Wonderball Tamamlanmış Seri

orpa

Çeviri & Balonlama
23 Tem 2015
1,316
31,018
İzmir


uef7vfg9boxu53a5g.jpg


Wonderball 01-Avcı
Wonderball 02-Hayalet
Wonderball 03-Şerif
Wonderball 04-Fotoğrafçı
Wonderball 05-Arıcı
 

Aster01

Aktif Üye
23 Şub 2017
437
1,541
Acaba şimdi sırada hangi sürpriz/ler var diye bekliyoruz. Her bir paylaşımız ayrı bir zevk. Teşekkürler
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,542
28,638
İzmir
Sevgili orpa sizden şakayetçiyim.

Öyle güzel çizgi romanlar bulup çeviriyorsunuz ki sizin frankofonlarınızı okumaktan comicslerime vakit ayıramaz oldum. Şaka bir yana, gerçekten her açıdan çok başarılı çalışmalarınız ile sizi ve çevirilerinizi beğenerek takip ediyorum.

Wonderball serisi, San Fransisco'nun alamet-i farikası olan sokakları ve tranvayları, devrin arabaları ve binaları, popüler markaları, Kaliforniya'nın motor çeteleri, gerçek kişiler ve sanatçılar ile sizi bir anda 80'li yıllara götürüyor. JFK suikasti, Başkan Regan hakkındaki söylentiler, gizli örgütler, subliminal mesajlar, beyin yıkama ve türlü oyunlar ile sizi bir anda komplo teorilerinin içine sokuyor...

Çizgi romanda her bölüm başlangıcında, sürpriz yumurtalardan çıkan figürün o bölümle alakalı olması ve finalde bütün figürlerin birleşmesi çok güzel bir ayrıntı olmuş. Bir başka güzel ayrıntı ise çizgi roman karakterlerinin -benim en sevdiğim filmlerden biri olan- filminden çıkıp film hakkında konuştuğu panellerdi...

Aksiyon dozu oldukça yüksek, bir sonraki bölümü hemen okumak isteyeceğiniz kadar merak uyandıran, gerek senaryo gerekse çizim olarak çok beğendiğim bu çizgi romanı eğer okumadıysanız çok şey kaçırırsınız. Ben çok beğendim.

Çok teşekkürler sevgili orpa.
 

aziz balıkçı

Süper Üye
9 Ağu 2020
2,988
8,406
Orpa üstadım. Bu güzel paylaşımlar için bir teşekkürle yetiniyoruz ya hakkınızı helal ediniz. Büyük emek ve uğraşlar sonucunda bizlere sunduğunuz bu güzellikler için sonsuz teşekkürler. Sevgi ve Saygılarımla. Elinize yüreğinize sağlık.
 
Üst