Taranacak Kitaplar Liste-

Ravage

Çeviri & Balonlama
13 Ağu 2009
329
3,624
Bu bölümde öksüz kalsın istemedim :d Elimdeki tüm kitapları ve forum listelerini araştırdım.Eğer bir atlama yapmadıysam taranacak tüm kitap listem aşağıdadır.Belki beğendikleriniz, merak ettikleriniz olabilirse diye konu hakkında ufak açıklamalar da mevcut (tarayıcı çalışırken bir yandan da can sıkıntısı işte :d) Eğer öncelik vermek istedikleriniz varsa söyleyin.

Teksas Hoz Comics - 05 - Lanetli Kule
Blek'in kendine Robin Hoodçuluk oynayan bir avuç hayduttan askeri birlik oluşturduğu bir macera.İngiliz casusları, kızılderili ayaklanmaları, Ayrıca Blek'e aşık ama takılmayan Rosemary ve gelecekteki kayınpederi Pierre ile ilk kez karşılaşmamız.

Teksas Hoz Comics - 06 - Yarasa
Kanada bölgesinde vatanseverler korku içindedir.Yarasa takma adlı kostümlü,kimliği belirsiz bir İngiliz ajanı bölgede terör estirmekte, vatanseverlerin her bir işini bozmaktadır.Haberleri alan Blek hemen Kanada topraklarına doğru yola çıkar ama Yarasa kolay pes etmeyecektir.

Teksas Hoz Comics - 12 - Hayalet Gemi
Her zamanki gibi Avukar Connoly İngilizlerin elinde asılmayı beklemektedir.Blek avukatı kurtarmak isterken hayalet bir gemi ile baş edecek, sanki bunca aksiyon yetmezmiş gibi birde ingiliz kalesinde casusluk yapacaktır.

Teksas Hoz Comics - 13 - Gizli Mektup
Eski dostu kızılderili reisi Firehawk'ı, kabilesini Ona karşı kışkırtan Ned Wolf'tan kurtarmak isteyen Blek aynı zamanda yanlış bilgilendirlimiş kıskanç bir nişanlı tarafından takip edilmektedir.

Teksas Hoz Comics - 15 - Uçurum Ejderhası
İngilizler tüm vatanseverleri yok etmek adına Çin'den müthiş bir silah getirtirler.Uçurum Ejderhası adındaki bu silah 3 samuray tarafından İngiliz garnizonuna doğru ilerlerken Blek'te onları durdurmak için harekete geçer.

Teksas Hoz Comics - 16 - Zenci Babinga
Blek gene klasik bir intikam hikayesiyle çırpınırken, avcıların topraklarında aniden bir kale bitiverir.Güneyli köle tüccarı korsanlar burada kızılderilileri toplamaktadırlar.

West - 04
Posta Arabası : Wild Bill Hichkock ve arkadaşı Bill'in batının tarihine geçecek bir yolculuğa çıkması anlatıldığı eğlenceli bir macera.
Silahların Gölgesinde : Önceki hikayeye kıyasla oldukça ciddi, soygunla suçlanan masum bir ranger'in aklanmaya çalışma hikayesi.
Özel Görev : Gene tamamen eğlence sıfır ciddiyet moduna geçen ilginç kitabımızda bu kez vahşi batı çöllerindeki atların dayanıksızlığından şikayet eden bir albay garip bir işe girişecektir.

Dampyr

Arizona Katilleri : İlk kısmı bulunmayan bu macerada Harlan, bir yöntemle dirilen eski kızılderili kafaderisi avcıları'na karşı.

Vegas! : Ixtlan bu kez Las Vegas'ta işler çevirmektedir.

Ölüm Denizi : Mavi Kurtlar, Temsek şirketi'nin yaptığı genetik deneyler, Orta Asya kıtasının sahibi yeni bir gecelerin efendisi olan Erlik Han ile ilgili bir hikaye.

Doymak Bilmeyenler : Harlan bu kez boyundan büyük işlere kalkışıyor.Gücü Caleb'i bile endişelendiren Yamyamların Tanrısı Thorque'ye karşı karşıya.

Dehşet Nehri : Texas Chainsaw Massacre'ın Fumetti versiyonu.Hiçliğin ortasında garip bir yer,Deforme aileler vs...

Beyaz Villadaki Kadın : Vampirlikle, hayaletlik arasında sıkışmış bir ruh üzerine psikolojik bir gerilim.

