Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mister No Tay Yayınları 104'lük Seri Yeni Dizi Sayı 038 - Kayıp Bilim Adamı
sayın sarkomer gecenin bu saatinde yapmış olduğunuz değerli paylaşımdan dolayı teşekkür ederim.mister no ya gelince çok sıkı sarılmış,durumu kötümü iyimi karar veremedim.
Her şeyi anladım,
kıza sarılmaya sonuna kadar hak verdim
uçurumlara, lav ve volkanlara da amenna.
ama kardeşim ip nereye bağlı
onu bir türlü çıkaramadım..
Sağolasın sevgili dostum,
mükemmel bir kitap
nefis bir tarama
ve dostluk için..
Saygı ve sevgilerimle..
Öncelikle sarkomer kardeşime teşekkür ederim bu güzel sayı için.Bu sayıda bir şey dikkatimi çekti.Biliyorsunuz mister no bonelli kahramanıdır ama işin aslı başka ...Bakın ilk sayfada ne diyor copy...cepim .Evet o zamanlar bonellinin adı cepim idi yani kısacası mister no bonelli kahramanı değil cepim kahramanıdır.Sonra bonelli adını almıştır kısa bilgi...Saygı ve selam ile.
yanında öyle bir manita varken kayıpla , kaçakla uğraşan adamın mantalitesinden şüphe ederim açıkca. çelik blek yada tommiks olsa hadi neysede mister no dedinmi var bu işte bi iş
Paylaşım için teşekkür ederim. Kapak resmi, Romancing the Stone isimli filminin afişinden esinlenilerek yapılan afiş resminden yapılmış. Çizer kadın figürün saçına çiçek eklemeyi de unutmamış.