Yeni bir aylık mizah dergisi "PİS" pek yakında!

Yeni bir aylık mizah dergisi "PİS" pek yakında!

Mizah ve Çizgi Roman Dergileri

Like Tree21Likes
  • 19 Post By savok
  • 1 Post By YENİÇERİ
  • 1 Post By Baltimora

Yeni Konu aç Cevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05.Nisan.2015, 22:43   #1
Administrator

savok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
savok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond reputesavok has a reputation beyond repute
Standart Yeni bir aylık mizah dergisi "PİS" pek yakında!

Facebook sayfamızdan tanıtım için yardımcı olmamızı rica etmişlerdi. Aynı şeyi sitemizde de yapıyorum. Umarım kaliteli ve beğenilen bir dergi çıkarırlar ve uzun süreli bir yayın olarak yaşar... Başarılar diliyorum.

Mizah dergiciliğinde yeni bir soluk, yeni bir tarz yeni bir ihtiyaç ‘PİS’ Aylık Mizah Dergisi çok yakında sizlerle…Şimdilik sadece İssuu.com da yakında tüm kitabevlerinde...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
savok isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 06.Nisan.2015, 12:43   #2
Yeni Üye

YENİÇERİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 4230
•Rep Seviyesi :
YENİÇERİ has a reputation beyond reputeYENİÇERİ has a reputation beyond reputeYENİÇERİ has a reputation beyond reputeYENİÇERİ has a reputation beyond reputeYENİÇERİ has a reputation beyond reputeYENİÇERİ has a reputation beyond reputeYENİÇERİ has a reputation beyond reputeYENİÇERİ has a reputation beyond reputeYENİÇERİ has a reputation beyond reputeYENİÇERİ has a reputation beyond reputeYENİÇERİ has a reputation beyond repute
Umarım başarılı olurlar ama ben hala gazetelerin eskisi gibi dergi, çizgi roman vb.ilavelerini bekliyorum.
Baltimora bunu beğendi.

Konu Baltimora tarafından (26.Ağustos.2019 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla..
YENİÇERİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla
Alt 26.Ağustos.2019, 03:00   #3
Yönetici

Baltimora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
Baltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond reputeBaltimora has a reputation beyond repute
Alıntı: savok´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Facebook sayfamızdan tanıtım için yardımcı olmamızı rica etmişlerdi. Aynı şeyi sitemizde de yapıyorum. Umarım kaliteli ve beğenilen bir dergi çıkarırlar ve uzun süreli bir yayın olarak yaşar... Başarılar diliyorum.

Mizah dergiciliğinde yeni bir soluk, yeni bir tarz yeni bir ihtiyaç ‘PİS’ Aylık Mizah Dergisi çok yakında sizlerle…Şimdilik sadece İssuu.com da yakında tüm kitabevlerinde...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Savaş abim, sanırım bu mizah dergisi yayın hayatına başlamadan kepenkleri indirmiş zira internette o kadar araştırdım, bir sayısına bile ulaşamadım. (Sadece birisi üzerinde "PİS" yazan bir kapak çizmiş) Dergi emekçileri senin de bahsettiğin üzere sosyal medyadaki bir çok platformdan tanıtım için yardım rica etmiş ama hepsinde aynı cümleler yazıyor.. Yani senin burada yazdıklarını. Bu arada vermiş olduğun facebook sayfası da kaldırılmış. Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgisi olan varsa, bilgilendirirse sevinirim..

turhal bunu beğendi.

Baltimora isimli Üye şuanda  online konumundadır   Facebook'ta Paylaş                 Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil