Çok Yakında; Johan ve Pirlouit-Kısa Hikayeler-İlave Paylaşım.

baybora

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
16 Şub 2012
893
4,656
İzmir



Johan ve Pirlouit Kısa Hikayeler adlı çizgi romanı mayıs ayı ortalarında paylaşmıştım. Yaptığım araştırmalarla eksik olan tüm hikayelerle beraber diğerlerinin de daha canlı, temiz ve yüksek çözünürlüklü nüshalarına ulaştım. İlk hikaye olan Yeşil Ejderha'nın orijinal Fransızcalarını da bulup, hepsini tekrar tercüme ve düzenleme yaptım. Sadece Burakem arkadaşın yaptığı dört hikaye aynen kaldı. Burakem arkadaşa ve bulamadığım diğer hikayeleri bulmamda yardımcı olan gandor08'e teşekkürler.
Ayrıca, Peyo'nun Johan ve Pirlouit serisinden önce 1947 yılında yaptığı, görünümünden çok tarihi değeri olan Johan adlı iki adet siyah beyaz ilk çalışmasını da tercüme edip ekledim.

Son konrolları da bitirince çok yakında sunacağım. Johan ve Pirlouit'in sayfasında bulunan eski paylaşımımdaki yenilenen indirme linkinden indirebilirsiniz. Eskisini silersiniz. Yenisi mükemmel oldu.

Kolaylık için:
Eski paylaşımım; burada;
http://www.cizgidiyari.com/forum/ku...t-kisa-hikayeler-renkli-ceviri-balonlama.html

Bazı arkadaşlar yeni linkin burada olduğunu zannediyorlar. Yukarıda açıkladım ve üstteki linkte bulunan yerde yeni indirme linkini bulabilirsiniz. Bu sayfayı sadece tanıtım amacıyla yaptım.

Yakında görüşmek üzere, iyi okumalar.
 
Son düzenleme:

sarkomer

Yönetici
18 Ağu 2009
13,336
302,130
Emekleriniz için teşekkür ediyor,
yeni paylaşım ve yeni linki merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.
Saygılarımla Sayın "baybora"...

bayrakzaf.gif
 

lotoloto

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Kas 2009
4,132
20,709
merakla ve sabırsızlıkla ben de bekliyorum, baybora...eline sağlık...
 
Üst