Olivia de Berardinis - Pin-up Art

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
178
Olivia de Berardinis (1948 - )
Babası, serbest yazarca yapılan havacılığa ait bir mühendisti, ve onun işi, sabit olarak harekette Olivia'nın ailesini tuttu. Tek çocuk olmak, Olivia, onun, onun zaman çiziminden çok harcadığı erişkin bir dünyada yaşadı. Olivia'nınki, Connie olan neşeli, fingirdek anne, onun favori modeli ve ilham perisi olarak hizmet et. 1967'de o, görsel sanatların New York okuluna katıldı. Sonraki birkaç yılın üzerinde o, kirayı ödemesi için ufak tefek işleri aldı, ama boyamaya devam etti, ve onun işini göstermeye başladı, öncelikle tuvalde minimalist yağlıboyası. 1974 mali basınç ile, ticari sanat işini dışarı araması için Olivia'yı ikna etti, ve bundan dolayı o, onun, bir çocuk olarak kazanmış olduğu becerilere döndü, periyodikler ve kağıt kapaklı kitap yayımcıları için güzel kadınları boyamak. Kısa bir zamanda Olivia, adamların magazinleri için erotik fantezileri boyuyor olan düzenli işi emniyete aldı.
1975 Olivia'da karşılanan Joel Beren ve onlar, dört yıl sonra evlenildi. Onları Manhattan'ın üst batı kenarında yaşamak, küçük yayımlayan bir işi geliştirdi, O kartları, kartları karşılamak olarak Olivia'nın işini öncelikle basmak. Onlar, başka bir şirketi yarattı, ozon üretimleri, Ltd. Olivia'nın artworkuna ruhsat vermek. 1984 Olivia'da, Robert ve Tamara kötülüklerin sebebini karşıladı, ve Robert kötülüklerin sebebi yayımıyla onun ilk güzel sanat yayım anlaşmasını işaret etti. 200'in üzerinde sınırlı baskılar, o zamandan beri olmuş olan yayımlanan sahip. 1987'de Los Angeles'te Tamara kötülüklerin sebebi galerisi, Olivia'nın artworkunun bir gala bir-kadın gösterisiyle onun kapılarını açtı. O yıl Olivia ve Joel sonra, onların, bugün oturduğu Los Angeles'e hareket etti.
Olivia'nın, Birleşik Devletler ve Japonya boyunca gösterileri vardı, ve onun işi, hayranlar tarafından dünya çapında toplanır. Robert kötülüklerin sebebi baskı kalıntıları, Olivia'nın orijinal resimlerinin hepsinin özel yayımcı ve temsilcisidir, çizimler, guvaşlar olan çalışmalar, işaret etti, ve sınırlı baskılar, ve posterleri saydı, eOlivia, kitaplar, kataloglar için internet üzerinde çıkış yeri olurken, kartlar, kartpostallar, ve toplanabilir yer veren Olivia'nın sanatını karşılamak.




olivia21.jpg


olivia38.jpg


olivia45.jpg


olivia49.jpg


olivia51.jpg


oliviabpart10.jpg


oliaftrhrs.jpg


olibtystyl5.jpg


olichest.jpg


olicod027.jpg


olidolface.jpg


olig.jpg


olikitty.jpg


olimask.jpg


olimonroe.jpg


oliob002.jpg


oliob013.jpg


oliob014.jpg


oliob026.jpg


oliob030.jpg


oliob032.jpg


oliob033.jpg


oliob034.jpg
 
Son düzenleme:
Üst