Son Gece : İstanbulda geçen bu ilginç macerada zamanında Fatih Sultan Mehmet'in danışmanlığını bile yapmış, Türk bir Gecelerin Efendisi olan Hakan Birtek'in peşinde koşacağız (!!!)

Vathek! : Başlık herşeyi anlatıyor.Vathek Harlan'dan hesap sormak üzere geri dönüyor.

Bebek Evi : Sahibine ebedi hayat sağlayan lanetli bir bebek evinde geçen macera.

Belfastlı Adam : İrlanda ve İngiltere arasındaki savaşı körüklemeye çalışan, Koleksiyonumuza yeni katılan İngiltere'nin sahibi Gecelerin Efendisi, Lord Marsden'in adamlarıyla mücadele.

Amber Efsanesi : Amber geri dönüyor.Amber'in geçmişi ile ilgili, gal kültüründen parçalar sunan bir macera.

Kara Mühür : Yukardaki maceranın devamı.Gal masalları ve efsanelerinden fırlamış druidler, cinler gerçk oluyor.

Highgate Vampiri : Lord Marsden, Dampyr ile yüzleşmeye hazırlanıyor.

Mavi Sakal'ın Şatosu : Mavi Kurtlar'ın ana üslerine yapılan bir operasyon, geçmişten gelen bir hikaye, Draka hakkında diğer gerçekler ve Lester'ın dönüşü.

Sheffield Suçları : Temsek'in ingiltere şubesine sızmaya çalışan Harlan,Tesla,Kurjak büyük baş vampirlerden birini ortaya çıkarırlarken bir yandan da bir katille mücadele edeceklerdir.

Paris'in Yeraltı : Paris metro hattındaki bir dizi cinayet Araxe'yi uykusundan uyandırır.Gizemi çözmek Harlan'a düşecektir.

Cehennem Birliği : Araxe'nin geçmişi ve Erlik Han'ın asıl gücünü göstereceği bir macera.

Doktor Cindirella : Nergal ve saz ekibi, HarlanTesKurjak'ı Nikolaus'a karşı kışkırtmakta ve onu öldürtmeye çalışmaktadırlar.

Üç Yaşlı Kadın : Harlan'ı küçüklüğünden beri koruyup bakan denge koruyucları teyzeleriyle tekrar yüzleşmesini anlatan macera.

Varney'in Laneti : Ünlü şair Lord Byron ve öğrencisi Doktor Polidori'yi konu alan bir hikaye.

Napoli Gizemleri : Üstteki maceranın devamı.Draka hakkında ilginç bilgiler ediniyoruz.

Kayıp Adımlar Tiyatrosu : Caleb ve Nikolaus bir gecelik için Cennet ve Cehennem arasında ateşkes imzalatırlar.Cennet ve Cehennem'in tüm konukları Caleb'in evinde ağırlanacak tiyatroyu izlerken, Harlan, Tesla ve Kurjak güvenlikten sorumlu olacaktır.

Cambridge Hayaletleri : Cambridge ünversitelerinde hayalet avcılığını konu alan bir macera.

Hayalet Şehrin Vampirleri : Ixtlan'ın yıllar önce katledip geçtiği ıssız bir hayalet kasabada, sahiplerinin artık önemsemediği bir vampir sürüsü hayatta kalmaya çalışmaktadır.

Rüya Ülkesi : Gecelerin Efendisinin izini süren Harlan'ın yolu amerikanın efsanevi hayalet üssü "Dreamland-51. Bölge"'ye düşer.

Dreamland'in Sırrı : Harlan, 51. Bölge'deki tüm gizli teknoloji ve bilgilere sahip Gecelerin Efendisi Ixtlan ile karşı karşıya.

Asi Melek : Harlan bu kez iyilikle kötülük arasında sıkışmış ve gücü Caleb ve diğerlerinin çok üstünde olan eski bir Amesha'ya karşı.Ayrıca Nergal'in ajanı Lady Nahema ile tanışıyoruz.

Büyük Nehir : Hayaletli bir nehir üzerine yazılmış bir macera.

Ölümle Dans : Ixtlan ve Marsden'in esrarengiz Temsek ortağı olan yeni gecelerin efendisi Condor ile tanışıyoruz.Condor'un gelişmekte olan ispanya/Madrid üzerinde yarattığı isyanlar ve işkencelerle dolu bir intikam hikayesi.

Kurt Adam Avcılar : Bir değişiklik yaparak kurt adam mitine adım atan Harlan sadece kurtadama değil, kurt adam avlamayı kendine meslek edinerek masum insanları da öldürmekten çekinmeyen bir çeteye karşı.


