![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Aralık.2010
•Rep Puanı : 651986
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Değerli dostlarım;
Örümcek Adam ve Kara Kedi ye oldukça güçlü bir rakip geliyor bu sayıda, Benek. Ayrıca Örümcek Adam'ın bir ortak yaşam formu olduğunu düşündüğü "eski siyah" kostümü de kendine yeni bir beden bulmaya çalışıyor. Benek'in kostümsüz halinde işvereni olanı King Pin de boş durmuyor, örümceği ele geçirmek için planlara devam ediyor ve kapışıyorlar sayının sonuna doğru. Sevgi & Saygı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]()
Dedim kendime Kemerburgaz'ın şerifengin'i taradı sonunda bir örümcek, ne gezer,çıka çıka sırf başkaları okusun diye tarayan sevgili dostum çıkıverdi.. Olsun yine de en sevineni o olur..Merak ettim şu "benek" nasıl bir benek..
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 23.Ekim.2009
•Rep Puanı : 166601
•Rep Seviyesi :
![]() Dedim kendime Kemerburgaz'ın şerifengin'i taradı sonunda bir örümcek, ne gezer,çıka çıka sırf başkaları okusun diye tarayan sevgili dostum çıkıverdi.. Olsun yine de en sevineni o olur..Merak ettim şu "benek" nasıl bir benek.. Hiç sana bulaşıyormuyum kötü fumettici diye hııı? Aldım tarayıcı başladım çalışmaya çatla emi! Gulyabani yapmışsa güzel yapmıştır diye örümcek taramayı hep erteledim super adamdan devam ediyorum. Teşekkürler abicim zevkle okuyacağım.
![]() |
![]() |
#4 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1064687
•Rep Seviyesi :
![]()
Yok abi daha borcun ödenmedi. Öyle macera ismini konu başlığına taşıyıp bize mesajlar vermek yok. Bin küsür tarama daha yapınca borcun ödenir. Şaka bir yana emeğin çok büyük abi. Biz sana olan borcumuzu nasıl öderiz bilmiyorum.
Bu arada ne kadar güzel olmuş abi bu tarama. Ellerine sağlık. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üyelik tarihi: 12.Şubat.2010
•Rep Puanı : 3007659
•Rep Seviyesi :
![]()
Hadi Örümcek tamam
King Pin'i de tanırım, bizim mahallenin uşaklarından ![]() Ya Karakedi, Benek? Bir de kostümsüz işveren v.s. Şerifamcamın neden dellendiğini anlamak üzereyim ![]() Sevgili gulyabani teşekkürler |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#6 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 03.Eylül.2009
•Rep Puanı : 107745
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkürler sevgili gulyabani,yine Hızır gibi yetiştin.
İçindekiler: - Örümcek Adam - Ve Borcum Ödendi (1. Bölüm) - Örümcek Adam - Sakin Ol Oğlum (2. Bölüm) - Örümcek Adam - Sakın Deneme (3. Bölüm) Benek (Spot) , enteresan güçlere sahip bir süper kötü.Üzerindeki benekler sayesinde istediği ortama ve mekana gidebiliyor... ![]() ![]() Konu dynamo tarafından (20.Ekim.2012 Saat 11:45 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#7 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 04.Aralık.2011
•Rep Puanı : 16226
•Rep Seviyesi :
![]()
Örümcek adamın güzel bir macerası, kara kediyle ve ezeli düşmanı kinpinle mücadelesi, Gulyabanin usta tarama işiyle, tadına doyulmaz. Teşekkürler eline sağlık dostum...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#8 |
Kıdemli Üye Üyelik tarihi: 16.Ocak.2010
•Rep Puanı : 2076
•Rep Seviyesi :
![]()
Kingpin'e nolmuş öyle,maske mi takmış ne
![]() Bane'i andırmamış değil ![]() ellerinize sağlık ![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
benek, bilka, çizgidiyarı, kara kedi, king pin, spiderman, örümcek adam |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 066 Ne Oldu Örümcek? | tiltmahmut | Örümcek Adam - Bilka Yayınları | 11 | 30.Ağustos.2018 17:22 |
Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 106 Sakin Ol Örümcek!.. | BlackBishop | Örümcek Adam - Bilka Yayınları | 5 | 31.Mayıs.2016 13:54 |
Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 108 Çok Aptalsın Örümcek | BlackBishop | Örümcek Adam - Bilka Yayınları | 3 | 23.Mart.2012 06:53 |
Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 108 Çok Aptalsın Örümcek (Alternatif Tarama) | Gulyabani | Örümcek Adam - Bilka Yayınları | 7 | 27.Şubat.2012 22:26 |
Örümcek Adam Bilka Yayınları Sayı 144 Örümcek Ölmeli | BlackBishop | Örümcek Adam - Bilka Yayınları | 9 | 19.Ekim.2011 23:49 |