![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 03.Ekim.2011
•Rep Puanı : 1841705
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
İnanılmaz bir insandı Haluk ağabey.
Özlemle, saygı ve sevgiyle anıyorum onu her zaman...
![]() |
![]() |
#12 |
Yönetici |
![]()
Sevgili Profesörüm, dostların bana yazmak için bir şeyler
bırakmamışlar sağolsunlar. En ufak sıkıntımızda saate bile bakmadan arar muhabbet ederdik. Konu zaten hep aynı. Ama en büyük anım, annemin cenazesine taa Gölcük İhsaniye'ye kadar gelip beni teselli etmen. Seni hep o gülen yüzünle saygı ve sevgi ile hatırlayacağız. Nurlar içinde huzurla yat.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Yönetici Üyelik tarihi: 15.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 1266517
•Rep Seviyesi :
![]() UNUTMADIK,
UNUTMAYACAGIZ, UNUTDURMAYACAGIZ. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() |
#14 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 05.Temmuz.2016
•Rep Puanı : 30059
•Rep Seviyesi :
![]()
Sevgili dostum; doğum günlerinde uzun bir ömür diliyordum senin için ama olmadı ne yazık ki... insanın her dileği yerine gelemiyor üzgünüm. Aramızda olmasan da artık... sen hep kalbimizde yaşayacaksın... seni asla unutmayacağız. Işıklar içinde uyu canım arkadaşım... Seni seven bütün arkadaşların gibi ben de çok özlüyorum...
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 2470471
•Rep Seviyesi :
![]()
2017 yılında Haluk Bey'in taziye defteri için yazdığım yazıyı kopyalayarak tekrar paylaşıyorum;
Tüm dostların ve tüm çizgi roman sevenlerin başı sağ olsun. 15-20 gün içinde iki sevdiğimi ve iki sevenimi kaybettim; babam ve Haluk abim... Allah (CC) her ikisinin de mekanını cennet eylesin! O bir çizgi roman profesörü olmasının yanısıra insanlığın, güzel ahlakın, nezaketin, zerafetin, hatırşinaslığın, fedakarlığın ve vefakarlığın da "profesörü" idi. Özetle güzel olan her sıfatın profesörü idi... Bugün yas günü ve gönüllerimizde bayrakları yarıya indirdik. Olmadı Haluk abim be olmadı; bu kadar ani ve bu kadar erken hiç olmadı. Sürpriz yapmana ve bizleri binlerce kez şaşırtmana alışmıştık. Lakin bu sürprizin bizleri ilk defa üzüntüye ve gözyaşlarına boğdu. Fiziki yokluğuna nasıl alışacağız bilemiyorum ama, bizler yaşadıkça gönüllerimizin en müstesna yerinde yaşayacağını en iyi sen biliyorsun. Garip bıraktın bizleri, garip bıraktın "Diyarı", garip bıraktın ve yasa boğdun Teksas'ı, Tommiks'i, Karaoğlan'ı, Kara Maske'yi, Tenten'i ve yüzlerce çizgi roman kahramanını... Olmadı abim olmadı; bu sürprizini hiç beğenmedik... Bu satırları cevap veremesen bile okuyacağına inanıyorum. Allah (CC) senden herşey için razı olsun. Hakkını helal et abim. Nur içinde yat!.. Seni hep sevdik ve hep seveceğiz... Seni hiç unutmayacağız ve seni örnek almaya daima devam edeceğiz. Göz yaşlarımız senin için, dualarımız senin için; rahat uyu... Öbür tarafta inşallah görüşmek üzere Haluk abi; saygılarım ve sevgilerimle... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#16 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
Baş üstadımız Haluk beyi
rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhu Şad olsun. Mekanı cennet. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Ocak.2011
•Rep Puanı : 606202
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir bardak suda fırtına koparttığımız günlerde Dost Kitabevinde buluşmuş, sonra Mülkiyeliler'de konuğu olmuştuk. Su gibi duru bir adamdı, varlığı bulunduğu ortama huzur saçan insanlar vardır ya, işte öyle. Dingin, görmüş geçirmiş, kimseye üstten bakmayan, hayatı bildiği gibi yaşamaya ant içmiş gibi gittiği yönden emin, bir tür süper kahramandı Haluk Abi... Cenazesine yetişememiş ama bir kaç hafta sonra ziyaretine gidip hala toprak mezar olduğunu görünce üzüntüm katmerlenmişti... Nur içinde yatsın...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 06.Ekim.2013
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun. Çizgi roman'ın başı sağ olsun. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 11.Eylül.2011
•Rep Puanı : 130849
•Rep Seviyesi :
![]()
Daha dün gibi ama kocaman 5 yıl.
O yıl doğmuş çocuklar neredeyse okula başlayacak 1 yılları kalmış. Zaman çok hızlı geçiyor ama üzüntü ve hasret ilk günkü gibi hiç değişmedi. Sadece telefon ile görüştüğüm güzel bir insandı. Özleniyorsun Haluk abi.
▂▂▂▂▂▃▅▆▇██...M.K.A..██▇▆▅▃▂▂▂ ▂▂ █▀▀█┼█▀█▀█┼█▀▀█┼█▀█▀█┼█┼┼█┼█▀▀ █┼┼█┼┼█ █▀▀█┼┼┼█┼┼┼█▀▀█┼┼┼█┼┼┼█┼┼█┼█▀▀ ▀█┼█▀█ █┼┼█┼┼▄█▄┼┼█┼┼█┼┼▄█▄┼┼█▄▄█┼█┼┼ ┼█┼█┼┼█ ▂▂▂▂▂▃▅▆▇██...M.K.A..██▇▆▅▃▂▂▂ ▂▂ Eğer, ülkeni kurtaracak bir "Lider" beklemekteysen, Ben size hiç bir şey öğretememişim demektir! M. KEMAL ATATÜRK |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Kasım.2012
•Rep Puanı : 139590
•Rep Seviyesi :
![]()
Rahmet ve saygıyla anıyorum.
Mekanı cennet olsun.
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sevgili profesör (Haluk Yücesoy) , Seni Unutmadık... | ertuğrul | Kutlama ve Anma Mesajları | 15 | 07.Kasım.2021 21:58 |
Haluk Abinin Vefatının 4. Yılı | direnc11 | profesör Haluk YÜCESOY | 31 | 14.Eylül.2021 11:20 |
Haluk Abinin Vefatının 1.Yılı | ertuğrul | profesör Haluk YÜCESOY | 58 | 20.Eylül.2018 03:56 |
Sevgili Haluk YÜCESOY (profesör), Nice Yıllara!.. | savok | Kutlama ve Anma Mesajları | 55 | 03.Kasım.2015 00:04 |
Sevgili Av. Haluk YÜCESOY (profesör), Nice Yıllara!.. | savok | Kutlama ve Anma Mesajları | 48 | 03.Kasım.2014 03:48 |