![]() |
#21 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 06.Haziran.2013
•Rep Puanı : 34
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Scascitelli çizimleri=Haldun Sevel Ustura Kemal çizimleri
Abi Kardeş olsalar bu kadar benzemez.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#22 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 14.Kasım.2012
•Rep Puanı : 139590
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Kuşkusuz renkli Teksler çok güzel.
Ama bazı siyah beyaz çizimler daha da güzel. Tıpkı bu Teks macerasında olduğu gibi. Ya senaryo..? harika. Son belki bilinen bir son ama... Sona eklenen o sürpriz kare harikaydı. Ellerinize ve emeklerinize sağlık.
![]() |
![]() |
#23 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 21.Ekim.2021
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Sevgili Pertev üstadım, bu tez maceralarini görünce heyecanlanıyorum ama lakin fakat indirme linklerini bir türlü bulamıyorum. lütfen benim salakligimi makul görün ve benim gibi birinin de anlayabileceği şekilde bir link ekleme büyüklüğünü gösterin
![]() "Rica ederim... Anlaşılan kızmışsınız...Link yenilenmiştir." Konu Pertev tarafından (13.Kasım.2022 Saat 14:14 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#24 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 13.Mart.2020
•Rep Puanı : 19
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Teşekkürler elinize sağlık ,link i bulamıyorum,yardımcı olabilirmisiniz.
"Link yenilenmiştir..." Konu Pertev tarafından (13.Kasım.2022 Saat 14:13 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#25 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 20.Mart.2018
•Rep Puanı : 25
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
EMEĞİNİZE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#26 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 12.Aralık.2010
•Rep Puanı : 151
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() |
![]()
Çok teşekkürler
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#27 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 23.Aralık.2009
•Rep Puanı : 910
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Teks'i Teks yapan, olaylar karşısındaki duruşu, adaleti, serinkalılığı, insan özelliklerinin insanüstü düzeye taşınarak okuyucusu ile bütünleşmesi, daha pek çok şey.. Ama bize Teks'i sevdiren asli unsurlardan en önemlisi, hikayesindeki bütünlük ve tutarlılık olmuştur hep.
Bu hikayede Teks ile Karabalta aynı yaşlarda gençken dövüşmüşler ve ama hikayenin sonunda Karabalta ve tüm diğer kişilikler büyük ölçüde yaşlanmışken, Teks neredeyse hiç yaşlanmamış görülmektedir. Bukadar büyük bir hikaye tutarsızlığına ilk kez rastladım Teks' te ve umarım Teks bu bütünlükten yoksun hikayelerle dejenere edilmez..... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#28 |
Onursal Üye Çizgi Roman Ustası Üyelik tarihi: 24.Şubat.2015
•Rep Puanı : 365673
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Çizgileriyle yeni tanıştığım Scascitelli'nin enfes çalışması sayesinde okuduğum bu Teks macerasından keyif aldım. Emeğiniz için teşekkür ederim. Giriş sahnesindeki inanılmaz detaylı çizilmiş New Orleans limanı ve azametli nehir gemisi okuyan insanı maceranın içine neredeyse dahil ederek başlıyor.
Ufak bir internet araştırmasıyla Scascitelli'nin bu sahneyi çizerken faydalandığı esin kaynağı fotoğrafı buldum. William Henry Jackson adlı fotoğrafçının 1900 yılında Steamboat America adlı gemiye Kanal Caddesi'nde yüklenen kahve balyalarını ve yolcularla çalışanları görüntülediği bu resim Teks'e Kara Balta macerasının giriş sahnesi olarak taşınmış. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#29 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 02.Ocak.2011
•Rep Puanı : 16
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
teşekkür ederim
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
NATHAN NEVER ALMANAK 04-2015 BİLİM KURGU ALMANAĞI | altan | Nathan Never | 17 | 03.Ocak.2023 19:21 |
Martin Mystere Almanak-2015-Satürn Dünyaya Karşı | murtaza5 | Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Almanak Serisi | 8 | 20.Ağustos.2022 01:41 |
Tex almanak 2015 Portekizce | bahamann | İspanya-Portekiz-Latin Amerika Çizgi Romanı | 0 | 18.Nisan.2017 00:07 |
Tex Renkli Maceralar Serisi : Almanak 2008 Kara Bataklık | daltas | daltas | 12 | 26.Mart.2017 21:50 |
Martin Mystere Almanak 14 - 2001 - Kara Çangıl'ın Dehşeti | vefalı | Martin Mystere Lâl Kitap Bonelli Comics Almanak Serisi | 8 | 16.Aralık.2012 13:02 |