![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 10.Kasım.2014
•Rep Puanı : 540758
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bütün Conan severlerin çok yakından bildiği bir maceradır Kara Dev. Dark Horse tarafından Conan The Cimmerian serisinin 8 ve 13. sayılarında tekrar çizilen macera ilk kez John Buscema ve Alfredo Alcala tarafından hazırlanan unutulmaz çizimlerle Savage Sword Of Conan serisinin 2. sayısında yayınlanmıştı. Yıllar sonra Dark Horse orjinali siyah beyaz olan bu güzel çizimlere tekrar el atıp renklendirerek piyasaya sürdü. Shoryuken sayesinde İlk gördüğümde çok beğendiğim bu versiyonu balonlamamak benim için kaçınılmazdı. Metinlerini Shoryuken'in hazırladığı, kapak tasarımı (orjinal Dark Horse baskısında kendine ait kapağı yok) ve balonlaması bana ait olan bu çalışmayı Shoryuken'e hediye etmek istiyorum. Afiyetle okuyunuz... ![]() ![]() ![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2010
•Rep Puanı : 40500
•Rep Seviyesi :
![]()
Bu harika conan çalışması için teşekkürler. Uzun süredir ard arda bize pırıl pırıl Conanları sunuyorsun ve bizde zevkle okuyoruz. SAĞOL.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1307946
•Rep Seviyesi :
![]()
Arşivimiz tıka basa doldu sayenizde arkadaşlar.
![]() Teşekkürler. Barbar renkleriyle hakettiği değeri buldu. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
En sevdiğim Conan maceralarından birisidir...
Defalarca okumuşluğum vardır... Ama bu renkli halini bir başka beğendim... Sağolun dostlar... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 13.Eylül.2009
•Rep Puanı : 307707
•Rep Seviyesi :
![]()
Çizimleri benim de en etkilendiklerim arasındadır. SB olanı da efsaneydi bu da efsane olmuş.Sayenizde rüyalarımızda görmediğimiz çr'leri okuyoruz.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]()
Prospero kaç yıldır seni izlerim.Artık kendini aştın şu paylaşımla bir üst lige terfi ettin.Yüklediğin resimler bile harika üstadım.Sana sadece nazar değmesin daha da güzel işlerde beraber olalım derim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 2872659
•Rep Seviyesi :
![]()
Otomatik dürtükleme sensörüm olduğunu söylemiş miydim
![]() Conan gördüğümde harekete geçer ve dürter " indir ve oku " diye Gene dürttü ve ben de otomatiğe bağlanmış olarak indirip okudum Kara Dev'i büyük boylardan, cep boylardan, orta boylardan her seriden defalarca okumuşluğum vardır Hele ilk sayfası, tarihe mal olmuş çizgi roman sayfalarındandır, muhteşemdir O harabelere bakıp da hülyalara dalarım Böyle bir mekanı gezmek bile başlı başına maceradır Sevgili prospero ve shoryuken'e, o mekanı bir kez daha gezdirdikleri için şükranlarımı sunuyorum Gelelim renklendirilmiş Kara Dev'e Samimi olmak zorundayım, renk bu maceraya yakışmamış Kişisel görüşüm, Buscema çizgileri katledilmiş Ama zevkler ve renkler herkese göre farklıdır, saygındır |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator Üyelik tarihi: 05.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1962191
•Rep Seviyesi :
![]()
Eline sağlık değerli dostum.
Güzel paylaşım için teşekkür ederim.
![]() |
![]() |
#9 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 07.Eylül.2010
•Rep Puanı : 341238
•Rep Seviyesi :
![]()
Robert E. Howard'ın yayınlanmış 4. Conan öyküsü bu... Roy Thomas fazla serbest davranmış öyküyü uyarlarken... Amalric Malthom olmuş mesela... Öykünün sonundaki çürük yüzlü eleman unsuru öyküde yok... Bu unsur Kara Çemberin Halkı öyküsünde var bildiğim kadarıyla. Buraya da aktarılmış. Bu öykünün Türkçesini paylaşmıştım diyarda...
Alfredo Alcala, (çoğu Ernie Chan'ı tercih etse de) en iyi John Buscema çinicisidir. Müthiş atmosferler canlandırır. Özellikle Ay Işığında Demir Gölge'de Conan kürek çekerken, Olivia'nın uykuyla uyanıklık arasındaki algılarını resmettiği bir kare var ki, Robert E. Howard'ın sözsel olarak başardığını aynen yansıtmış. Bence ikinci de Tony DeZuniga gelir. Ancak DeZuniga Howard öykülerinden ziyade De Camp uyarlamalarında çinici olduğundan pek kıyas olanağı yok. Chan'ın çoğu okuyucu tarafından tercih edilmesinin nedeni, en sağlam Robert E. Howard öykülerinde (Kara kıyıların kraliçesi, Kayıp Kadınlar Vadisi) baş çinici olmasıdır. Renklendirilmiş hali çok iyi... Ekibi tebrik ediyorum. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]()
Conan okumaya yeni yeni başladım.
Bu renkli Conan çizimleri olağanüstü. Önceden siyah beyaz olarak okumuş olanların, zamanında kendi hayallerinde oluşturdukları renklere karşılık gelmeyen bu fantastik renkleri biraz yadırgamaları tıpkı okuduğumuz bir kitabın filmini izlerken bazı karakterleri veya sahneleri yadırgamamız gibi normal. Yine şiir gibi bir hikaye hazırlayan dostlara teşekkürler.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Robert E. Howard ın son romanı ALMURİC | gurcansarı | Çizgi Roman Kahramanları, Dergiler, Türler ve İnceleme Kitapları | 1 | 10.Haziran.2012 17:01 |
Conan'ın babası Robert E. Howard | cobra | Ayın Kahramanı Bölümü | 2 | 02.Haziran.2012 16:34 |
Robert Erwin HOWARD | bakunin | P-Q-R-S-Ş | 1 | 19.Aralık.2011 18:00 |
Robert E. Howard - Fatih Conan | hayalperest44 | Kitap Tanıtımları & Yazarları | 0 | 27.Nisan.2010 11:54 |
Robert E. Howard - Fil Kulesi: Conan Yıllıkları 1 | hayalperest44 | Kitap Tanıtımları & Yazarları | 0 | 27.Nisan.2010 11:47 |