![]() |
#1 |
Yönetici Üyelik tarihi: 22.Nisan.2019
•Rep Puanı : 415036
•Rep Seviyesi :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
(MediaFire - 80MB - cbr - 300dpi - 36 Sayfa) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aksi belirtilmedikçe kendi taramalarımdır. Bir hata görürseniz bu başlık altına belirtin lütfen, ilk fırsatta düzeltirim.
![]() |
![]() |
#2 |
Yönetici Üyelik tarihi: 11.Mayıs.2009
•Rep Puanı : 1059687
•Rep Seviyesi :
![]()
Hasan Kaçan "Editörden" köşesinde bu sayıdan itibaren yaptıkları tespit ve değerlendirme neticesinde çizgiye daha çok yer verileceğini söylemiş. Lakin, üşenmedim bir önceki sayı ile bir karşılaştırayım dedim. Sanki bör önceki sayıdaki çizgi miktarı bu sayıdakinden daha fazla.
![]() Teşekkürler, hocam. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#3 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 27.Eylül.2014
•Rep Puanı : 282342
•Rep Seviyesi :
![]()
Teşekkür ederim üstadım.
|
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
#4 |
Onursal Üye Üyelik tarihi: 06.Ekim.2018
•Rep Puanı : 670514
•Rep Seviyesi :
![]() Hasan Kaçan "Editörden" köşesinde bu sayıdan itibaren yaptıkları tespit ve değerlendirme neticesinde çizgiye daha çok yer verileceğini söylemiş. Lakin, üşenmedim bir önceki sayı ile bir karşılaştırayım dedim. Sanki bör önceki sayıdaki çizgi miktarı bu sayıdakinden daha fazla. ![]() Teşekkürler, hocam. Eee Hasan Kaçan bu, çok da bir şey beklememek lazım! ![]()
Amacım arşivlerimin daha fazla kişiye ulaşmasıdır. İsteyen istediği yerde sormadan-izin almadan kullanabilir. Konu Baltimora tarafından (12.Ocak.2020 Saat 21:42 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
Facebook'ta Paylaş
![]() |
![]() |
Bookmarks |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Mizah Kültürü Dergisi - Sayı 08 | tayyare | Mizah Kültürü | 1 | 03.Kasım.2019 22:13 |
Mizah Kültürü Dergisi - Sayı 07 | tayyare | Mizah Kültürü | 3 | 02.Kasım.2019 14:32 |
Mizah Kültürü Dergisi - Sayı 06 | tayyare | Mizah Kültürü | 2 | 29.Ekim.2019 19:33 |
Mizah Kültürü Dergisi - Sayı 05 | tayyare | Mizah Kültürü | 2 | 29.Ekim.2019 18:38 |
Mizah Kültürü Dergisi - Sayı 04 | tayyare | Mizah Kültürü | 2 | 07.Ekim.2019 01:48 |