Çizgi Diyarı Paylaşım Demektir – Çizgi Roman Hepimizin

Çizgi Diyarı Paylaşım Demektir – Çizgi Roman Hepimizin

Paylaşacaklarımız

Like Tree462Likes

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21.Ağustos.2016, 22:06   #41
Aktif Üye

igdirnet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5029
•Rep Seviyesi :
igdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond repute
saygıdeğer hocam ben de istiyorum.kargoyu ödemeye razıyım.Iğdır merkezde bir okulda öğretmenim.kitapları eğer gönderebilirseniz kütüphanemize koyacağım.ve yüzlerce çocuk faydalanacak.teşekkürler
atlas364, profesör, mudi ve 3 kişi bunu beğendi.

Konu igdirnet tarafından (21.Ağustos.2016 Saat 22:15 ) değiştirilmiştir. Sebep: bilgi ekleme
igdirnet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 22.Ağustos.2016, 17:16   #42
Yeni Üye

tekila21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
tekila21 is on a distinguished road
Böyle güzel bir olaya vesile olanlara ne kadar teşekkür etsek azdır.Forumda zaten paha biçilmez paylaşımlardan faydalanıyoruz,bu da pastanın çileği gibi bir şey olmuş,emeği geçenlere tekrar teşekkürler.
profesör bunu beğendi.
tekila21 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 27.Ağustos.2016, 18:52   #43
Süper Üye

ayberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 123
•Rep Seviyesi :
ayberk will become famous soon enoughayberk will become famous soon enough
Merhabalar.. Profesör üstadım.. Dağıttığınız dergilerden hala elinizde varsa bana da göndermenizi rica ediyorum. Teşekkür ederim.
profesör bunu beğendi.

Konu Shoryuken tarafından (27.Ağustos.2016 Saat 20:09 ) değiştirilmiştir. Sebep: Açık kimlik ve adres bilgisi kaldırıldı
ayberk isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 05.Eylül.2016, 12:59   #44

profesör - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 3002659
•Rep Seviyesi :
profesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond reputeprofesör has a reputation beyond repute
Alıntı: igdirnet´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
saygıdeğer hocam ben de istiyorum.kargoyu ödemeye razıyım.Iğdır merkezde bir okulda öğretmenim.kitapları eğer gönderebilirseniz kütüphanemize koyacağım.ve yüzlerce çocuk faydalanacak.teşekkürler

Iğdır Merkez Yunus Emre İlkokulu adresine bugün itibariyle PTT Kargo ile APS olarak bir miktar çizgi roman gönderilmiştir.

Iğdır Yunus Emre İlkokulu öğrencileri adına Orhan ve Erhan Dündar ile Ramazan Türkmen üstadlara teşekkür ediyorum.

profesör isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Eylül.2016, 23:18   #45
Onursal Üye

serdary67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
serdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond reputeserdary67 has a reputation beyond repute
Büyüksün abim çok hemde çok büyük insansın şunu okurken gözlerim buğulandı.Allah sana çok güzel bir ömür versin içten verdiğin gibi rabbim de sana versin.
serdary67 isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 08.Eylül.2016, 20:29   #46
Aktif Üye

•Rep Seviyesi :
igdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond reputeigdirnet has a reputation beyond repute
Alıntı: profesör´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Iğdır Merkez Yunus Emre İlkokulu adresine bugün itibariyle PTT Kargo ile APS olarak bir miktar çizgi roman gönderilmiştir.

Iğdır Yunus Emre İlkokulu öğrencileri adına Orhan ve Erhan Dündar ile Ramazan Türkmen üstadlara teşekkür ediyorum.

Çok değerli, Orhan Dündar,Erhan Dündar,Ramazan Türkmen hocalarım,okulun işine dalmıştık.Baktım bugün ptt Kargo büyük bir paketle çıkageldi.Önce anlam veremedim ne diye.paketi açınca sevginiz kutudan taşıverdi.Gözlerim doldu.Ben de öğrencilerim adına ve hep yarım kalan çocuk yanım adına çok mutlu oldum.Hemen sitemize girdim.Meğer siz bu kitapları gönderirken forumda yazmışsınız ama görmemişim.Ömrüm boyunca bu anı hiç unutmayacağım.Çok teşekkür ederim.Saygılarımı sunarım.Sizin gibi canları tanımadan da ne kadar çok sevdiğimi anladım.

Ben Iğdırlıyım, değerli büyüklerim.Eğer olur ki bir gün yolunuz düşerse buraya emrinizde olacağımı bilin.Sizi misafir etmekten şeref duyarım.Teşekkürler.

Not:Gönderdiğiniz eserlerden okulumuzdaki öğrencilerimizin özenle faydalanmasını sağlayacağım.
savok, profesör, abolardis ve 4 kişi bunu beğendi.

Konu igdirnet tarafından (08.Eylül.2016 Saat 20:34 ) değiştirilmiştir. Sebep: not eklendi.
igdirnet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 08.Eylül.2016, 20:32   #47
Aktif Üye

•Rep Seviyesi :
Her zaman aklımda olacaksınız.
ertekin, savok, profesör ve 1 kişi bunu beğendi.

Konu igdirnet tarafından (08.Eylül.2016 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir.
Alt 17.Şubat.2017, 21:19   #48
Kıdemli Üye

mehfaus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
mehfaus is on a distinguished road
Sayın abilerim üstatlarım bu dergileri sitede paylaşım yapma imkanınız olacak mı? Açıçası böyle güzel bir seriyi arşivime eklemekten gurur duyacağım. Teşekkürler.
abolardis bunu beğendi.
mehfaus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 17.Şubat.2017, 22:55   #49
Kıdemli Üye

akim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 5016
•Rep Seviyesi :
akim has a reputation beyond reputeakim has a reputation beyond reputeakim has a reputation beyond reputeakim has a reputation beyond reputeakim has a reputation beyond reputeakim has a reputation beyond reputeakim has a reputation beyond reputeakim has a reputation beyond reputeakim has a reputation beyond reputeakim has a reputation beyond reputeakim has a reputation beyond repute
''Gönüllü Paylaşım Diyarı''; yine bir güzelliğe adım atıyor. Dışarıda ki; insanı çoğu zaman, sıkıntıya, strese, üzüntüye sokan diyara karşılık, içimizde ki bu ''Diyar''; bizim için bir rahatlama, bir kaçamak, bir mutluluk sebebi oluyor. Ve böyle güzellikleri gördükçe daha da mutlu oluyoruz. İçimizde, bazen insanoğluna karşı hissettiğimiz umutsuzluk hissi yeniden yeşeriyor. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Not= Eğer yoğun talebe karşılık sıra bana da gelirse listeye beni de yazmanızı rica ederim
akim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil