![]() |
#11 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 26.Haziran.2011
•Rep Puanı : 10090
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Allah yattığı yerde huzur versin, cennetini mekan, toprağını bol etsin.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]()
Hala kendimi toplayamadım.Neden iyi insanlar kendine dikkat etmez de çok çabuk onları kaybederiz.Ahhh haluk abi çok kötü yaptın bizleri çokkkk.Keşke hiç bir şey taramasaydın da sadece varlığın olsaydı o bile yeterdi.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 08.Nisan.2009
•Rep Puanı : 1088695
•Rep Seviyesi :
![]()
Dün, müthiş insanı uğurladık. Zor oldu bizim için. Ama zaten 'son görev' için oradaydık. Gelmek isteyip gelemeyen, içinde üzüntüleri katlanmış arkadaşlarımızı da bir anlamda temsil ettik. Biliyorsunuz, Ankara'da, ofisinde ziyaret edeli çok olmamıştı. Elbette ki yine ziyaretine gitmeyi düşünüyorduk ama böyle olmayacaktı. Böyle gitmemeliydik Ankara'ya. Çok üzgünüz. Çok zamansız oldu.Huzur içinde uyu güzel insan.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Süper Üye |
![]()
Diyar sessiz.....
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ocak.2016
•Rep Puanı : 25450
•Rep Seviyesi :
![]()
Haberi ilk perşembe sabahı sevgili dostum Oktay'dan aldım..Telefonda Haluk Ağabeyin sabah saatlerinde geçirdiği bir kalp krizi sonucu vefat ettiğini söyledi.Diyardaki tüm dostlar gibi Bu üzücü ve zamansız habere çok üzüldüm,ve forumda ilk gün hiç bir şey yazmamamın sebebi gerçekten ama gerçekten ne yazacağımımı bilememdi....Ama ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyordum....Diyarımızın Süper Kahramanı,Babası,Ağabeysi,Güle r yüzlü ve her anlamda yapıcı güzel insanı Uğurlamam gerektiğini....Bu sebepten dostlarımla Sevgili Haluk ağabeyimizi son yolculuğunda uğurlamak için Ankaraya gittik,ve bize bırakın okumayı,bir daha gün yüzüne çıkması imkansız gibi görünen ve bunları her defasında üşenmeden saatlerce tarayıp bizimle buluşturan ve bunu sadece ama sadece paylaşmasını bilen o güzel kalbi için yapan Küçük DEV adamı bu son yolculuğunda bir nebze minettarlığımızı göstermek için yapmalıydık....GÜLE GÜLE Ağabey,Güle Güle diyarımızın Super kahramanı,Güle Güle insanlığın,özverinin Profesoru...Biliyorum ki gittiğin yerede bir çok güzelikler katacaksın,Bu diyar seni hiç unutmayacak....Ben seni hiç Unutmayacağım.........
![]() |
![]() |
#16 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 25.Ocak.2010
•Rep Puanı : 69402
•Rep Seviyesi :
![]()
Haluk Beyin vefat haberini duyunca gercekten cok üzüldüm. Onun güzelligi adeta yüzüne yansimis. Allah rahmet eylesin, insallah yeri cennet olur. Ailesine ve sevenlerine Allah sabir versin...
![]() |
![]() |
#17 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 20.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 6867
•Rep Seviyesi :
![]()
Bir iki gündür foruma girmemiştim zaman darligindan dolayı;girmeseydim keşke bugünde.Isıklar içinde yat değerli ağabeyim Allah gani gani rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olsun.Kelimeler eksik duygularımı belirtmek için...
Şeytanın en büyük hilesi,bizi var olmadığına inandırmasıdır.. Konu Geceyürüyen tarafından (30.Ağustos.2021 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 31.Mart.2013
•Rep Puanı : 170087
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() Konu Motion tarafından (26.Ocak.2018 Saat 16:35 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 17.Nisan.2011
•Rep Puanı : 55533
•Rep Seviyesi :
![]()
Geçen kış İzmir toplantısında tanışma şerefine ermiştim. Kendi eserlerinden flaşa atmış beni mutlu etmişti.Her kayıp gibi çok erken oldu.Ailesine ve tüm sevenlerine
Allah'dan sabır diler,sevgili ağabeyime Rahmet dilerim.Huzur içinde uyusun. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ocak.2010
•Rep Puanı : 105436
•Rep Seviyesi :
![]()
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet, ruhu şad olsun...
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sabah Çizgi Dünyası No 047_2004 17 Ekim - Beklemek | Melih41 | Bedri KORAMAN "Karikatürler" | 5 | 04.Kasım.2014 22:55 |
Bana Bir Çizgi roman çizme programı söyleyin ki herşeyi yapabileyim (çizgi roman vb) | memocan606 | Görüş ve Önerileriniz | 1 | 13.Nisan.2013 23:14 |
Sevgili Profesör'ümüz çizgi roman olmuş.. | büyük beyaz | Çizgi Diyarı Özel | 2 | 06.Mart.2013 12:49 |
Çizgi Roman Dünyası Kocaeli Buluşması | Lami Tiryaki | Buluşma ve Toplantılarımız | 15 | 02.Ekim.2012 14:39 |
Çizgi Roman Dünyası bölümünde alt bölümlere Korku + Vampirella | İsmail Ufuk | Görüş ve Önerileriniz | 1 | 08.Aralık.2009 00:59 |