Photography - Manuel Libres Librodo Jr

ilhanx

Süper Üye
15 Ağu 2009
5,401
178
Photography - Manuel Libres Librodo Jr
Benim fotoğrafçılığımın önemli kısımları:
-2009'da beş en iyi fotoğrafçının biri olarak Scott Kelby tarafından adlandırdı, UNICEF'in (Geneva) duvar takvim 2009u'nun örtüsünde gözüktü.
-Wwwde ikinci en popüler fotoğrafçı. Dpchallenge. Com- onun Rosalinda resmi, Polonya'da uluslararası bir müzik festivalinin bir posteri olarak yapıldı.
-20 milyon vuruş,birçok ülkede atölyelere davrandı:
Biz, Kanada, Avustralya, Hollanda, UAE, Kuveyt, Bahreyn, Hongkong, Malezya, Endonezya, Singapur, -Sayısız yarışları internet üzerinde kazandı, ve baskıda. Üç, wwwde görkemli ödül galibini ayarlar. Beterphoto. Com; Fisrt, günbatımı til şafak kategorisinde yerleştirir, POTY — dijital kamera magazini; Yılın finalist yolculuk fotoğrafçısını aldat, TPOTY;- vb.
Nikon Filipinler'in ciro edicisi, -EPSON profesyoneli — benim, burada Bangkok'ta bir-bir atölyeye davrandığım Epson Filipinler, isteğin üzerinde: Fotoğrafçılığın dünyasına binişin dört yılı ve ben hala, bu seyahatin, bana teklif ettiği heyecan verici ilmikler ve dönüşleri beğeniyoruz. Pbase, benim için birçok yeni heyecan verici fırsatı açtı. Ben, (Dijital fotoğraf BK, dijital kamera BK, Mabuhay, Filipinler, dijital fotoğrafçılık BK, diğerlerinin arasında) çeşitli uluslararası magazinlerde yayımlandım, ve ben, benim, UNICEF-2008 takvim planlamacısında yer verilen fotoğrafçıların biri olduğum ve onların 2009 duvar takviminde gözüküyor olacak olduğum Polonya, Hindistan, Amerika, vb.de diğer uluslararası ilanlarda gözüktüm). Ben hem de, Asya'nın ana şehirlerinin bir kısmında ressamlık atölyelerine davranmıştım, ve Kanada'da. Benim son amacım, benim kendi resimli kitabıma sahip olmaktır. başlangıçta Lambunao şehrindenim, Iloilo vilayeti, Filipinler'in merkezi parçasında saptadı. Güncel olarak, ben, uluslararası bir okulda burada Bangkok'ta resim ve çizim öğretirim.



Libro1.jpg


Libro2.jpg


Libro3.jpg


Libro4.jpg


Libro5.jpg


Libro6.jpg


Libro7.jpg


Libro8.jpg


Libro9.jpg


Libro10.jpg


Libro11.jpg


Libro12.jpg


Libro13.jpg


Libro14.jpg


Libro15.jpg


Libro16.jpg


Libro17.jpg


Libro18.jpg


Libro19.jpg


Libro20.jpg


Libro21.jpg


Libro22.jpg


Libro23.jpg


Libro24.jpg


Libro25.jpg


Libro26.jpg
 
Üst