![]() |
#31 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3048314
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dostlar
Bu konuyu lütfen kapatalım Mümkünse bu yöndeki mesajları silelim Lütfen |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#32 |
Çeviri Balonlama Üyelik tarihi: 24.Kasım.2011
•Rep Puanı : 100127
•Rep Seviyesi :
![]()
Yani yazacak birşey bulamadım desem inanın yani.
Harikasınız sayın Profesör. Çok teşekkürler bu özverili çalışmanızdan dolayı.
![]() |
![]() |
#33 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 11.Eylül.2011
•Rep Puanı : 130849
•Rep Seviyesi :
![]()
Yazılan mesajları baştan sona okudum Haluk Abi ve tüm çizgi diyar sakinleri, yürekleriniz temiz, çok iyi insanlarsınız. hayatınız boyunca kalbinizden iyilik ve hiç tükenmek bilmeyen çizgi roman sevginiz çocukluğunuz ölmesin. Bu güzel forumda olmak benim için büyük bir şans. Yaş olarak benden çok büyüksünüz ama sayenizde hepinizin çocukluğunu aynı zamanda çizgi roman için yapmış olduğunuz mücadeleyi, aşkı, sevgiyi öğreniyor; okurken heyecanlanıyorum. Yaşım 30 ama düşünüyorumda bizim çocukluğumuzdan sonra çizgi roman kültürü bitmiş. Biz son dönem çocuklardık şimdi çizgi roman konusunu açtığımda bırak şu çocuk işlerini diyorlar. Bu sevgiyi yaşatma ve ölümsüzleştirme çabalarınız için Profesör (Haluk Abi) nezdinde tüm Çizgi Diyarı sakinlerine teşekkür ederim.
Saygılarımla,
▂▂▂▂▂▃▅▆▇██...M.K.A..██▇▆▅▃▂▂▂ ▂▂ █▀▀█┼█▀█▀█┼█▀▀█┼█▀█▀█┼█┼┼█┼█▀▀ █┼┼█┼┼█ █▀▀█┼┼┼█┼┼┼█▀▀█┼┼┼█┼┼┼█┼┼█┼█▀▀ ▀█┼█▀█ █┼┼█┼┼▄█▄┼┼█┼┼█┼┼▄█▄┼┼█▄▄█┼█┼┼ ┼█┼█┼┼█ ▂▂▂▂▂▃▅▆▇██...M.K.A..██▇▆▅▃▂▂▂ ▂▂ Eğer, ülkeni kurtaracak bir "Lider" beklemekteysen, Ben size hiç bir şey öğretememişim demektir! M. KEMAL ATATÜRK |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 29.Haziran.2015
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
etkinlik ne zaman acaba?
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#35 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 29.Haziran.2015
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
bitmiş zaten
![]() ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#36 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 27.Mayıs.2010
•Rep Puanı : 14547
•Rep Seviyesi :
![]()
Profesör üstadımın göndermiş olduğu birbirinden şahane kitaplarım geldi üstelik kargo bedeli ödenmiş olarak, ne yalan söyleyim çok utandım, profesör üstadımız yıllardan beri bıkmadan usanmadan çizgiromanı yaşatma adına ne varsa bizlere sundu ve sunmaya devam ediyor, ünlü çizerler ve üstadlarla yapılan etkinlikler, taradığı yüzlerce eserler, ulaşılması zor ve ömrümüzde görmediğimiz, duymadığımız kitaplar ve dergileri bizlere tanıttı ve çogunu okumamızı sağladı ve sağlamaya devam ediyor, bütün bunlar yetmezmiş gibi çalabildiği bütün kapıları çalıp biz okuyuculara yüzlerce ve hatta binlerce kitaplar ve dergiler temin ediyor ve üstelik gönderdiği kitapların kargo parasını da cebinden karşılıyor. Allah seni burdan ve başımızdan eksik etmesin üstadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#37 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 18.Ekim.2009
•Rep Puanı : 267702
•Rep Seviyesi :
![]() Profesör üstadımın göndermiş olduğu birbirinden şahane kitaplarım geldi üstelik kargo bedeli ödenmiş olarak, ne yalan söyleyim çok utandım, profesör üstadımız yıllardan beri bıkmadan usanmadan çizgiromanı yaşatma adına ne varsa bizlere sundu ve sunmaya devam ediyor, ünlü çizerler ve üstadlarla yapılan etkinlikler, taradığı yüzlerce eserler, ulaşılması zor ve ömrümüzde görmediğimiz, duymadığımız kitaplar ve dergileri bizlere tanıttı ve çogunu okumamızı sağladı ve sağlamaya devam ediyor, bütün bunlar yetmezmiş gibi çalabildiği bütün kapıları çalıp biz okuyuculara yüzlerce ve hatta binlerce kitaplar ve dergiler temin ediyor ve üstelik gönderdiği kitapların kargo parasını da cebinden karşılıyor. Allah seni burdan ve başımızdan eksik etmesin üstadım. Aynen preventi bu yazının altına imzamı atarım. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#38 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 21.Ağustos.2016
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Merhaba ben de alabilir miyim?.
Konu Cezeri tarafından (21.Ağustos.2016 Saat 15:28 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#39 |
Yasaklı Üye Üyelik tarihi: 05.Şubat.2016
•Rep Puanı : 70185
•Rep Seviyesi :
![]() Adam bütün gün stres altında çalışmıştır. Kalabalık trafikten de kurtulup yorgun argın evine gelir. Yemeğini yedikten sonra hemen yatmayı düşünmektedir. Hanım yemek hazır mı diye sorar. Karısı önüne kocaman bir tencere koyar. Adam tencerenin kapağını kaldırır ve içinde yemek olmadığını görür. Tencere boştur, içinde hiç bir şey yoktur... Sevgili Cezeri, bunları neden anlattığımı, senin mesajınla alakasını merak ediyorsan hemen söyleyeyim. Oradaki boş tencere sensin ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3048314
•Rep Seviyesi :
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çizgi Romancı Çizgi Romancıyı Çizgi Diyarı'nda Bulur!.. | savok | Buluşma ve Toplantılarımız | 3 | 20.Şubat.2016 23:26 |
Çizgi Roman, Dergi, Kitap Paylaşım Süreleri | ertuğrul | Genel Duyurular | 33 | 11.Ocak.2013 21:40 |