Edit : Dampyr için Rüya Ülkesi ve Dreamland'in Sırrı adlı maceralar eklendi.
Edit 2 : Dampyr için Asi Melek,Büyük Nehir,Ölümle Dans ve Kurt Adam Avcıları eklendi.
 
Son düzenleme:

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
130
kardeşim sen iyisini yaparsın biz ne diyelim allah razı olsun ellerin dert görmesin


-------------------------------------------------------------
İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere

Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına.

Sev.!................ama yalnızca hak edenleri.

paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle.
 

Ravage

Çeviri & Balonlama
13 Ağu 2009
329
3,624
Büyülü Rüzgar an itibari ile taranmaya başladı :)

Ayrıca şimdi farkettiğim üzere elimde şunlarda varmış :


Yapı Kredi Yayınları'ndan Tenten


- 7 kristal Küre : İnkalarla olan macerası.

- Pikarolar : Güney Amerikada General Alkazarla geçen macera.

- Kızıl Korsan'ın Hazinesi : Hadok'un atasından kalma efsanevi hazineyi bulma macerası.

- Amerika'da : Kızılderililer,Haydutlar ile vahşi batıda geçen bir macera.

- Tibet'te : Yeti'yi arama çabaları.

- Hedef Ay : Aya gidiş projeleri.

- Kırık Kulak : Kırık Kulak Putunu arama çalışmaları.

- Ambardaki Kömür : Rastapopulus'un önderlik ettiği Arap kölecilerle olan savaşı.

Remzi Kitapevi'nden 3 Asteriks :

- Belçika'da : Galya'nın onurunu kurtarmak adına Belçika'ya düzenlenen sefer.

- Şehrazad : Kuraklık yaşayan Hindistanda yağmur yağdırma macerası.

- İsviçrede : Bir hastasını zehirlenmekten kurtarmak siteyen Büyücü Büyüfiks, Asteriks'ten için özel bir çiçeği bulmasını ister.

3 tane Arka Bahçe Yayıncılık'tan Örümcek Adam

- Büyü Politikaları : Dr. Strange'in eşilk ettiği, başka boyuttan gelme Gremlin büyücü Buel'le karşı yaşanan bir macera.

- Kingping İle Ölümüne : Spiderman, Daredevil ile birlikte Kingpin ve yeni uyuşturucusuna karşı.

- Geri Dönüş : Carnage'in hapishaneden kaçışı, Silver Surfer'ın yardımıyla Carnage'ı kovalamaca.

1 tane Arka Bahçe yayıncılıktan X-Men

-Kıyamet Günü : Dünyanın sonu gelmiştir ve evreni oluşturan döngü çözülmeye başlamıştır (?) X-men de bir portaldan geçerek başka gezegene giderler ve burada Kıyameti engellemeye çalışırlar.

2 Aksoy Yayıncılıktan Tommiks Cildi


-Apaçilerle Savaş : Binbir Surat'ın Peygamberin Gözünü çalışı, Abdul ile birlikte olan macerası.

-Tabancasız Silahşör : General Calavera'nın ortaya çıkışı ile ilgili macera

Hasbi Tembeler

-Eli Sopalı Çavuşlar : Çavuş Generalin üstüne yanlışlıkla kahve dökünce General sinirden çıldırır.Çavuş'u görevden almak ister ama kıyamaz, onun yerine ders olsun diye üstüne bir çavuş daha getirtir, fakat gelecek yeni çavuş sinir bozucu,artist adamın tekidir.Çavuşumuz bu yeni üstüne itaat etmek zorundayken en büyük yükü tabiki Hasbi ve eratın geri kalanı çekecektir.

Özellikle Tommiks'ten emin değilim.Bendeki cilt olarak sunulduğu için maceralar tekli sayılar halinde daha önce verilmiş de olabilir.Emin olan bir Tommiks üstadı doğrulayabilirse iyi olur.
 
Son düzenleme:

Büyülü Rüzgar

Yeni Üye
21 Haz 2009
31
8
tabiki
profilepic310_1.gif
:cool:
 

Ravage

Çeviri & Balonlama
13 Ağu 2009
329
3,624
Dampyr Cilt 15 eklendi.

Rüya Ülkesi : Gecelerin Efendisinin izini süren Harlan'ın yolu amerikanın efsanevi hayalet üssü "Rüya Ülkesi" adyıla anılan 51. Bölge'ye düşer.

