![]() |
#11 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 08.Eylül.2012
•Rep Puanı : 19524
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Yeni link için teşekkürler.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 02.Eylül.2010
•Rep Puanı : 10010
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
linki yenilediğiniz için tşkkrlr
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 15.Şubat.2013
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
saol kardeş güzel seri..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Ağustos.2013
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Paylaşan arkadaşa çok teşekkür ederim aylar önce indirmiştim ancak okuma ve yorum yapma fırsatı yeni bulabildim.Beni üzen şeyler gördüm.Bunlardan biri Punisher'ın infazcı diye çevirilmesi.Böyle başarılı - başarılıya yakın bir çevirinin Cezalandırıcı adını bozmamasını beklerdim.
İkinci olarak Garth Ennis'in "ön söz"de yazdığı şeyde alttan bir anlam yoksa, -ki çok aradım acaba başka bir şey mi demek istiyor diye- bu onun çok başarısız ve çıkarcı olduğunun kanıtı olarak gösterilebilir.Kendisine ne denmişse artık Punisher'ı savunmadığını, öldürmesinin haksız olduğu gibi şeyleri, sanki kendi eliyle büyüttüğü çocuğunun ayrıntılı özelliklerini sayar gibi anlatmış.Saygısız olmak başka, yazdığın şeye saygı duymamak başka.Gerçek hayatta çevrede o kadar kötü insan varken, aslında aramızdaki temiz adamı "ne de olsa hayali kahraman" diyerek aşağılamak kolaydır eminim. Kusura bakmayın.Sadece hali hazırda çizim o kadar başarılı değilken, yazarında güzel bir hikaye yazıp, ona rağmen başarısız olmayı becermesi beni üzdü.Serileri okuyup, filmleri izleyip, hayalleri kurup duygu dolan; ailesinin ölümünü sadece silah sesleriyle unutabilen bir adamın ağlayışının masumluğunu bilen gerçek Punisher severlere ayıp değil mi bu "eğlenerek okuyun ciddiye almayın" lafları.Yazık.Neyseki MAX serisi öyle insanlardan kurtulup yeterli güzelliğe ulaşmış.Keşke devam etse... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Emeği geçenlere Teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Punisher Arka Bahçe Yayıncılık Bölüm 01 - Hoşgeldin Frank 2. Bölüm | nireng | Punisher Arka Bahçe Yayıncılık | 12 | 25.Ekim.2022 20:38 |
Batman ŞŞŞŞ! Arka Bahçe Yayıncılık Bölüm 01 | nireng | Batman | 5 | 23.Kasım.2011 08:06 |
Batman ŞŞŞŞ! Arka Bahçe Yayıncılık Bölüm 03 | nireng | Batman | 1 | 07.Ekim.2010 20:52 |