PortalAnasayfa GruplarGruplar AlbümlerAlbümler Tüm üyelerTüm Üyeler EtiketlerEtiketler
Geri git   Çizgiroman Diyarı > Çizgi Diyarına Genel Bakış > Forum Hakkında > Görüş ve Önerileriniz
Kayıt Ol

Paylaşımlar hakkında bir sorum var

Paylaşımlar hakkında bir sorum var

Görüş ve Önerileriniz

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Stil
Alt 08-02-2010, 22:55   #1
burak16

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
burak16 is on a distinguished road
Standart Paylaşımlar hakkında bir sorum var

forumda görebildiğim pek çok paylaşımın sahibi forumda üye değil . konular başkaları tarafından açılmış..neden tarama sahiplerine o konuları açma hakkı tanınmamış veya konularını paylaşmak istenildiği söylenmemiş hep merak ettim.sonuçta paylaşımı yapanların konu benim dediğinde banlanması hiç hoş değil.cevaplanması dileği ile.
burak16 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-02-2010, 23:06   #2
Kroker

Kroker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 104051
•Rep Seviyesi :
Kroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond repute

Noktadan sonra cümleye büyük harfle başlanır. (Sana ve senin gibilere anlatmaktan ben usandım, az sabret elbet bir anlatan bulunur)
Kroker isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-02-2010, 23:08   #3
Tsubasa

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 20218
•Rep Seviyesi :
Tsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond reputeTsubasa has a reputation beyond repute
Tsubasa - MSN üzerinden mesaj gönder

Paylaşmak isteyene paylaşma denilmiyor zaten. Pekçok paylaşımda da alıntı yapılan kişinin ismi belirtiliyor. Amacı zaten paylaşmak olan iyi niyetli kişiler izin veriyorlar paylaşılmasına. Sizin banlı dediğiniz kişiler ise gelip buraya siz şöylesiniz siz böylesiniz mealinde hakaretler dolu sözler sarfeden kişiler.Konuları halen duruyor çöplükte ama siz görmüyorsunuz, görmediğiniz içinde böyle konuşuyorsunuz, onları kalkıp teşhir etsek bu böyle yıllarca devam eder. Herkes kendi yoluna deyip onlara al paylaşımında senin olsun güle güle diyoruz. Bunda anlaşılması güç birşey göremedim ben. İlk mesajınızında bu olması başka bir manidar konu...

İletişim: webobur@msn.com

.
Tsubasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-02-2010, 23:36   #4
burak16

•Rep Seviyesi :

Alıntı: Kroker´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Noktadan sonra cümleye büyük harfle başlanır. (Sana ve senin gibilere anlatmaktan ben usandım, az sabret elbet bir anlatan bulunur)

noktadan sonra cümleye büyük harfle başlamıyor olabilirim ama mesajlarımda nezaketi elden bırakmıyom sn. kroker.

Bilmemek ayıp değil , öğrenmemek ayıp... Nezaketinizi elden bırakmadan da noktadan sonra cümleye büyük harfle başlayabilirsiniz.

Konu bozan tarafından (09-02-2010 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir.
Alt 08-02-2010, 23:40   #5
conan5000

•Rep Seviyesi :
conan5000 is on a distinguished road

evet burda kalp kırmak olmaması lazım tatlı dil tatlı güzel yazılar herkese güzelce anlatılması lazım

Bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gösteriyormuş. Sen bir gün bile düzgün bir cümle kuramadın...

Konu bozan tarafından (09-02-2010 Saat 00:47 ) değiştirilmiştir.
conan5000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-02-2010, 00:34   #6
gordon

•Rep Puanı : 15010
•Rep Seviyesi :
gordon has a reputation beyond reputegordon has a reputation beyond reputegordon has a reputation beyond reputegordon has a reputation beyond reputegordon has a reputation beyond reputegordon has a reputation beyond reputegordon has a reputation beyond reputegordon has a reputation beyond reputegordon has a reputation beyond reputegordon has a reputation beyond reputegordon has a reputation beyond repute

İnsanlar bir elin beş parmağı misali birbirinden çok farklı.İnsanlara kuruş vermeyen insanlar da var insanlarla aşını ekmeğini paylaşan insanlar da var.Paylaşırken yaptığı paylaşımn karşılığını bekleyen insanlar var beklemeyen insanlar var.

Bu sitede yaptığı paylaşımlardan karşılık beklemeden paylaşım yapan insanlar var.

Bu sitenin bu insanların kıymetini anlayamazsınız.

Kitap indirebilmek için "yazın,konuşun,ayrıcalıklı üye olun" deyip yazıp konuşunca da "amacın ne" denilerek büyük bir zevkle banlanmadınızsa bu sitenin ve bu insanların kıymetini bilemezsiniz.

Bu site ve bu insanlar başkalarının emekleri ile çadır kuran sanal ağaların kumdan çadırlarını tuzla buz etmiştir.

Tekrar edeyim başkalarının emekleri ile..

Bu site ve bu insanların kıymetini bilmek zorundayız.

