![]() |
#1 |
Onursal Üye Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 10.Mart.2010
•Rep Puanı : 193448
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Mart.2011
•Rep Puanı : 5167
•Rep Seviyesi :
![]()
Evet üstadımız, sevgili profesörümüzü bugün toprağa verdik.
Nurlar içinde yatsın. Cenaze törenine katılan tüm diyar sakinlerine teşekkür ederim. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 13.Aralık.2013
•Rep Puanı : 5010
•Rep Seviyesi :
![]()
Neden, neden, neden...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 29.Temmuz.2012
•Rep Puanı : 54875
•Rep Seviyesi :
![]()
Haluk abi sensiz çizgi romanın da tadı yok..
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 12.Şubat.2011
•Rep Puanı : 463547
•Rep Seviyesi :
![]()
Sizin hiç babanız öldü mü?
Benim bir kere öldü kör oldum Yıkadılar aldılar götürdüler Babamdan ummazdım bunu kör oldum Siz hiç hamama gittiniz mi? Ben gittim lambanın biri söndü Gözümün biri söndü kör oldum Tepede bir gökyüzü vardı yuvarlak Söylelemesine maviydi kör oldum Taşlara gelince hamam taşlarına Taşlar pırıl pırıldı ayna gibiydi Taşlarda yüzümün yarısını gördüm Bir şey gibiydi bir şey gibi kötü Yüzümden ummazdım bunu kör oldum Siz hiç sabunluyken ağladınız mı? CEMAL SÜREYYA Çok üzgünüz çok hüzünlüyüz çok erken bir kayıp keşke Ankara da yanına uğrasaydım.Sırf rahatsız etmemek adına vazgeçmiştim.Keşke rahatsız etseymişim .Yeri nasıl dolacak bilmiyorum. Çocuk kalpli güzel insan |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator |
![]() Çok üzgünüz çok hüzünlüyüz çok erken bir kayıp keşke Ankara da yanına uğrasaydım.Sırf rahatsız etmemek adına vazgeçmiştim.Keşke rahatsız etseymişim .Yeri nasıl dolacak bilmiyorum. Çocuk kalpli güzel insan Yeri asla dolmayacak, başka bir Haluk abimiz yok, olmayacak da, evet. Ancak, onun isteği, arzusu, beklentisi, görmek istedikleri, yarım bıraktıkları hâlâ duruyor. Tamamlamak, tamamlamaya çalışmak, bunun için çaba göstermek bize miras olarak kalıyor. Evet, Haluk abi, insanlığıyla, çizgi roman sevgisiyle çıtayı çok yukarılara çıkardı ama, biz onun heyecanını bir nebze olsun yaşatmayı başarabilirsek, belki yüzündeki o gülümsemeyi bir kez daha görebiliriz. Kim bilir...
![]() |
![]() |
#7 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 24.Eylül.2009
•Rep Puanı : 388018
•Rep Seviyesi :
![]()
Yer degişikliği nedeni ile iki gündür koşturmacadan nete bakamadım.Şimdi evde keyifle neti açıp diyara girdim ki oda ne üstad ın ölüm haberini görüyorum...allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.ben diyara girerken diyordum ki acaba üstad bugün ne süpriz yaptı bakalım neler paylaştı Haluk Abimiz derken üstad çok kötü bir süpriz yapmış...üzgünüm gerçekten çizgi romana gönül vermiş gerçekten profösör abimizi rahmetle anıyorum...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 05.Ekim.2016
•Rep Puanı : 40
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Şu an yaşadığım şoku anlatacak kelime bulamıyorum.Sadece 2 gün foruma girmedim Haluk abimizin vefatını öğrendim.Dünyalar tatlısı,sevgi dolu, yardımsever, vefalı bu mükemmel insanı son yolculuğuna Antalya da olduğum için uğurlayamadım . Mekanı cennet olsun canım abimin..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#9 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 15.Nisan.2009
•Rep Puanı : 33
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
ne yazılabilir ki Haluk abi gibi yüce bir insanın arkasından iyi şeyler dışında ne yazılabilir. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet etsin. Allah yakınlarına sabır versin.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 09.Ağustos.2010
•Rep Puanı : 37212
•Rep Seviyesi :
![]()
çok üzücü bir haber şok oldum, Allah nur içinde yatırsın,
bizler için çok emek verdi burada hakkı ödenmez temiz kalpli bir insandı |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sabah Çizgi Dünyası No 047_2004 17 Ekim - Beklemek | Melih41 | Bedri KORAMAN "Karikatürler" | 5 | 04.Kasım.2014 22:55 |
Bana Bir Çizgi roman çizme programı söyleyin ki herşeyi yapabileyim (çizgi roman vb) | memocan606 | Görüş ve Önerileriniz | 1 | 13.Nisan.2013 23:14 |
Sevgili Profesör'ümüz çizgi roman olmuş.. | büyük beyaz | Çizgi Diyarı Özel | 2 | 06.Mart.2013 12:49 |
Çizgi Roman Dünyası Kocaeli Buluşması | Lami Tiryaki | Buluşma ve Toplantılarımız | 15 | 02.Ekim.2012 14:39 |
Çizgi Roman Dünyası bölümünde alt bölümlere Korku + Vampirella | İsmail Ufuk | Görüş ve Önerileriniz | 1 | 08.Aralık.2009 00:59 |