Ot Sayı 048

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,311

Ot Sayı 048
Şubat 2017
Ot Dergisi Sayı:48
2017 Şubat
64 sayfa, 300 dpi, 245 MB, CBR


OT-2017-ub-48-kapak.jpg

(Yandex)

 

gorgon

Onursal Üye
1 Ağu 2019
870
15,771
İstanbul
Bu paylaşımın tarama ve düzenleme kalitesine teşekkür etmek, az kalır. Huzurunuzda saygıyla eğiliyorum. Paylaşımın yapıldığı ilk andan itibaren kapak fotoğrafına defalarca baktım, Charlie Chaplin resmen monitörün dışına fırlamış gibi duruyor :) Ellerinize sağlık üstadım, sonsuz teşekkürler.
 
Son düzenleme:

scanfan

Yönetici
25 Eyl 2013
7,211
75,311
Bu paylaşımın tarama ve düzenleme kalitesine teşekkür etmek, az kalır. Huzurunuzda saygıyla eğiliyorum. Paylaşımın yapıldığı ilk andan itibaren kapak fotoğrafına defalarca baktım, Charlie Chaplin resmen monitorün dışına fırlamış gibi duruyor :) Ellerinize sağlık üstadım, sonsuz teşekkürler.

Sevgili "gorgon", bu dergiyi ben taramadım, ama herhangi bir ÇR paylaşım sitesinden de almadım (zaten forumda alıntı paylaşımlar yapmıyoruz). Bunu 2,5 yıl önce galiba yabancı bir dergi tarama sitesinden pdf olarak indirmiştim (bu sitenin Türkçe dergiler bölümü de vardı, şimdi kaldırmış olabilirler). Bu pdf dosyayı en kaliteli modunda CBR formatına çevirdim. Yeni olduğu için o tarihte hemen paylaşamamıştım, şimdi aradan 2,5 yıl geçmiş, artık paylaşayım dedim. Dergi muhtemelen kendi yayıncısı tarafından doğrudan pdf olarak üretilmiş, ya değilse araya bir tarayıcı girdiği zaman ne kadar kaliteli tararsanız tarayın bu kaliteye ulaşamıyorsunuz. Tabii birinci şart pdf kalitesinin de iyi olması (ya değilse kötü oluşturulmuş pdf'ler de çok var internette). Elimde o yıl indirdiğim birkaç Ot daha var, eğer itiraz olmazsa onları da paylaşırım.

Bu arada asıl ben sizi kutlarım, taramalarınız mükemmel, hata arıyorum bulamıyorum. Sizi kıskanmamak mümkün değil. Bir ara tarayıcınız ve tarama metodlarınız hakkında bir iki tüyo verirseniz makbule geçer (10.000 dolarlık bir tarayıcı aldım... diye başlarsanız, ona yapacak bir şeyim kalmaz, zira onu ben alamam (Napolyon'un "barut bitti" anekdotuna benzer o zaman :) ). İyi ki ÇD'na geldiniz. Forumda daha çok taramanızı görmek isterim. Saygılar.
 
Son düzenleme:
Üst