![]() |
#11 |
Yönetici Üyelik tarihi: 25.Eylül.2013
•Rep Puanı : 1687460
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Harika bir kapak kompozisyonu olmuş. Çizgi Diyarı forumunun 'banner'ını da düzenleyen Gürdal dostumun elinden çıkmış olduğu belli. Sayfa örneklerinden anlaşıldığı kadarıyla derginin çok şık ve modern bir tasarımı var. Ellerine gözlerine sağlık sevgili dostum.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#12 |
Çeviri Balonlama Yönetici E-Dergi Üyelik tarihi: 18.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1297946
•Rep Seviyesi :
![]()
Wuww dedikleri bu olsa gerek.
![]() Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir dergi olmuş. Bunlardan kitaplığımda bir raf dolu olduğunu düşünüyorum. ![]() Emeği geçenleri kutluyorum, çok teşekkürler. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#13 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 24.Ağustos.2011
•Rep Puanı : 730634
•Rep Seviyesi :
![]()
Derginin hazırlanmasında emeği geçenleri tebrik ederim. Yalnız Kıbrıs dış dünyadan izole durumda. Uçak yok, gemi seferi yok, kargo gelemiyor, postane kapalı. En azından Mayıs ayı da böyle olacak gibi görünüyor. Yani dergiyi istesem buraya gelmesi mümkün değil. Ümit ederim dergi sınırlı sayıda basılmamıştır ve tükenmez.
Konu Baltimora tarafından (18.Nisan.2020 Saat 21:53 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#14 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 224257
•Rep Seviyesi :
![]()
Oldukça itinalı ve özel konulara değinilen bir sayı olmuş. Emeği geçen herkese çok teşekkürler..
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#15 |
Yönetici Üyelik tarihi: 15.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 916460
•Rep Seviyesi :
![]() Bizleri hatırlayan,
değer veren, mutlu olmanızı sağlayan insanlara gelin TEŞEKKÜR EDELİM.. Onların bizlere kazandırdıkları değerlerin farkına varalım. İYİ Kİ VARSINIZ...
![]() |
![]() |
#16 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 01.Temmuz.2011
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
İlkini beğenmiştim, 2.si de çıkmış, mükemmel görünüyor. Hak ettiği ilgiyi görmesini dilerim, saygılarımla.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#17 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1320861
•Rep Seviyesi :
![]()
*** NASIL EDİNEBİLİRSİNİZ? ***
'Çizgi Roman Okurları Derneği' üyelerine dergimiz 'ücretsiz' olarak gönderilecektir. Üye olmayan dostlar ise 50 TL'lik bir bağış miktarını (makbuz karşılığında) en aşağıda verilen dernek hesabına yatırdıkları takdirde dergileri adreslerine 'alıcı ödemeli' olarak kargolanacaktır. Bir yenilik olarak, bu kez dergimizin 'sınırlı sayıda' (İlk sayı için 100 adet ve 2. sayı için 100 adet) 'Sert Kapak / Koleksiyoner Versiyonları' da hazırlanmıştır. Bu özel, numaralanmış edisyonları da (her bir sayı için) 150 TL'lik bir bağış karşılığı edinebilirsiniz. ***ÖNEMLİ!*** Lütfen unutmayınız: Bağış yapan dostlarımızın; adlarını, soyadlarını, açık adreslerini ve hangi sayıyı talep ettiklerini sevgili Savaş OKUTAN dostumuzun mail adresine [email protected] .tr mutlaka bildirmeleri gerekmektedir. *** ÇİZGİ ROMAN OKURLARI DERNEĞİ İş Bankası Galatasaray / Beyoğlu Şubesi (1011) IBAN: TR52 0006 4000 0011 0112 0230 15 *** |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#18 |
Yönetici Üyelik tarihi: 19.Ağustos.2009
•Rep Puanı : 1880324
•Rep Seviyesi :
![]()
İçeriği ile birinci sayı gibi yine dolu dolu bir dergi olmuş.
Emeği geçen tüm dostları gönülden tebrik ediyor, selam ve saygılarımı iletiyorum. ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#19 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 02.Şubat.2010
•Rep Puanı : 1093710
•Rep Seviyesi :
![]()
MUHTEŞEM.
AMA KAPAKTA KARAOĞLAN OLMALIYDI. HALUK BEY İN ÇİZGİ DİYARI DA ŞÖYLE BİR MESAJI VAR. (DAHA ÖNCE BİR KEZ DAHA YAZMIŞTIM). Sıralaması şöyle; 1-KARAOĞLAN 2-KARAOĞLAN 3-KARAOĞLAN Diğerleri bunların arkasında sıraya girebilir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#20 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 02.Şubat.2010
•Rep Puanı : 1093710
•Rep Seviyesi :
![]()
.
Parayı gönderelim ama şu "korona günlerinde" benim yaşımdakilerin sokağa çıkması bile yasak. genç birini bulursam göndereyim... Sağlığım elvermiyor ki...Bu arada derneğe epey borçlandım. ***ÖNEMLİ!*** Lütfen unutmayınız: Bağış yapan dostlarımızın; adlarını, soyadlarını, açık adreslerini ve hangi sayıyı talep ettiklerini sevgili Savaş OKUTAN dostumuzun mail adresine [email protected] .tr mutlaka bildirmeleri gerekmektedir. *** ÇİZGİ ROMAN OKURLARI DERNEĞİ İş Bankası Galatasaray / Beyoğlu Şubesi (1011) IBAN: TR52 0006 4000 0011 0112 0230 15 Konu KARAOĞLAN tarafından (20.Nisan.2020 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
ÇRODER SERGİ ETKİNLİĞİ ve 'PROFESÖR DERGİSİ' Lansmanı | hggurak | PROFESÖR DERGİSİ TANITIMI (KASIM 2018) | 57 | 27.Ağustos.2020 16:43 |
'Matbuat' Dergisi (Kasım 1997) Sayı: 25 | misterno | Dergiler (Diğer) | 3 | 07.Ocak.2020 01:07 |
1960-TEF MİZAH DERGİSİ Sıralı Liste | murtaza5 | Tef | 9 | 06.Eylül.2019 22:14 |
İLK MİZAH DERGİSİ-CEM-makale-15sayfa | murtaza5 | Osmanlıca Mizah Dergileri | 4 | 09.Mart.2019 02:25 |
RESİMLERLE KEŞİFLER VE İCATLAR DERGİSİ SAYI 04a | harp55 | Ara da Bulasın Çizgi Romanlar | 6 | 02.Haziran.2014 11:21 |