Michael Calandra - Pin-up Art

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
178
Michael Calandra (1962-)
Michael Calandra, onun, pozun yukarısının olduğu gözde ayartıcı bakış, veya klasik bir topluiğne olup olmadığı boyadığı herhangi bir konunun özünü yakalamaya çabalar — sanatçı, resim boyunca iletmek zorunda. Michael Calandra, Monroe'de doğmuştu, Michigan ABD. Onun çocukluğu esnasında, o, komedyen, dehşet, ve tür ustalarının fantezi sanat tekniklerini çalıştı, açık sözlü Frazetta gibi. O, onların tarzlarını örnek alarak katı çizim ve kalem ve mürekkep becerilerini geliştirdi.
O, fakülte boyunca çeşitli resim ve tasarım becerilerini geliştirmeye devam etti, vahşi hayat ve portre resmine onları uygulamak. O, birçok vahşi hayat gösterisinde yer verilen bir sanatçıydı, ve alan galerileriyle bağlaçta birkaç tek kişilik gösteri vardı. O işler için birçok ödül ve kazanma tanımasını kazanmak olurken, sanatçı her zaman, fantezi, dehşette onun ilgisi, ve çıplak kadın posteri sanatını tuttu.
Bugün, Michael, tensel kadınlar ve dişi formun betimlemelerine yer veriyor olan onun güncel işlerine airbrush ve renkli kurşunkalemi birleştiriyor. O, resimleme serbest yazarlık yapar, ve komisyon, Sylvania'da onun ev stüdyosundan çalışır, Ohio.


calvipernew2lg.jpg


calaria2lg.jpg


calarialg.jpg


caldragonladynew2lg.jpg


calfeatherslg.jpg


calgx.jpg


calicenew4lg.jpg


calkellycorsetlg.jpg


calkellyinredlg.jpg


calkellywithroselg.jpg


calmermaidnew4lg.jpg


calmichellelg.jpg


calmirrorballnew4lg.jpg


calmountainofskullsnew4.jpg


calnewvipernew2lg.jpg


calorchidnew3lg.jpg


calunchainednew3lg.jpg


calvampirellanew2lg.jpg


calvampyrenew2lg.jpg


calveronikalg.jpg


calveronikaxlg.jpg
 
Son düzenleme:
Üst