Conan The Savage 07(Ç&B)

ilkhantok

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
6 Ara 2010
1,981
29,029
Mersin
Ana seriye devam ediyoruz; iki sıfır kilometre macerayla pazarınızı şenlendirmeye geldim :Ğ:Ğ:Ğ umarım başarılı olurum
keyifli pazarlar
Serinin diger kitapları için bakınız :http://www.cizgidiyari.com/forum/conan-marvel-serileri-ceviri-balonlama/119518-conan-savage-ceviri-balonlama.html







 
Moderatör tarafında düzenlendi:

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,406
Rivayet odur ki Conan gençliğini ve sağlığını KİMMERYA diyetine borçludur.Bu diyetle alakalı olarak Karatay hocanın da incelemeleri bulunuyor.
Bu diyet genellikle erken yat erken kalk devekuşu yumurtasını çiğ çiğ iç esasına dayanıyor.Tatlı olarak Türk lokumu kullanılan bu diyette vitamin ve mineral dengesini sağlamak ve vücudu alkali tutabilmek açısından ise özellikle Stigyada yetişen ANGUS'lar tercih ediliyor.Bilindiği üzere Angus eti diğer protein kaynaklarına göre yüzde elli daha az yağ ve yüzde elli daha fazla F12 vitamini içermekte olup asidik değil bazik bir etki yaratmaktadır.
Yine karbonhidrat kaynağı olarak Kİmmerya'da yetişen yulaflardan yapılan yulaf ezmesi tüketilirken besin değerleri açısından ise kara Kimmerya çavdarı ve arpasından yapılan Kimmerya tandır ekmeği yer almaktadır.
Kimmerya diyetinin bir diğer özelliği ise az ye çok yaşa felsefesidir.
Bir diğer özelliği ise uzun yürü ve çok savaş hatta savaşma .... felsefesidir.
Diyet denilince halkımız salt yeme içme teknikleri olarak algılasa da aslında diyet yaşam tarzı demektir.
Yine Kimmerya'da ithal ürünlere Trumpy tarafından ek gümrük vergisi getirilmesi nedeniyle yerli ve milli ürünler özellikle kullanılmaktadır.
Basit diyetlerin her zaman yapılabilme üstünlüğü dikkate alındığında Conan'ın pehlivan gibi kalın ensesi body building yapmış gibi gösterişli kaslarının arkasında Kimmerya diyeti yapmasının bulunduğunu sürekli idrak etmemiz gerekir.
İdrak ettikçe çizgi roman mertebeniz yükselir yükselir daha da yükselir.
Hatta çizgi romanın nirvanasına çıkar oradan seyreylersiniz alemi bazanda inersiniz yeryüzüne alem seyreyler sizi.

Bu değerli paylaşım için çok teşekkür ederim.
 
Üst