Susan Heidi - Pin-up Art

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
178
Susan Heidi (1964-)
Susan'ın çıplak kadın posterleri tipik olarak, suluboyada boyanır, veya acrylic, sanatçının, canlı gelen bir şekli yaratmayı geliştirdiği bir tekniği kullanmayı boyar. Onun en büyük sanatsal etkileri, Vinci'nin olduğu Alberto Vargas, Adolphe William Bouguereau, ve Leonardo'dur — onların yeteneği için kıvrımlı eğriler ve güzel kadınların çekici bakışlarını yakalamak için kutlanan sanatçılar. Sağlayan parlak deri tonlarında Susan'ın becerisi, iyi bilinmiş çıplak kadın posteri ustalarının olana kıyaslanan onun çıplak kadın posteri tarzının bir imza karakteristiği oldu.
Onun websitesinde onun çıplak kadın posterlerini sergilemeye başlamanın bir yılının içinde, www. Susanheidi. Com, Susan'ın işi, etrafta dünyadan en üst erotik sanatçılarla davet ile sergilendi, ve Birleşik Devletler ve Avrupa'da toplanıyor.
Daha yeni olmuş haberlerde, unvanlı Susan'ın işi "Fishnet uzun çorapları", "Dünyanın en büyük erotik sanatı" yarışına jüriliydi, yarışın anısına yapılmış kitabında kapsanan onun işiyle tarihte bir yerin olduğu sanatçıyı garanti etmek, ve Amerika ve Avrupa'nın bir sergi turu. Baştan sona 2008 Ekim, yapabilir mi, Susan'ın işi, Miami'de galerilerin içinde geçici olarak oturmak için arduvaz kaplanır, Montréal, Berlin, Amsterdam ve
Pin-up : "Pin-up" genellikle, moda modellerinden ya da kadın oyunculardan seçili resimleri pop kültürü olarak kabul edilmiş ve bu türden fotoğrafların benzerlerinin boya ile resmedilmiş çizimlerine verilen bir isimdir. Pin-up terimi ilk olarak İngilizce diline 1941 ylında girmiş olmasına rağmen terimin kökeni 1890'lara kadar uzanmaktadır. "Pin up" resimleri, magazinlerden ya da gazetelerden kesilmiş resimler ya da kartpostal ve benzeri biçimlerde olabilirler. Ayrıca bu tür resimler çoğunlukla duvar takvimlerinde bulunmaktadırlar ve bundan dolayı da duvara raptiye ile tutturulmaktadırlar. Pin up teriminin Türkçedeki birebir karşılığı iğnelemek ya da raptiyelemektir. Ancak daha sonraları pin-up kızlarının posterleri de yaygın olarak basılmaya başlanmıştır. Birçok pin-up resmi, kendi dönemlerinin birer seks sembolü olarak görünen Şöhretler (Celebrity)dir. İlk pin-up kızları arasındaki en ünlülerinden biri Betty Grable'dır ve posterleri II. Dünya Savaşındaki nerdeyse tüm Amerikan askerlerinin soyunma dolaplarını süslemekteydi. Sanatsal olarak pin-up ise, çekici ve güzel bir kadının nasıl olması gerektiğine dair görüntü veren idealize edilmiş kadın resimleridir. Bu tip ideal kadınların ilk örneklerinden biri, Charles Dana Gibson tarafından yaratılmış olan ve daha sonra Gibson kızı olarak da anılacak olanıdır. Bu akım daha sonra bu alanda çok meşhur olacak olan Alberto Vargas ve George Petty gibi bir çok sanatçının yetişmesine yol açmıştır. Poster olarak basmaktansa, çizgi romanlarda, herhangi bir konuşma balonuna yer vermeksizin, karekterleri ya da belli bir olayı betimlemek için tek bir sayıda ya da yıllık içinde ayrılmış olan tam sayfa çizime de pin-up denmektedir.

sussalutethetroops2006.jpg


sussemperfi2007.jpg


sussweatergirl2008.jpg


susblacksatin2007.jpg


suschristmasmorn2007.jpg


susclassicpinkblack2008.jpg


susdointhedishes2006.jpg


susfishnetstockings2006.jpg


sushoodornament2007.jpg


susohcherrypie2007.jpg


suspinkblackdays2007.jpg


susreddoll2006.jpg
 
Üst