Dreamland'in Sırrı : Önceki maceranın devamı.Harlan, 51. Bölge'deki tüm gizli teknoloji ve bilgilere sahip Gecelerin Efendisi Ixtlan ile karşı karşıya.

Yok Ediciler : Sphie Mutter Sardunya'daki eski bir geleneği canlandırmaya çalışmaktadır ama birileri bu lanetli törenin iptal edilmesi için ellerinden geleni yapacaktır.

Zyerne Madenleri : Yasak dinlerin etkisiyle kendini ölümsüzleştirmiş bir Rus şeytanbilimci, yıllar sonra gömüldüğü madenlerden çıkar.

Sırası geldiğinde forumdaki yerini alacaktır :p
 

süperego

Süper Üye
20 Haz 2009
1,856
158
Mars
Listedekilerin hepsi harika.Şimdiden sana kolay gelsin.Emeklerin ve özverili çalışmaların için çok teşekkürler.
 

@serkan@

Süper Üye
20 May 2009
1,463
10,796
Darkwood
ben her zaman ilk önceliği teksas ve tommiks hoz comic serisine veririm ve oyumda onlaradır...
ha bu arada bakunin dostum hoz serisi hakkındaki sözün hala aklımda unutmadım hehe
:D
 

mnyyf1453

Süper Üye
9 Tem 2009
500
130
kardeşim ben teksas hastasıyım öncelik olsun isterim saygılar


İnan.!...............ama yalnızca bildiğin gerçeklere

Güven.!...........ama yalnızca içinde bağlandıklarına.

Sev.!................ama yalnızca hak edenleri.

paylaş.!...........ama yalnızca değerini bilenlerle.
 

kral911

Süper Üye
12 Ocak 2010
3,050
1,505
liste uzun ve meşakatli...kolay gele...4 gözle bekliyoruz paylaşımlarını...:)
 

Sinbad

Süper Üye
12 Mar 2009
972
1,164
Hangisiöncetaransın Refenrandumuna geç kalmadıysam bende oyumu Serkan gibi Teksas ve Tommikslerden yana kullanmak istiyorum.:)Harikasın Dostum bütün bu kitaplara sahip olmak ve onları bizimle paylşamak istemen ne güzel bir davranış.Emeklerine sağlık.
 

serdary67

Onursal Üye
18 Eki 2009
8,731
25,953
ordu-turkey
hocsam bu emekler için ne desem az taramanın zorluğunu bilirim emek ister şimdiden peşinen sağol diyeyim alamasamda sağol emeklerin ve paylaşımcı kalbin için.
 

Colinmccay

Yönetici
27 Haz 2009
7,008
10,808
Saymaca 34 sayı, nerdeyse seriye göz dikmişsin Ravage. Şimdiden kolaylıklar.
Ayrıca tümünün taranması halinde Dampyr başlığı ve forum ihya olur üstad.


Dampyr
Transilvanya Ekspresi : Harlan'ın babası hakkında birçok detayın öğrenildiği bir macera.

Yedi Şehrin Sırrı : Aynı maceranın devamı.Ayrıca Mavi Kurt'ların ortaya çıkışı.

Şeytan İksiri : Nergal ve yardımcıları Harlan'ın kötü yanını uyandırmak istemektedirler.

Karanlık Ordu : Kolombiya'da uyuşturu savaşları ve uzun vadeli üçüncü gece efendisi olan Ixtlan'ın ortaya çıkışı.

Arizona Katilleri : İlk kısmı bulunmayan bu macerada Harlan, bir yöntemle dirilen eski kızılderili kafaderisi avcıları'na karşı.

Vegas! : Ixtlan bu kez Las Vegas'ta işler çevirmektedir.

Ölüm Denizi : Mavi Kurtlar, Temsek şirketi'nin yaptığı genetik deneyler, Orta Asya kıtasının sahibi yeni bir gecelerin efendisi olan Erlik Han ile ilgili bir hikaye.

Doymak Bilmeyenler : Harlan bu kez boyundan büyük işlere kalkışıyor.Gücü Caleb'i bile endişelendiren Yamyamların Tanrısı Thorque'ye karşı karşıya.

Dehşet Nehri : Texas Chainsaw Massacre'ın Fumetti versiyonu.Hiçliğin ortasında garip bir yer,Deforme aileler vs...

Beyaz Villadaki Kadın : Vampirlikle, hayaletlik arasında sıkışmış bir ruh üzerine psikolojik bir gerilim.

Son Gece : İstanbulda geçen bu ilginç macerada zamanında Fatih Sultan Mehmet'in danışmanlığını bile yapmış, Türk bir Gecelerin Efendisi olan Hakan Birtek'in peşinde koşacağız (!!!)

