Haluk Abinin Vefatının 1.Yılı

Haluk Abinin Vefatının 1.Yılı

profesör Haluk YÜCESOY

Like Tree385Likes

Yeni Konu aç Cevapla

Seçenekler Stil
Alt 11.Eylül.2018, 22:09   #51
Onursal Üye

kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 47476
•Rep Seviyesi :
kartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond reputekartal has a reputation beyond repute
Yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş.Allahım gani gani rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşaallah.
murtaza5, KARAOĞLAN ve yeryüzü bunu beğendi.
kartal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 12.Eylül.2018, 15:35   #52
Onursal Üye

süpür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 70113
•Rep Seviyesi :
süpür has a reputation beyond reputesüpür has a reputation beyond reputesüpür has a reputation beyond reputesüpür has a reputation beyond reputesüpür has a reputation beyond reputesüpür has a reputation beyond reputesüpür has a reputation beyond reputesüpür has a reputation beyond reputesüpür has a reputation beyond reputesüpür has a reputation beyond reputesüpür has a reputation beyond repute
Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun.
KARAOĞLAN ve yeryüzü bunu beğendi.
süpür isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 14.Eylül.2018, 17:18   #53
Onursal Üye

abolardis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 473547
•Rep Seviyesi :
abolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond reputeabolardis has a reputation beyond repute
Profesör'üm için yazı yazmak o kadar zor ki.
Onu çok özledim.
Eşsiz bir insandı.
Bu konuya yorum yazma cesareti bulamıyordum açıkçası kendimde.
Ankara'da yanına uğrayıp uğramama konusunda gittim geldim gittim geldim en sonunda boş ver rahatsız etmeyelim demiştim kendi kendime.Kızılayda sahaflara uğradım edebiyatçı bir arkadaşın yanında bir süre sohbet etmiştik.Sonunda basit bir rahatsızlık yaratmayalım belki işleri vardır düşüncesiyle ayrılmıştım.Ne kadar yanlış yapmışım.
Keşke rahatsız etseymişim çok yanlış yapmışım.
Çok üzgünüm mekanı cennet olsun canımın içi.Ben onun yokluğuna alışamadım kendi adıma.Çok üzgünüm resimlerini gördükçe daha da üzüntüm artıyor.Sokratesin cellatlar eliyle katledilmesinden sonra öğrencilerinden birisinin sanıyorum Platon'un onun arkasından söylediği gibi ;
" Hayatımda tanıdığım en iyi insandı."
Profesör de benim için öğretmen gibiydi.Çok şey öğrendim ondan.
murtaza5, savok, KARAOĞLAN ve 1 kişi bunu beğendi.
abolardis isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 18.Eylül.2018, 14:52   #54
Onursal Üye

KARAOĞLAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1133710
•Rep Seviyesi :
KARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond reputeKARAOĞLAN has a reputation beyond repute
Sevgi ve özlemle anıyorum.
savok, abolardis ve yeryüzü bunu beğendi.
KARAOĞLAN isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 18.Eylül.2018, 19:18   #55
Onursal Üye

Gabby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 48538
•Rep Seviyesi :
Gabby has a reputation beyond reputeGabby has a reputation beyond reputeGabby has a reputation beyond reputeGabby has a reputation beyond reputeGabby has a reputation beyond reputeGabby has a reputation beyond reputeGabby has a reputation beyond reputeGabby has a reputation beyond reputeGabby has a reputation beyond reputeGabby has a reputation beyond reputeGabby has a reputation beyond repute
Hayal-meyal hatırladığım onlarca dergiyi O'nun paylaşımlarıyla
tekrar inceleyip çocuk anılarımı tazelemiş, mutlu olmuştum.

Saygı ve rahmetle anıyorum, nur içinde yatsın.
KARAOĞLAN, abolardis ve yeryüzü bunu beğendi.
Gabby isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 18.Eylül.2018, 19:44   #56
Onursal Üye

ozanbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 41070
•Rep Seviyesi :
ozanbaris has a reputation beyond reputeozanbaris has a reputation beyond reputeozanbaris has a reputation beyond reputeozanbaris has a reputation beyond reputeozanbaris has a reputation beyond reputeozanbaris has a reputation beyond reputeozanbaris has a reputation beyond reputeozanbaris has a reputation beyond reputeozanbaris has a reputation beyond reputeozanbaris has a reputation beyond reputeozanbaris has a reputation beyond repute
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Saygıyla anıyorum...
abolardis ve yeryüzü bunu beğendi.

Konu ozanbaris tarafından (18.Eylül.2018 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir.
ozanbaris isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 20.Eylül.2018, 00:29   #57
Yeni Üye

denizkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
denizkaya is on a distinguished road
Haluk abi aklıma gelince hep ahh diyorum. Keşke biraz daha kıymetini bilseydik, biraz daha birlikte zaman geçirseydik. Senin gibi yüce gönüllü bir insan görmedim. Allah'tan rahmet dilerim. Huzur içinde yat Haluk abi.
yeryüzü bunu beğendi.
denizkaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 20.Eylül.2018, 00:45   #58
Süper Üye

fenerbahce_100 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 52343
•Rep Seviyesi :
fenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond reputefenerbahce_100 has a reputation beyond repute
Allahın rahmeti üzerine olsun inşaallah
yeryüzü bunu beğendi.
fenerbahce_100 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 20.Eylül.2018, 03:56   #59
Aktif Üye

carson10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 98887
•Rep Seviyesi :
carson10 has a reputation beyond reputecarson10 has a reputation beyond reputecarson10 has a reputation beyond reputecarson10 has a reputation beyond reputecarson10 has a reputation beyond reputecarson10 has a reputation beyond reputecarson10 has a reputation beyond reputecarson10 has a reputation beyond reputecarson10 has a reputation beyond reputecarson10 has a reputation beyond reputecarson10 has a reputation beyond repute
Haluk Bey hâlâ iyilik yapmaya devam ediyor.Biraz önce Hellboy indirdim.Baktım taramayı yapan "Profesör".Yüce Tanrının cennetinde yat, yüce soylu Haluk Bey.Eserleriyle yasıyor.Karşılıksız vermeyi öğretti.Kutsal bir iş.Sevgi, saygı ve özlemle...
yeryüzü bunu beğendi.
carson10 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil