![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 350976
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Konu The_DarknesS tarafından (08.Ekim.2014 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kapak Resmi Eklendi. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 23.Şubat.2010
•Rep Puanı : 5231
•Rep Seviyesi :
![]()
bunlar mavi ne zaman olacak colin acaba??
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 27.Haziran.2009
•Rep Puanı : 350976
•Rep Seviyesi :
![]() Hoz Comics! tarafından kitapların satışa sunulduğunun bir nevi bilgisidir liste. Paylaşıma gelince 1. sayının sunulması, en erken 2011 Şubat ayında olacaktır. Konuyla ilgili açıklama daha önce yapıldığından "nedeni nedir, süre çok uzun" tipinde soruları artık sormamanız ricamdır. Konu Colinmccay tarafından (26.Nisan.2010 Saat 18:23 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 23.Şubat.2010
•Rep Puanı : 5231
•Rep Seviyesi :
![]()
tamam colin zaten ben yeni gördüm bunları o yüzden sordum :=)
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 08.Ağustos.2010
•Rep Puanı : 10
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Merakla bekliyorum bu kırmızıların mavileşmesini : )
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Kasım.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
spider-man ve marvel evreni için önemli bir seri, özellikle civil war.
spoiler vermemek adına daha fazla şey söylemeyeyim ![]() merakla bekliyoruz linklerin mavileşmesini... |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 08.Ağustos.2010
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
The Amazing Spider-Man Hoz Comics serisinin buraya eklenmesi ne zamanı bulur? Şubat 2011 denmiş fakat yeniden bi sorayım dedim belki erkene alınmıştır diye
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Çeviri Balonlama Yönetici Üyelik tarihi: 18.Nisan.2010
•Rep Puanı : 788423
•Rep Seviyesi :
![]() The Amazing Spider-Man Hoz Comics serisinin buraya eklenmesi ne zamanı bulur? Şubat 2011 denmiş fakat yeniden bi sorayım dedim belki erkene alınmıştır diye Arkadaşım şuan piyasada olan bir kitap serisi. Piyasaya çıkan kitaplar için en az bir yıllık bir süremiz var. Bu bir yıl içinde paylaşıma almıyoruz. Bu seri için ise şubat 2011 bence erken bir tarih. Yıl ortasını bulabilir. Daha erken okumak isterseniz satın almanızı öneririm. Yayın evleri kazanmalı ki çizgi roman ülkemizde gelişsin, yaşasın. Sevgiler.
![]() |
![]() |
#9 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 21.Aralık.2010
•Rep Puanı : 21039
•Rep Seviyesi :
![]()
bi tek son bir gün kaldı yaaa
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#10 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 24.Ocak.2010
•Rep Puanı : 134292
•Rep Seviyesi :
![]()
Hiç kimse için değilse de kendiniz için çizgi romanları satın alın. Özellikle de ingilizce bilmeyenlerin çizgi roman okumaya devam edebilmesi için yayın evlerinin kâr elde etmesi gerekiyor. Adamların o kadar emek vererek çıkarttıkları seriler-sayılar 300-500 adet satmaya devam ederse haliyle o işe devam edemezler. Dediğim gibi satın alma işlemini yayınevine yardım değil de kendi kitaplığınızın geleceğine bir yatırım olarak düşünün.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
The Amazing Spider-Man Hoz Comics! Cilt 4 - Evdeki Savaş | nireng | Örümcek Adam - Hoz Comics | 12 | 02.Ocak.2022 21:53 |
Spider Man 1N Comics Sıralı Liste | The_DarknesS | Örümcek Adam - 1N Comics | 24 | 04.Nisan.2021 22:09 |
The Amazing Spider-Man Hoz Comics! Cilt 3 - İç Savaş Yaklaşıyor | nireng | Örümcek Adam - Hoz Comics | 37 | 12.Ocak.2021 06:03 |
The Amazing Spider-Man Hoz Comics! Cilt 3 - İç Savaş Yaklaşıyor | nireng | nireng Tarama | 19 | 24.Ekim.2018 21:15 |
The Amazing Spider-Man Hoz Comics! Cilt 4 - Evdeki Savaş | nireng | nireng Tarama | 8 | 08.Ekim.2011 21:34 |