmlerde süperman manitayı kucaklayıp dünya turu attırdığı halde uçuş esnasında o kadının ağzı yüzü yamulmuyor , o hızla giderken üşümüyor ve tur bitimi saçları dahi bozulmuyor.
Biraz sündürdüm farkındayım, uzun ve gereksiz cümleler kurdum . ama tam kafamdaki sorular bu şekildeydi, konsepti bozmak istemedim.
 
Üst