SÖZÜMÜ TUTTUM! (1) ertuga (swingtex) teşekkür ederim.

murtaza5

Yönetici
15 Tem 2009
11,988
315,088
ertuga ( swingtex ) yolladıgı tv-gong lardan yayınladıklarımı ciltlederek iade ediyorum.
Teşekkür ederim.

Br1mDg.jpg


Çizgi Diyarında nasıl beş parmagımız farklıysa,
çok farklı karakterde farklı insanlar var.
Çok iyi niyetli,fedakar insanlarda var,
siteye girin,sadece indirin,yorum yapmayın,
like tıklamayın,moral bozun diyen art niyetlilerde var.

Dogruluk ve dürüstlük her şeyden önemlidir,
emanet olarak aldıgım eserleri en kısa zamanda tarayarak iade edecegim.
Saygılarımla.​
 
Son düzenleme:

ekenciz

Onursal Üye
Çeviri & Balonlama
13 Eyl 2009
2,988
13,484
Bu sitenin dışından bir çok kişi bu dergileri taramaya ne gerek var, boşa uğraş diye düşünür. Bakın bu düşünce neden yanlış? Babil kenti kazılarında bir öğrencinin karalama defteri, ya da alıştırma defteri (gerçi defter değil, pişirilmiş kil parçasıydı ama ) bulundu. O zamandan birisi o defteri, bir öğrencinin karalaması ne gere var deyip pişirmeseydi (taramasaydı diye anlayabilirsiniz) o devirdeki matematiğin seviyesi hakkında hiç bilgimiz olmazdı. Ama o kil tablet bulununca Babillilerin dik üçgenden, pi sayısından haberleri olduğu, bir okul sistemleri olduğundan haberdar olabildik. Bunları o öğrenciye ve o kili pişiren kişiye (belki öğrencinin kendidir, kim bilir?) borçluyuz.
 

ertuga

Onursal Üye
5 Mar 2011
1,802
28,151
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Benim için en önemlisi bendeki dergilerin taranmasıydı. Üstüne bir de cilt yapmışsınız. Keşke zahmet etmeseydiniz. Ne kadar kalacağı sorun değil. Ne zaman (ister birkaç ay ister birkaç yıl) isterseniz o zaman gönderin.

Asıl benim teşekkür etmem gerekiyor. Dolapta duran ve sadece benim okuduğum sayfalar artık sizin sayenizde yüzlerce kişiye (ileride bu sayı daha da artacaktır) ulaştı.
 

Baltimora

Yönetici
16 Nis 2009
9,577
34,703
İstanbul
Sevgili Swingtex ve sevgili Murtaza ağabey, sizlere tüm taramalar için çok teşekkür ederim. Şahsım adına çok istifade ettiğimi söylemeliyim, hakkınız asla ödenmez. Bu kadar özverili ve fedakarlığınıza karşı bu dergilerden istifade edip de birilerinin eli "like" tuşuna gitmiyorsa bu onların ayıbıdır. Siz lütfen paylaşımlarınıza devam edin zira burada sizlerin bu kültür hizmetinizin farkında olan çok sayıda bilinçli üye de var..
 

abolardis

Onursal Üye
12 Şub 2011
6,630
24,325
Dost insan sevgili üstadımız Murtaza bey ve Sevgili dostumuz SwingTex -Ertuga ya çok çok teşekkür ederim.
 

Kozmos

Kıdemli Üye
9 Tem 2016
213
2,321
Sayın murtaza taradığınız dergiler benim için tam bir hazine. Aman bir kaç densizin lafına bakıp bu işleri bırakmayın beni çok üzersiniz. Elinize gözünüze sağlık.
 

eshq

Yeni Üye
24 Ara 2018
22
47
Ne kadar gönül bağı ile bu işi yaptığınızı gördükçe, kendi ilgi alanlarıma verdiğim değeri sorgulamaya başlıyorum, bence sadece tarama işi değil aktardığınız, bir işle uğraşmanın keyifli yanlarını ve paylaşmanın estetiğini gösteriyorsunuz. Ne kadar naif bir düşünce, paylaşımı süsleyerek katkıda bulunmak. Elimizden gelen bir teşekkürden çok daha fazlası olmalı.
 
Üst