Ben buralarda yeniyim. Eskileri, yenileri, eski siteleri, yeni siteleri bilmem. Bir sitede okudum ''çizgi diyarı'' diye bir site var harika çizgi romanlar paylaşıyorlar gidin bir bakın, demiş ti bir arkadaş. Geldim baktım, bakmakla kalmadım yıllar önce kaybettiğim pek çok çizgi romanı sorgusuz sualsiz buldum. Rapid le biraz sorun yaşamıştım o sorunları aştım başkalarıda yaşamasın diye elimde bulunan dosyaları farklı adreslere yükledim, yüklüyorum, yüklemeye devam edeceğim.
Küçüktüm ufacıktım diye başlar o meşhur şiir, ne zaman küçüktüm desem aklıma Tommiks, Teksas, Mister No gelir. Kutularla, kolilerle değil çuvallarla taşır ve çuvallarla takas ederdik, elimizdeki çizgi romanları. Ben aldım, sahibi benim, benden başkası okumasın diye düşünmez elimizdekini arkadaşlarımıza verirdik, onlar da yapardı aynı şeyi.
Ben taradım, düzenledim neden paylaşıyorsunuz diye hesap sormak çizgi roman ruhuna karşı gelmektir. Ben de taradım ve paylaştım burada, taramak içinde düzenlemek içinde saatler harcadım ve gelipte bu sitede o linki verince çocukluğumda yaşadığım o duyguları yaşadım tekrardan.
Bir arkadaş iyi niyetle sordu ''Tarama güzel de ismini yazmamışsın çalmasınlar?''
Çalsınlar

Kimden neyi çalıyorlar. Çizimleri ben yapmadım, hikayeyi ben yazmadım, baskıyı, dağıtımı ben yapmadım. Ben sadece okudum ve başkalarıda okusun diye ortaya koydum.
Çizgi roman okuyorum diyen tüm insanlar, sorgusuz sualsiz karşılık beklemeden, sadece istedikleri için paylaşmalı.