Çok iyi niyetli ve hiç bir karşılık beklemeden kitap paylaşan bütün paylaşımcı arkadaşlar eminim yakında olmaları gereken yerde yani Çizgi Diyarı'nda olacaklardır.
gordon isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-02-2010, 01:18   #7
ertuğrul

ertuğrul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 204439
•Rep Seviyesi :
ertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond reputeertuğrul has a reputation beyond repute

Sevgili burak16,öncelikle forumumuza hoşgeldin ve gelir gelmez eleştirini yapmışsın bunun için sağol fakat burası geniş bir paylaşım alanı özellikle çizgi roman konusunda,herkes ç.r. kitap paylaşımı yapmakta serbest tabiki serbestlik konususunda belirli ölçüleri var bir aile gibi düşün,kitapları hepimiz çocukluğumuzdan beri okuyoruz şunuda biliyoruz gıbta edipte alamadığımız ve halada alamayan arkadaşları düşünerek çizgi romanların herkesin ulaşabileceği konumda olması gerektiğini inanıyorum,daha evvel paylaşımda bulunan arkadaşların paylaşımlarının burada paylaşılırken mutlaka teşekkür edilip ismi yazılıyor buda kişinin emeğine saygıdan dolayıdır,burda bizzat kendileri paylaşımda bulunmak isterlerse zaten forum bütün çizgi roman severlere açık bizde memnuniyet duyarız.Netice olarak çizgi roman bütün çizgi roman sevenlerindir,inşaallah daha fazla katılımcı paylaşımcı arkadaşlarımız olurda okumak isteyen herkese istediğinden fazlasını verme imkanını sağlarız,biz bundan büyük mutluluk duyarız.Herhangi bir menfatimiz olmadan biz paylaşmaya devam edeceğiz senide aramızda görmek bizide mutlu eder değerli dostum.
Selamlar.
ertuğrul isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Alt 09-02-2010, 01:23   #8
kahil

•Rep Puanı : 15536
•Rep Seviyesi :
kahil has a reputation beyond reputekahil has a reputation beyond reputekahil has a reputation beyond reputekahil has a reputation beyond reputekahil has a reputation beyond reputekahil has a reputation beyond reputekahil has a reputation beyond reputekahil has a reputation beyond reputekahil has a reputation beyond reputekahil has a reputation beyond reputekahil has a reputation beyond repute

Ben buralarda yeniyim. Eskileri, yenileri, eski siteleri, yeni siteleri bilmem. Bir sitede okudum ''çizgi diyarı'' diye bir site var harika çizgi romanlar paylaşıyorlar gidin bir bakın, demiş ti bir arkadaş. Geldim baktım, bakmakla kalmadım yıllar önce kaybettiğim pek çok çizgi romanı sorgusuz sualsiz buldum. Rapid le biraz sorun yaşamıştım o sorunları aştım başkalarıda yaşamasın diye elimde bulunan dosyaları farklı adreslere yükledim, yüklüyorum, yüklemeye devam edeceğim.

Küçüktüm ufacıktım diye başlar o meşhur şiir, ne zaman küçüktüm desem aklıma Tommiks, Teksas, Mister No gelir. Kutularla, kolilerle değil çuvallarla taşır ve çuvallarla takas ederdik, elimizdeki çizgi romanları. Ben aldım, sahibi benim, benden başkası okumasın diye düşünmez elimizdekini arkadaşlarımıza verirdik, onlar da yapardı aynı şeyi.

Ben taradım, düzenledim neden paylaşıyorsunuz diye hesap sormak çizgi roman ruhuna karşı gelmektir. Ben de taradım ve paylaştım burada, taramak içinde düzenlemek içinde saatler harcadım ve gelipte bu sitede o linki verince çocukluğumda yaşadığım o duyguları yaşadım tekrardan.

Bir arkadaş iyi niyetle sordu ''Tarama güzel de ismini yazmamışsın çalmasınlar?''
Çalsınlar Kimden neyi çalıyorlar. Çizimleri ben yapmadım, hikayeyi ben yazmadım, baskıyı, dağıtımı ben yapmadım. Ben sadece okudum ve başkalarıda okusun diye ortaya koydum.

Çizgi roman okuyorum diyen tüm insanlar, sorgusuz sualsiz karşılık beklemeden, sadece istedikleri için paylaşmalı.
kahil isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-02-2010, 08:56   #9
Kroker

Kroker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 104051
•Rep Seviyesi :
Kroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond reputeKroker has a reputation beyond repute

Herkese günaydın, bugün çok neşeli uyandım, dilimde bir türkü "bursalımısın kadifeli gelin, çaydanmı geçtiiin" herkese neşeli sabahlar. Ama bi dakika pardon ben konuyu yanlış yere açmışım galiba.
Kroker isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 09-02-2010, 09:59   #10
burak16

•Rep Seviyesi :

Alıntı: Kroker´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkese günaydın, bugün çok neşeli uyandım, dilimde bir türkü "bursalımısın kadifeli gelin, çaydanmı geçtiiin" herkese neşeli sabahlar. Ama bi dakika pardon ben konuyu yanlış yere açmışım galiba.

ukalalığa gerek yok bence.saygı duyulmasını istiyorsan önce saygı duymasını öğreneceksin.herkes yaşını veya il plaka kodunu rumuzunda kullanabilir.bunda alay edilecek bir durum göremedim.
Konu Kapatılmıştır

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil