Conan - The Ravagers Out of Time-Zamanın ötesinden gelen vahşiler(Ç&B)

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
29,028
Mersin
Conan'ın çok begenilen (en azından ben öyle tahmin ediyorum) bir serisi olan Graphic Novels serisinin 1992 model 7. ve son sayısınıda Türkçe ile buluşturduk, bu kadar uzun zaman almasının nedeni 60 sayfalılık bir macera olması ve dilinin biraz zor olmasından kaynaklandı (maceranın ismini bile çok ama çok düşünerek koyabildim hahahah) umarım alnımın akıyla çıkabilmişimdir.

Dikkatli gözler görmeden önce ben söyleyeyim macerada bazı çizim hataları mevcuttur, mesela pikt byücüsünün hem maden içinde çizilmesi hemde dışında olması veya maymunlarla insanların savaş çizimlerindeki karışıklıklar olması gibi,birde çift sayfa formtında okunmasını tavsiye ederim nitekim çift sayfalı çizimler fazlasıyla mevcut.herşeye ragmen Conan külliyatının bana göre en degerli serilerinden birinin bir macerası olması ve bu serinin bitiş düdügü olması açısından degerli bir kitap oldugunu düşünüyorum.

Güpgüzel bir pazara uyanmanız dilegiyle

Tüm Orjinal Conan Serileri Ve Türkçe Çevirileri için :http://www.cizgidiyari.com/forum/orjinal-conan-serileri-ve-turkce-cevirileri/112241-orjinal-conan-serileri-ve-turkce-cevirileri.html



f2CxRU.jpg

HUSP8e.jpg


Bir önceki Conan macerası paylaşımında;
ec9B7I.png

116 indirme, 78 devam(begeni tuşu); %67,24 devam ;)
Bana Conan projesinde destek olmak için ve bu projeye devam etmemi istiyorsanız da indirmeden önce veya sonra begeni tuşuna basın ki bende begeni ve indirme rakamlarına bakıp, projenin devamını isteyip istemediginizi anlayayım. ve ona göre hareket edeyim


 
Son düzenleme:

BRAN MAK MORN

Çeviri & Balonlama
13 Tem 2011
193
2,220
Türkçe okumayı arzu ettiğim bir Conan sayısıydı. Özverili çalışmalarınızın devamını diler, her paylaşımınız için ayrı ayrı teşekkür ederim.
 

enger66

Onursal Üye
26 Eyl 2010
1,036
3,279
Değişik, eskilerden bir Conan'la pazar sürprizinizi yaptınız ya gene!.. Ellerinize sağlık üstat.​
 

oktay_izm

Onursal Üye
8 Nis 2009
3,621
38,372
izmir
Conan'la aram pek iyi değildir ama maceranın adı çok ilgimi çekti. Umarım kendimi maceraya kaptırırım. Teşekkürler değerli dostum. Emeklerine sağlık.
 
Üst