![]() |
#1 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 17.Nisan.2011
•Rep Puanı : 103844
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bilgisayarımda şuan okumayı düşünmediğim çizgiromanları mediafire'a upload ettimki ilerki zamanlarda ordan rahatca indirip okuyayım. Daredevil Noir,Spiderman Noir ve Yüzü Olmayan Gözler,6 sayılık Ghost Rider,6 sayılık Kral Kull,kaç sayı hatırlamıyorum elimde olan bütün WarCraftlar,20 sayıydı sanırım tam hatırlamıyorum birde Rom var.Bunun dışında Süpermen'in ilk sayısı,Gizli Köken,Arka Bahçe serisi,Tüm Mevsimler ve Kızıl Evlat'ı upload edicem. Bunları forumda tek konuda paylaşayım mı? Eğer sayı sayı indirmeyi sevmeyen forumdaşlar varsa tek linkden dediklerimi bulabilirler-mediafire'ın 200 mb sınırı var birkaçını 2 link yapmak zorunda kaldım-. Forumda paylaşmayı düşünüyorum upload ettiklerimi. Uygunmudur diye sorayım dedim
![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 07.Şubat.2012
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Bekliyoruz..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 10.Şubat.2012
•Rep Puanı : 7508
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
sağ serbest abdullah, yardır
![]() Konu spikespiegel tarafından (16.Ekim.2012 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Süpermen Gizli Köken-Süper Albüm | honeybadger | honeybadger&oguzoguz | 49 | 26.Aralık.2016 08:50 |
çok özel ve güzel bir süpermen cildi: it's a bird! | egron | İstek Hattı | 4 | 01.Eylül.2012 17:46 |
Süpermen, çizgi roman eleştirisi mi? | yeryüzü | Videolar | 0 | 15.Nisan.2012 01:40 |
Süpermen Arkabahçe Yayıncılık Tüm Mevsimler Sayı 04 - Kış | f.erince | Superman - Arka Bahçe Yayıncılık | 4 | 12.Temmuz.2011 16:19 |
Süpermen Arkabahçe Yayıncılık Tüm Mevsimler Sayı 02 - Yaz | f.erince | Superman - Arka Bahçe Yayıncılık | 6 | 06.Mayıs.2010 04:04 |