![]() |
#1 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 29.Şubat.2012
•Rep Puanı : 7821
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 23.Şubat.2010
•Rep Puanı : 5231
•Rep Seviyesi :
![]()
arkadaş bu çizgiromanları neden türkçeye çevirmiyorsun hergün bakıyorum hep senin yazdığın şeyler bu ne ya forum da bu kadar yer kaplama eğer iyilik yapıcaksan bunları türkçeye çevir aralarından bakıyorum başkaları çeviri yapmışmı diye ama senin isimlerinden aman yok ki
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 29.Şubat.2012
•Rep Puanı : 7821
•Rep Seviyesi :
![]()
önce ingilizcelerine ulaşacaksınız ki türkçeyede çevrilebilsin. ayrıca siz takip etmesenizde ingilizce paylaşım takip eden üyelerimizde mevcut forumda. kim sizi buraya ağa atadı bilmiyorum ama bir şikayet bildirirken bile uslubunuzun çirkinliği sizi zaten dikkate almamam gerektiğini gösteriyor. siz sadece sizin istediklerizin peşindesiniz belli ki.
edit: paylaşım yaptığım bölümünde tam benim yaptığımı yapmak için olduğunu düşünmekte de yanılıyorum herhalde. sevgiler.
Pyotr Alexeyevich Kropotkin Konu strider tarafından (03.Mayıs.2012 Saat 22:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: mesaj içeriğine ekleme |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiket |
dc comics, new 52, swamp thing |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Saga of the Swamp Thing v2 #23 | büyük beyaz | Horror | 3 | 24.Eylül.2022 03:27 |
Saga of the Swamp Thing v2 #20.. | büyük beyaz | Horror | 3 | 06.Eylül.2015 02:24 |
Saga of the Swamp Thing v2 #21 | büyük beyaz | Horror | 1 | 16.Ocak.2012 11:11 |
Swamp Thing | bakunin | P-Q-R-S-Ş | 0 | 30.Mart.2009 00:33 |