![]() |
#1 |
Administrator Üyelik tarihi: 30.Ekim.2009
•Rep Puanı : 1360861
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Facebook sayfamızdan tanıtım için yardımcı olmamızı rica etmişlerdi. Aynı şeyi sitemizde de yapıyorum. Umarım kaliteli ve beğenilen bir dergi çıkarırlar ve uzun süreli bir yayın olarak yaşar... Başarılar diliyorum. ![]() Mizah dergiciliğinde yeni bir soluk, yeni bir tarz yeni bir ihtiyaç ‘PİS’ Aylık Mizah Dergisi çok yakında sizlerle…Şimdilik sadece İssuu.com da yakında tüm kitabevlerinde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye Üyelik tarihi: 09.Ocak.2015
•Rep Puanı : 4230
•Rep Seviyesi :
![]()
Umarım başarılı olurlar ama ben hala gazetelerin eskisi gibi dergi, çizgi roman vb.ilavelerini bekliyorum.
Konu Baltimora tarafından (26.Ağustos.2019 Saat 02:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla.. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Yönetici Üyelik tarihi: 16.Nisan.2009
•Rep Puanı : 244257
•Rep Seviyesi :
![]() Facebook sayfamızdan tanıtım için yardımcı olmamızı rica etmişlerdi. Aynı şeyi sitemizde de yapıyorum. Umarım kaliteli ve beğenilen bir dergi çıkarırlar ve uzun süreli bir yayın olarak yaşar... Başarılar diliyorum. ![]() Mizah dergiciliğinde yeni bir soluk, yeni bir tarz yeni bir ihtiyaç ‘PİS’ Aylık Mizah Dergisi çok yakında sizlerle…Şimdilik sadece İssuu.com da yakında tüm kitabevlerinde... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Savaş abim, sanırım bu mizah dergisi yayın hayatına başlamadan kepenkleri indirmiş zira internette o kadar araştırdım, bir sayısına bile ulaşamadım. (Sadece birisi üzerinde "PİS" yazan bir kapak çizmiş) Dergi emekçileri senin de bahsettiğin üzere sosyal medyadaki bir çok platformdan tanıtım için yardım rica etmiş ama hepsinde aynı cümleler yazıyor.. Yani senin burada yazdıklarını. Bu arada vermiş olduğun facebook sayfası da kaldırılmış. Bu konuyla ilgili daha detaylı bilgisi olan varsa, bilgilendirirse sevinirim.. ![]()
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çaylak Aylık Mizah Dergisi 003 | gandor08 | Çaylak | 0 | 24.Ağustos.2019 17:29 |
Lama Aylık Mizah Dergisi 2017 05 | gandor08 | Lama | 2 | 05.Mart.2019 23:55 |
MAĞARA Aylık Mizah Dergisi | savok | Yeni Çıkan Yayınlar | 1 | 11.Ekim.2016 14:04 |
Karikatür - Aylık Mizah Dergisi - Sayı 071 - 1999 | gandor08 | Karikatür - Aylık Mizah Dergisi | 0 | 08.Ağustos.2015 18:37 |
TEBESSÜM Aylık Mizah Dergisi Sayı 001 | profesör | Bölümü Açılmamış Mizah Dergileri | 5 | 28.Haziran.2015 01:20 |