Conan the Barbarian 017 (2013) (Ç&B)

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
29,026
Mersin
Bu aksiyondan biraz uzak, okurken düşündüren :Ğ:Ğ:Ğ matrixin daha az hareketlisi, düşler dünyasında geçen maceranın 2. bölümüyle karşınızdayız.
bu pazar farklı birşey yapın, yüzünüzden gülücükleri eksik etmeyin ;)

Serinin diger maceralar için :http://www.cizgidiyari.com/forum/conan-dark-horse-serileri-ceviri-balonlama/121825-conan-barbarian-darkhorse-2012-ceviri-balonlama.html

Tüm Orjinal Conan Serileri Ve Türkçe Çevirileri için : http://www.cizgidiyari.com/forum/conan/112241-orjinal-conan-serileri-ve-turkce-cevirileri.html




Not:Eger bu macerayı indirmek istersen dost; bir begen tuşuna basmayı benden esirgeme lütfen :9

 

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,991
13,508
Yine harikasınız ve yine tam zamnında geldi Barbar Conan. Çok teşekkür ederim.
 

odenat

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
4 Eki 2012
1,278
16,828
Paylaşım için hem ilkhantok hem de Conanthe Civilized dostlarımıza çok teşekkürler. Sizler olmasanız bu kitaplar Türkiye'de okunamayacak.

Conan'ın bir eski Belit maceralarına bakıyorum, bir de bunlara, arada çok fark var. O zaman Messentiya'da Belit'le birlikte, Red Sonya'nın da karıştığı müthiş bir macerası vardı, okurken yerimde duramamıştım. Bir sonraki bölümü iki hafta boyunca iple çekmiştim. Şimdi de esneyerek okuyorum. Ben mi yaşlandım, yoksa bu yeni Conan yazar ve çizerleri mi yeteneksizleşti bilemiyorum :D

Bu arada Marvel'in yepyeni Conan serisi 2 Ocak'ta başlıyor, işte kapağı ;

728711._SX1280_QL80_TTD_.jpg
 

The_DarknesS

Yönetici
Çeviri & Balonlama
17 Nis 2010
9,538
28,617
İzmir
Dark Horse etiketiyle çıkan Conan serileri bizim gibi eski dönem Marvel okurlarının beklentilerini karşılayamadı. Koyunun olmadığı yerde keçi misalı okumaya devam ediyoruz. Aynı tadı alamadan. Yine de Conan Conan'dır. Her ne kadar az gelişmiş bir tıfıla benzese de keyif almaya çalışıyoruz. Aynı şekilde Dynamite yayınlarından çıkan Red Sonja'da benim için keyifsiz. Haliyle Sonja yayın hakkını alıp Conan kendinde olmadığı için çok sığ senaryolara gebe kalıyorlar. Conan'ın çağında Conan'dan bahsetmeden hikaye yazmak maceraya yeterince heyecan ve hava katmıyor.

Şimdi Marvel tekrar Conan'a başlıyor. Keşke Red Sonya ve Kull'da Marvel tarafından tekrardan başlatılsa. Bakalım yeniden başlayan seri bizim gibi eski okurlar için eski tadı verecek mi? Ben Aaron'dan umutluyum. Yazdığı onlarca çizgi romanı okudum. Şimdilerde Thor ve Avengers yazıyor ki Avengers yazmak her adama nasip olmaz. Dediğim gibi bir umut bekliyoruz. Umarım bu kez mayayı tuttururlar.

Sevgili dostlar, Dark Horse serisini eleştirmemiz sizin paylaşımlarınızı eleştirdiğimiz anlamına gelmez. Sizi takdir ederek takip ediyorum. Sayenizde hiç yayınlanmayacak sayılar dilimize kazandırılıp külliyat tamamlanıyor. Emekleriniz için teşekkürler.
 
Son düzenleme:

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
29,026
Mersin
Dostlarla aynı fikirdeyim, belkide marvel Conanlarıyla büyüdügümüzden Darkhorse çizimleri banada sıcak gelmiyor,( gerçi bu seri dışındaki çizimler fena değil ama bir alex değil hahahah, pardon bir John Buscema veya Ernie Chan çizimi değil) hele bu ana serideki çizimler bana göre de felaket birde maceranın Conan tarzının biraz dışında olması Odenat dostuma oldugu gibi esneme getirebiliyor
yine The_DarknesS yöneticimin dedigi gibi de Conan olsun çamurdan olsun ve aynı zamanda bu maceralarda külliyatın bir parçasıdır.
 
Üst