![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 15.Temmuz.2009
•Rep Puanı : 1271517
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
BEN VATAN HAİNİYİM-NAZIMHİKMET Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ Bir Ankara gazetesinde çıktı bunlar Üç sütun üstüne, kapkara haykıran puntolarla Bir Ankara gazetesinde, fotoğrafı yanında Amiral Vilyamson'un Altmış altı santimetre karede gülüyor, ağzı kulaklarında, Amerikan amirali Amerika, bütçemize yüz yirmi milyon lira hibe etti, yüz yirmi milyon lira Amerikan emperyalizminin yarı sömürgesiyiz, dedi Hikmet Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ Evet, vatan hainiyim Siz vatanperverseniz, siz yurtseverseniz Ben yurt hainiyim, ben vatan hainiyim Vatan çiftliklerinizse Kasalarınızın ve çek defterlerinizin içindekilerse vatan Vatan, şose boylarında gebermekse açlıktan Vatan, soğukta it gibi titremek ve sıtmadan kıvranmaksa yazın Fabrikalarınızda al kanımızı içmekse vatan Vatan tırnaklarıysa ağalarınızın Vatan, mızraklı ilmühalse, vatan, polis copuysa Maaşlarınızsa, ödeneklerinizse vatan Vatan, Amerikan üsleri, Amerikan bombası Amerikan donanması topuysa Vatan, kurtulmamaksa kokmuş karanlığınızdan Ben vatan hainiyim Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 600dpi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Saygılarımla. 1.Ocak.2014 tarihli SİYAH-BEYAZ TARAMA, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
![]() |
![]() |
#2 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
Murtaza üstadımıza çok çok teşekkür ederiz.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Aktif Üye Üyelik tarihi: 08.Eylül.2021
•Rep Puanı : 135080
•Rep Seviyesi :
![]()
Ah be Nazım usta. Senin yaşadığın zaman yine iyiymiş.
Ya bizim gibi Arap sermayesine ülkeyi peşkeş çekmiş, arabına, zencisine, surisine, pakisine, afganına ve nice soysuza ve vatan hainine cennet vatanımızı istila ettirenlerin bu ülkenin gerçek sahipleri olan Türkiye halklarına cehennemi yaşatanların baş olduğu, liderlerinin ayakkabılarının yalanmasını isteyen takkeli putperestlerin bolca bulunduğu bir zaman diliminde yaşasaydın ne yapardın acaba? |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Süper Üye Üyelik tarihi: 09.Ağustos.2020
•Rep Puanı : 25142
•Rep Seviyesi :
![]()
Değerli üstadım, güzel bir kitap daha arşivimize kazandırdığınız için teşekkür ederim.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#5 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 31.Mayıs.2021
•Rep Puanı : 37
•Rep Seviyesi :
![]() |
![]()
Büyük şairi bize sunduğunuz için teşekkürler...
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Alaska Tay Yayınları 600dpi toplu gösterisi | kudretsabancı | Alaska | 63 | 13.Eylül.2022 16:24 |
iTALYAN ÇiZGi ROMANDA NÂZIM HiKMET ŞiiRLERi / Ali EYÜPOĞLU / Milliyet | savok | Resimler | 7 | 22.Aralık.2012 11:20 |