Vathek! : Başlık herşeyi anlatıyor.Vathek Harlan'dan hesap sormak üzere geri dönüyor.

Bebek Evi : Sahibine ebedi hayat sağlayan lanetli bir bebek evinde geçen macera.

Belfastlı Adam : İrlanda ve İngiltere arasındaki savaşı körüklemeye çalışan, Koleksiyonumuza yeni katılan İngiltere'nin sahibi Gecelerin Efendisi, Lord Marsden'in adamlarıyla mücadele.

Amber Efsanesi : Amber geri dönüyor.Amber'in geçmişi ile ilgili, gal kültüründen parçalar sunan bir macera.

Kara Mühür : Yukardaki maceranın devamı.Gal masalları ve efsanelerinden fırlamış druidler, cinler gerçk oluyor.

Highgate Vampiri : Lord Marsden, Dampyr ile yüzleşmeye hazırlanıyor.

Mavi Sakal'ın Şatosu : Mavi Kurtlar'ın ana üslerine yapılan bir operasyon, geçmişten gelen bir hikaye, Draka hakkında diğer gerçekler ve Lester'ın dönüşü.

Sheffield Suçları : Temsek'in ingiltere şubesine sızmaya çalışan Harlan,Tesla,Kurjak büyük baş vampirlerden birini ortaya çıkarırlarken bir yandan da bir katille mücadele edeceklerdir.

Paris'in Yeraltı : Paris metro hattındaki bir dizi cinayet Araxe'yi uykusundan uyandırır.Gizemi çözmek Harlan'a düşecektir.

Cehennem Birliği : Araxe'nin geçmişi ve Erlik Han'ın asıl gücünü göstereceği bir macera.

Doktor Cindirella : Nergal ve saz ekibi, HarlanTesKurjak'ı Nikolaus'a karşı kışkırtmakta ve onu öldürtmeye çalışmaktadırlar.

Üç Yaşlı Kadın : Harlan'ı küçüklüğünden beri koruyup bakan denge koruyucları teyzeleriyle tekrar yüzleşmesini anlatan macera.

Varney'in Laneti : Ünlü şair Lord Byron ve öğrencisi Doktor Polidori'yi konu alan bir hikaye.

Napoli Gizemleri : Üstteki maceranın devamı.Draka hakkında ilginç bilgiler ediniyoruz.

Kayıp Adımlar Tiyatrosu : Caleb ve Nikolaus bir gecelik için Cennet ve Cehennem arasında ateşkes imzalatırlar.Cennet ve Cehennem'in tüm konukları Caleb'in evinde ağırlanacak tiyatroyu izlerken, Harlan, Tesla ve Kurjak güvenlikten sorumlu olacaktır.

Cambridge Hayaletleri : Cambridge ünversitelerinde hayalet avcılığını konu alan bir macera.

Hayalet Şehrin Vampirleri : Ixtlan'ın yıllar önce katledip geçtiği ıssız bir hayalet kasabada, sahiplerinin artık önemsemediği bir vampir sürüsü hayatta kalmaya çalışmaktadır.

Rüya Ülkesi : Gecelerin Efendisinin izini süren Harlan'ın yolu amerikanın efsanevi hayalet üssü "Dreamland-51. Bölge"'ye düşer.

Dreamland'in Sırrı : Harlan, 51. Bölge'deki tüm gizli teknoloji ve bilgilere sahip Gecelerin Efendisi Ixtlan ile karşı karşıya.

Asi Melek : Harlan bu kez iyilikle kötülük arasında sıkışmış ve gücü Caleb ve diğerlerinin çok üstünde olan eski bir Amesha'ya karşı.Ayrıca Nergal'in ajanı Lady Nahema ile tanışıyoruz.

Büyük Nehir : Hayaletli bir nehir üzerine yazılmış bir macera.

Ölümle Dans : Ixtlan ve Marsden'in esrarengiz Temsek ortağı olan yeni gecelerin efendisi Condor ile tanışıyoruz.Condor'un gelişmekte olan ispanya/Madrid üzerinde yarattığı isyanlar ve işkencelerle dolu bir intikam hikayesi.

Kurt Adam Avcılar : Bir değişiklik yaparak kurt adam mitine adım atan Harlan sadece kurtadama değil, kurt adam avlamayı kendine meslek edinerek masum insanları da öldürmekten çekinmeyen bir çeteye karşı.
 
Üst