Injustice Yıl 4 Cilt 1 - Tanrılar Aramızda

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,575
İzmir
0000000728686-1.jpg


Superman ve Justice League üyeleri kendilerini Dünya'nın nihai otoritesi ilan ettiklerinde karşılarında sadece Batman durdu… ama Batman artık yenilmiş durumda. Kendisinin direniş ordusu büyük kayıplar yaşadı ve neredeyse hiç üyesi kalmayacak kadar azaldı. Her zaman yedek planlarının bile yedek planları bulunana adamın elinde hiçbir şey yok.

Umutsuzca oynayacağı son bir kumardan başka.

Olimpos tanrıları gerçek ve hiçbiri ne Superman'in ne de Justice League'dekilerin kendilerini Dünya'nın tanrıları haline dönüştürmesinden memnun değil. Başka çaresi kalmayan Batman, Yunan panteonunu Superman'le savaşa ikna etmek için Ares'e güvenecek. Çelik Adam bir tanrıyla kapışacak kadar güçlü olabilir ama… aynı zamanda Zeus'un kızı olan en yakın müttefiki ona sırtını çevirdiğinde neler olacak?

Yeni yazar Brian Buccellato (Detectıve Comıcs, Flash) ve çizerler Bruno Redondo ile Mike S. Miller (Batman: Arkham Unhınged), Mortal Kombat'ın yaratıcılarının çok satan oyununun dünyasını Injustıce: Tanrılar Aramızda: Dördüncü Yıl ile genişletmeye devam ediyor!

Bu ciltte INJUSTICE: GODS AMONG US: DÖRDÜNCÜ YIL #1-7 sayıları bir araya getirilmiştir.
Keyifli Okumalar…
(Tanıtım Bülteninden)

Sayfa Sayısı: 160
Baskı Yılı: 2016
Dili: Türkçe
Yayınevi: Çizgi Düşler
ISBN: 9786059564175

Fiyatı: 32.00 TL
 
Üst