Bütün Sayılarıyla Flashpoint

harrylogan

Yeni Üye
3 Mar 2013
27
63
İstanbul
Herkese tekrardan merhaba çok değerli çizgiroman okuyucuları,balonlayıcıları,çeviricileri...
Dc'nin New52! yi başlatmasını sağlayan Flashpoint Eventi bilindiği üzere forumda var Hatta Türkçeyede çevrilmiş vaziyette :) E şimdi ben niye bu konuyu açıyorum diye soracaklarınız çıkar belki (Güzel soru :Ğ ) Ben bu işi dahada kapsamlaştırıp Daha önceki Forever Evil Justice League gibi event,seri vb. lerinde olduğu gibi Flashpointleride bir arada toplamak.Flashpoint i New52! okuyucalırı biliyordur.Şimdi bunu eğer daha önce okumadıysanız daha kapsamlı okuma fırsatını sunmak istiyorum. Flashpoint öncesi,Hal Jordan ın Yüzüğüne sahip olamayışının hikayesi,Süper Kötülerin ne halde oldukları,Avrupaya hükmetme savaşında olan Aquaman ile Wonder Woman'ın birbirinden bağımsız hikayeleri...
Sözü fazla uzatmayalım(Nedense bir şeyleri paylaşmadan önce konuşma yapmak her zaman hoşuma gider :) ) Bu arada Yabancı çizgi roman bölümünü canlandırmayıda çok isterim :) Bu bölüm sayesinde Bayağı eski çr leri bulmak nasip oldu :) Dc de bir zamanlar tek bildiğim New52! ike bana New52!den öncesinin daha güzel olduğunu hatırlatan bölüme karşı ödediğim borç...Dün Mediafire ile ilgili herhangi bir şikayet olmamakla birlikte başka bir site önerende olmadı o zaman en iyisi mediafire diyerek yüklemeye devam :)
The Road to Flashpoint:(Flashpointten öncesini konu alan cbr ler Flashpoint e zemin hazırlaktadır Hatırladığım kadarıyla bunlar türkçeye çevrilmişti)

300px-Flash_Vol_3_9_Cover.jpg
300px-Time_Masters_Vanishing_Point_Vol_1_6.png


 
Moderatör tarafında düzenlendi:

direnc11

Yönetici
11 May 2009
10,078
36,674
İstanbul
Nefis bir çalışma. Harcanan büyük emek (ve kota) için teşekkür ediyorum. Türün meraklıları için çok güzel bir derleme olmuş.

Yabancı dildeki çizgi romanlar bölümüne katkıda bulunma istekliliğin için de teşekkürler.
 

harrylogan

Yeni Üye
3 Mar 2013
27
63
İstanbul
Yorumun için teşekkürler :) Kota maalesef limitleri zorladı o yüzden emeğim yarım kaldı gibi bir şey oldu :) Kota yenilenir yenilenmez Aquamandan sonrasınıda yükleyeceğim umarım :) Bu arada madem çeviri balonlama yapamıyorum Bende bari yabancı çizgi roman bölümünü canlandırayım dedim.
 

cobra

Süper Üye
23 Kas 2009
528
1,397
Önemli bir seriyi böyle toplu olarak hazırlaman güzel olmuş teşekkürler.
 

gandor08

Yönetici
6 Ocak 2013
18,364
141,480
Flashpoint: Hal Jordan #1
Flashpoint: Hal Jordan #2
Flashpoint: Hal Jordan #3

Bu seri tam aslında fındık üstadlık ama kendisi bilir.

Teşekkürler.
 

harrylogan

Yeni Üye
3 Mar 2013
27
63
İstanbul
Flashpoint-Before Flash point- Abin sur- Knight of Vengeance çevrildi geri kalanlar ise çevrilmeyi bekliyor Fındık üstad hal jordan'ı çevirse süper olurdu ^^
 

harrylogan

Yeni Üye
3 Mar 2013
27
63
İstanbul
Yorumunuz için bende teşekkür ediyorum hocam :) Sizin sayenizde ökuduk çizgi romanları şimdi ufakta olsa karşılığını geri ödemeye çalışıyoruz :)
 

harrylogan

Yeni Üye
3 Mar 2013
27
63
İstanbul
Aslında tam bir read order bulamadım o üzden yukarıdan aşağıya okumak daha makul seçenek gibi göründü bana :p
 
Üst